Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva-gal pasidalintum :rolleyes: 

Qqte viskas tiesa,  ale bet kai pasakai,  kad fantastika nepatinka ar patinka,  reiktų ir patikslint

Va priminei Svetimšalę. Tai Startreke irgi laiku keliauja :D ir dėl meilės kartais

Vsio-baigiu žvaigždintis.

Atsakyti

Turiu garų puodą. Nenaudoju. Žuvis gal if nieko, daržovės. Mėsos nebandžiau, kaži ar iškeptų paprastai :unsure: Va greitpuodis, tai labai dažnai naudojamas :wub:​ 

Atsakyti

Tiesa, Nitės riešinės dailios  Neturiu :) . Limit, tu savo neatidavei nenufotkinus, tikiuosi? Fantastikos nemėgstu. Pilnai suprantu, kad ji gali patikt, mano vyrui ir kitiems - labai, vaikystėj irgi skaičiau, bet dabar išsiugdžius atsijungimo būseną, vos ką nors apie tai išgirstu, gali filmas visą vakarą šalia eit - nieko nematau,

Garų puodą darbe turėjom gerą elektrinį prieš 5 metus - pietus darydavomės: bulvės, daržovės, žuvis, vištiena, kiaušinius išsikepdavom, buvo tobula. Labai norėjau, bet susilaikiau nuo įsiijimo, nes vietos reikia dideliam, kokio mums reikėtų. Turiu ant viryklės statomą, naudoju ko pašildymui ar brokolių garinimui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 balandžio 2019 - 19:47

Garų puodas primirštas. Anksčiau naudojau kukuliams bulvėms ir daržovėms. Skanu,  ne sausa. Bet jei mėgstat apskrudusią mėsytę,  tai netiks :D​ 

Atsakyti

Olaiva-gal pasidalintum :rolleyes:

Qqte viskas tiesa,  ale bet kai pasakai,  kad fantastika nepatinka ar patinka,  reiktų ir patikslint

Va priminei Svetimšalę. Tai Startreke irgi laiku keliauja :D ir dėl meilės kartais

Vsio-baigiu žvaigždintis.

Nufotografuosiu prie dienos sviesos ;)

Atsakyti

man reik, kad virta būtų, o ne kepta. Ir minkšta, o ne trenk į sieną  :D​ Kepto negaliu.. 

Atsakyti

man reik, kad virta būtų, o ne kepta. Ir minkšta, o ne trenk į sieną  :D​ Kepto negaliu.. 

Skrandžio tyrimo atsakymus gavai? 

Atsakyti

Nori minkštos garintos mėsytės, tada maltiniai. Nemalta – tik vištos ar kalakuto filė. Visa kita bus kieta ir nežinia kiek laiko virt reiks  :oh: nes garpuodis pailgina gaminimo laiką, kaip greitpuodis patrumpina  :D Mano tokia patirtis  :rolleyes:

Skaniausia man garinta žuvis ir daržovės, dar ryžiai. 

Atsakyti

O su greitpuodžiais gaunasi išsitušinus minkšta mėsa? Na būna tokia, kad atrodo trupanti, kaip sako- nuo kaulų atšokus. Ar čia ir greitpuody poros valandų žaidimas? 

Atsakyti

Greitpuody būn minkšta ir netrunka valando, pusvalandi gal

Atsakyti

na, kas išsirinko ką megzt :bigsmile:

aš tai ne....

Atsakyti

labas rytas :)

vakar tik  šonus ir rankoves Natsumio susiuvau-sumezgiau, ir net nepasimieravau

visą vakarą šokiai pokiai virtuvėj

pagedau visai, pradėjau gamint po kelis kartus per dieną ir dar tik vienai dienai

netinka man taip, laiko pamegzt nelieka

Atsakyti