na, kas išsirinko ką megzt
aš tai ne....
Aš ir taip du mezgu
tipo, dvi riešines
mano pasirinkimui dar gal trukdo tai, kad bandau pritaikyt modelį turimiems siūlams
bet vistiek mėtausi
ar noriu kokio nors japoniško rašto (na kad ilgiau megzčiau
)
o gal kiauraraščio
ar noriu su sagom
ar noriu tos koketkos raštuotos
pliam... .nėr gyvenimo
va, brighto variacija visai neblogai atrodo, ir viena ir kita

Sveikos, tai tame ir yra didžiausia problema, kad pritaikyti modelį esamiems siūlams. Štai ir atsiranda 2 lazdos galai - kaip ir gera pirkti, pirkti pigiau gerus siūlus su mintim kokiems ateities projektams, siūlai negenda, ane
, bet atėjus laikui megzti taip patogu būtų išsirinkti kokį svajonių modelį ir nusipirkti tik tam tobulus siūlus, ech...
Ir aš neturiu jokio budinčio mezginio. Vakar po maisto gamybos išknisau savo siūlines slėptuves, pasirinkau siūlų mėginukam kokiems nors, pasidėjau šalia ir... nebesugebėjau nei susikoncentruot nei rankų pakelt bele kokiam mezgimui... Tai 1 seriją "Ponių rojaus" pažiūrėjau nemegzdama. Skandalas. Toks beprasmiškai bėgančio laiko pojūtis....
Tyrimai geri. Tai gal ne inkstai? Lyg ir gerai , bet kai turiu didesnių baimių, tai kažko ir nedžiugina tai...
Nu kartais siūlų rinkimasis konkrečiam projektui nepasiteisina, o kartais atrandi kad turi bibliotekoje siūlus norimam projektyi idealius
bet šiaip kiek esu pirkus kažkam va specialiai siūlus, nusiperki ir paaiškėja kad nea, netinka kažkas ar raštas ar spalva ar kritimas
ir vėl perki kol pataikai ![]()
žodžiu mano siūlai nesugedo ir tikrai būna pamezgu iš anksčiau pirktų...nors aišku dabartiniai projektai tai abudu iš šviežesnių tokių ![]()
Genda. Mano patirtis sako
Turiu siūlų. Turiu jiems modelių. Galiu dar pora metų nepirkt naujų. Didžiuojuos, bu mezgu iš turimų jau kelintą projektą.
Ale blizgius pirkau prieš kokius 5 metus, o va kada jie į madą atėjo.
Tai nesugedo, tu nusipirkai dar neprinokusius, kaip bananus žalius, va prašom, dabar prinoko, gali megzt ![]()
Negenda negenda siulai, nebent kandys prasisuka ![]()
Nu, o kad turim problemų ką ir iș ko megzt, tai čia tik iš išpindejimo, seniau megzdavom bile ką iš bileko, o kas sake, kad bus lengva, kai visko bus daug gražaus ir už brangiai ![]()
Labas dienas, žvyneliuoju, susikaupiau, reik pabaigt ir tada pilną teisę turesiu paverkt, kad neturiu mezginio
Man tai dabar šitas Olive Leaf Pullover labai į širdį krito. Tik siūlų neturiu ![]()
Olive_leaf_197_medium2.jpg 112,81KB
0 Parsiųsta kartų