Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange-aš su tavim sutinku,  bet manau,  kad viskas daug sudėtingiau. Gyvenimas ne tik mityba,  jei sėdėsim kaip grybai ir nieko nedarysim,  tai nepadės ir mitybos reguliavimas. Ir žmogus žmogui nelygu,  daug visokių kitokių veiksnių yra, kitokių ligų,  lėtinių ir ne tik. Galų gale yra tyrimų ilgalaikių darytų ir su baltymais,  kuo tuos gyvulius maitina ir kokia mėsa nuo to gaunas

Ir puikiai žinau,  ką reiškia iš pagrindų keisti mitybos įpročius,  kiek reikia pastangų ir valios. Ir laiko. Nes vien išmesti tam tikrus produktus nepakanka. Mityba turi būt visavertė,  galų gale reikia ir įvairovės,  kad bent koks laimės hormonas pasigamintų,  kuris irgi sveikatai naudingas

Taigi,  viskas taip sudėtinga....

Bet mes lengvų kelių ir neieškom,  ane :D​ 

Atsakyti

Aš nesakau, kad tai stebuklas, jokių būdu, bet kuo daugiau skaitai tuo baisiau, nes suppranti, kad žinai, kad nieko nezinai...

Bet tema buvo ne apie stebuklus, o apie agliavandenius, tai apie juos ir pasisakiau :)

Restar, niekas nediskutuoja apie priežastis, pvz, aš neturiu nei vieno iš kenksmingo/ genetinio faktoriaus savo ligos... 

Betsvarbiausiakazkadariti :) 

Atsakyti

Mano atveju 3veiksniai pagrindiniai : mityba, sportas, nestresas, tai viskas ka galiu pati, visa kita tvarko medikai ir auksciausiasis... Neatmetama galimybe dar vienos operacijos, o bet taciau cia jau geriausias variantas is blogiausiu, jeigu nepades pirmi 3,kurie nuo manes priklauso :) 

Atsakyti

Aš manau kad nėra vienos tiesos pasauly, negali sakyt kad jus mastot neteisingai o va as mastau teisingai nes taip toj knygoj perskaiciau Knygu bele kiek pasauly parasyta ir kiekviena savo tiesa irodineja, ir dar organizmai kiekvienas skirtingi, skirtingai i daugbka reaguoja, skirtingai skirtingus dalykus virskina Zmogui su diabetu cukrus yra nuodas, zmogui su celiakija kvieciai yra nuodas, sveikam zmogui viskas kas su saiku sveika Kitam rugstingumas padidejes anas mesa geriau virskina, o kitam pamazejes jis sunkiau viska apdoroja kas skrandy apdorojama  Kazkas netoleruoja pieno kitas be pieno savo gyvenimo neisivaizduoja O dar kazkam va kruopu nevirskina kaip man...

Mano vyras isitikines kad druska yra baltoji mirtis pvz ir vis piktinasi kad as druskos daugiau uz ji deduosi, o mano spaudimas zemas man jos praso organizmas

Mano tetis irgi visa gyvenima druskos pamazintai vartoja o pas ji smelis inkstuose...

Kiti sako kad vandens gert reik daug, bet yra zmoniu kuriems grieztai negalima to daryt

O as laikausi pozicijos kad galima visko ko norisi neprarandant saiko jausmo, ir organizmas pasako jei kas jau visai netinka (man kynva ir grybai pvz)

Ir siaip maistas yra maistas, ne vaistas, nes o bet taciau jei maistu butu galima gydytisar likt sveikiem teisingai valgant nebutu tiek ligoniu ant sios zemes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 balandžio 2019 - 19:24

Gerą gyd komentarą girdėjau- nei karto česnakas plaučių uždegimo neišgydė.

Čia trumpai, apie viską. Renkamės patys, bet kartais prireikia ir med pagalbos.

Atsakyti

Niuma nugi gal tas kas česnaku gydosi pas gydytojus neina, ko ten eit 😆

Tai gydytoja ir nežino

Atsakyti

Klausimas ne į temą, gal kas žinot lino namų lino iš 2 gijelių metražą? Tinka pridėjimui man prie blizgiukinio tik neaišku ar užteks

Atsakyti

Klausimas ne į temą, gal kas žinot lino namų lino iš 2 gijelių metražą? Tinka pridėjimui man prie blizgiukinio tik neaišku ar užteks

Nesitikėk daug patarimų  :D

Nežinau kaip su lino namais, bet midaros lino storis ir gijų skaičius nelabai susiję  :unsure:​ 

Atsakyti

Betsvarbiausiakazkadariti :)

Bet žinok skanus tas klinikų kavinėj tortukas :)

Šiandien darbadienis:nuo 8 paskaitos,per pietus torčiukas,pavakare gitaristų konkursas,o vakare fotosesija.dabar grįžau,sėdžiu kaip daržovė ir nžn ką daryt:eit į lovą su nauju žurnalu,ar kompą jungt ir sėst prie foto...

Dėl Šarangės džiaugiuosi ;) šiandien toookia įkyri exmokytoja eilėj laukė,kad pusę gyvenimo išklojo :D

Atsakyti

Aš irgi kažkodėl pasidžiaugiau dėl Šarangės tik tyliai. Nesustot vidury kelio svarbiausia

Atsakyti

Nu vis tik dar, kad per daug nesidžiaugčiau, paskambino gyd.nes tyrimai rodo uzdegimą, paskyre dar viena dvigubų antibų kursą... Ech... Bet kas tie antibai, palyginus kiek pudų chemijos jau sugerus :)

Beto, nuo vaikystes iki dabar  nesu gerus antibų tai reik kazkaip ištaisyt bendrą statistika :D 

Atsakyti

Nite man regis lino namu ten tas storis patovus yra, nors nezinau. Liniuuuka tu turi zinot linas gi tavo :)

Atsakyti