Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai vistik norėčiau apginti fantastinio žanro kūrinius :D pasakos gi irgi fantastika. tai viena. arba tie visokie meilės romanai, taigi gyvenime taip ne visada būna :D filmai apie vampyrus prie kurio žanro?

Tam tikra prasme visi serialai fantastika :D išskyrus dokumentinius :rolleyes:

Visokie detektyvai, melodramos :unsure: tai gyvenime ne tai kad "ne visada taip būna", tiesiog niekada taip nebūna :lol:

Ir jo, "science fiction" ir "fantasy" labai jau skirtingi dalykai :mirksiukas:

Atsakyti

tai kad gyvenime taip nebūna (o jūs dar nepatikėsit ko būna tam gyvenime) ir fantastika yra skirtingi dalykai

tsakant nereik čia prigalvot kokių tais pritempimų ir visokių išvedžiojimų išvedžiot ir romanų beigi melodramų fantastika vadint, ir fantastikos meilėm seilėm apipravadžiuot :D

nu nors va-Svetimšalę kas pradeda skaityt ir žiūrėt būna kad ir nutrenkia tuo keliavimo laiku momentu, sako fantastiska, man tokios nepatinka

o man ten grynai istorinis nuotykių romanas

nuo to kad cinamono įdėsi višta pyragu nepavirs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2019 - 15:54

reik tada arba plačiais dryžiais daryt ar mėgint išsisukinėt kaip Lace tenai nuapvalino kaklą

Dar gali pradėt dryžint vėliau - kai jau bus visi nugaros ir priekio vingiai numegzti :rolleyes:

Taip kažkaip pradedi ir paskui iki galo

dsc_7776_small2.jpg

Atsakyti

nu galima

arba galima tą kinietišką "rostoką" (o kaip šitą daiktą lietuviškai pavadint?baigiu nutautėt mezgimo prasme) megzt :hmm:

Atsakyti

nu galima

arba galima tą kinietišką "rostoką" (o kaip šitą daiktą lietuviškai pavadint?baigiu nutautėt mezgimo prasme) megzt :hmm:

Gal ir galima :hmm: Bet aš apskritai jo nesuprantu, nes ties ta vieta aš iš priekio šį bei tą mezgu papildomai :D tai kažkaip nesueina man logika čia :lol:

Atsakyti

tai netrukdo viens kitam, iš priekio jau sujungus ratuką galima pamegzt o nugaros prieš tai daugiau pamegzt

Atsakyti

Priedas  womens-sweater-knitting-patterns-ravelry-gullfoss-pattern-by-rie.jpg   33,76KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  images (1).jpeg   8,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va pirmas Liniukos gražus, bet ir raštas ne iš foto megzt... 

Atsakyti

nepamenu koks ten originalas buvo, Ravelry yra?einu ieškot

Žemyna?

Taip, šitas originalas :)

Atsakyti

Pasimokėm su Gyčiu dalybos. Kaimynai irgi.

Užsidariau pamegzt.

Aš kelis žakardinius dvispalviu kaklu megztinius esu užsisaugojus. Noriu. Rankos nedaeina.

Atsakyti

Va pirmas Liniukos gražus, bet ir raštas ne iš foto megzt... 

Turiu tą raštą knygoj ;)

Atsakyti

sveikos :4u: 

Gražiai primezgę  :wub: 

Prisijuokiau skaitydama, kad Šarangė tik dabar atrado kmuk kavinę :D aš kai nuo mažens ten būdavau, tai visi tie tuneliai išlandžioti pirmyn-atgal. Kažkada nebloga buvo akušeriniam, bet nesu tikra ar dabar dar ji yra  :unsure: 

Beje labai skanios smėlio juostos jų parduotuvėj  :wub: 

Su dičkiu teko neseniai irgi laukt priėmime, kol nustatys diagnozę, tai spėjom tuneliais ir pavalgyti nueit-pareit ir dar pralaukėm.. Visas į mamą - adatom panika  :D 

Gal kuri naudojat garų puodą?  ar skaniai gaunas? labiausiai dėl mėsos-žuvies noriu. Nes kiek verdu vistiek kieta gaunas puode..

Atsakyti