Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kai perki kokias nors ten graikiškas ar ispaniškas bulves, tai jokių ten solaninių nėr :D

nu va, kiek primirštų daržovių man priminei :bigsmile: kaliaropes buvau pamiršus, kininis kažkur išėjęs. Icebergas valdė mus paskutiniu metu.

bet ridikėliai tai man kažkipa parduotuviniai irgi be skonio

Atsakyti

nu jo neskanūs dar ridikėliai, bet kad laabai norisi, truputį dėl vaizdo į salotas įsipjaustyt :)

uoj graikiškų ispaniškų bulvių ne ne neperkam, per brangu :)

Atsakyti

na, kažin ar labai pigiau išeina  tų senų lietuviškų pusė bulvių išmest. nes dauguma pajuodusių.

tiesiog tiek daug bulvių nevalgom, kad būt jau labai brangu. o ir vis kokia akcija nukrenta :rolleyes:

geriausia tai būtų iš kokio kaimo parsivežt :rolleyes: kai kam pasiseka :D

nu va, pasiplepėjom su qqte dviese, galim eit namo :D

Atsakyti

Niuma nu cukraus atsisakyt turbūt sveikatai ir grožiui nepakenks bet kokiu atveju gi

Žinau. Už tai ir bliaunu, kad suprantu, jog galiu stipriai mažint savo racione, bet sladkaiežka esu.

Tarp kitko, man su padidėjusiu rūgštingumu patarė pomidorų atsisakyt ar bent sumažint, nors irgi mėgstu.

Nebesuprantu, nuo ko kosčioju- nuo buvusių ligų ar nuo skrandžio. Geriu dabar vaistus nuo rūgščių.

Pamiegojau. Vėl bandau eit megzt :D gal šį kartą pavyks.

Atsakyti

Su rūgštingumu irgi cukrus negerai :)

Niuma o tai tau biuletenis ar kaip?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 balandžio 2019 - 16:30

Kaip tik savaitgalį nusipirkau ridikėlių, iki parduotuvėj tokie maišeliai buvo, Tai tokie skanūs, visai neaitrūs. Nors ką žinau, gal kai kam kaip tik to aitrumo reikia.

Atsakyti

Man reikia :)

Atsakyti

Nea, man mamadienis :) po Emilio skiepų planavau vaiką slaugyt, o vyras jį vakar į kaimą išvežė. Sakė geriau neleist į daržą kelias dienas. Bet viskas ok, nesureagavo. Dūksta.

2 d priklauso, bet dažnisusiai po 1 pasiimu, nes būna, kad šiaip po pusdienį kur reikia dingt, tai labai nenaglėju, tik biškį :D 

Atsakyti

Aš nemoku aiškint, bet jus apie angliavandenius, bulves ir cukrų ne visai teisingai mastot :)

Aš dabar laukausi šito plano, visiškai atsisakau angliavandenių,t.y.ne iki 0, bet iki 1g1kg kuno mases. Apytiksliai. Miltai yra daug blogiau negu cukrus, bulves yra krakmolas kuris virsta cukrumi, t.y.tas pats.

Paskutiniam Beatos zurnale yra straipsniu neblogu apie tai, yra rekomenduotos knygos Kvieciu pilvas ir dar kazkokia,kuri dbr uzkrito, sita turiu pdf, cia sveikiems zmonems, o as nusipirkau superine knyga Naujoji priesvezine mityba, ten lb gerai paaiskinta kas kodel ir kaip veikia lasteles.... Paskui imesiu straipsni santraukos. 

Žodžiu darzoves, iskyrus bulves ir ankstinius  mesa, zuvis, kiausai, baltymai, aliejai pagrindas. 

Kaunas snd mano nuojauta patvirtino, yra zymus pagerejimas, bet laukia dar pora rimtu tyrimu menesio  begy. 

Atsakyti

https://m.delfi.lt/s...Ub3UT4yYbtDnMcI

Knygos

Priedas  Screenshot_20190316-184807.png   567,95KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20190316-185326.png   582,99KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar unikauskas irgi kalbejo apie angliavandenius

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190404-191536.png   914,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Maistas karaliauja šiandien :). Aš kaip QQutė ir vartoju panašiai ir norėčiau taip maitintis beveik visada. bet kai mūsų daug, tai reikia dalintis ir kartas man per mažai daržovių lieka. O dar kai nėra laiko ir jėgų sukti galvą, tai ir nes

Aš parsivežiau siūlų ir iškart į stalčių suikišau, nes tokie į biblioteką ir buvo pirkti :). 2 Regia kojininiai už gerą kainą ir Rowan šilkmoheris irgi už gerą. Gal kada prireiks :).

Šarange džiaugiuosi dėl pagerėjimo. Ir džiaugiuosi, kad rimtai kibai į gyvenimo būdo/mitybos keitimą. Nors viskas taip sudėtinga iš tiesų ir kai žiūri į realius pavyzdžius, tai būna visaip. Mano tėtis rūkė kaip krosnis, gėrė, cukraus į puodelį arbatos 2 šaukštus visą gyvenimą dėdavosi... O mirė žinot nuo ko...  Bet gal mažai stresavo, o tas pasirodė svarbiau, nei mityba. 

Atsakyti