Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na, kas išsirinko ką megzt :bigsmile:

aš tai ne....

Aš ir taip du mezgu :D

Atsakyti

tipo, dvi riešines :D

mano pasirinkimui dar gal trukdo tai, kad bandau pritaikyt modelį turimiems siūlams

bet vistiek mėtausi

ar noriu kokio nors japoniško rašto (na kad ilgiau megzčiau :D )

o gal kiauraraščio

ar noriu su sagom

ar noriu tos koketkos raštuotos

pliam... .nėr gyvenimo :D

va, brighto variacija visai neblogai atrodo, ir viena ir kita

6db4f583593e6d062c5ffc12b4452c81.jpg

womens-sweater-knitting-patterns-ravelry

Atsakyti

tipo, dvi riešines :D

:P aš riešines po vieną mezgu :D ir neturiu pradėjus, nes irgi pasirinkimo per daug  :oh: ir siūlas, ir karoliukai, ir raštas  :lol:  o reiktų turėt "budintį" mezginį :ax: 

Atsakyti

kur tas tavo mezginys "budi" ?

Atsakyti

Sveikos, tai tame ir yra didžiausia problema, kad pritaikyti modelį esamiems siūlams. Štai ir atsiranda 2 lazdos galai - kaip ir gera pirkti, pirkti pigiau gerus siūlus su mintim kokiems ateities projektams, siūlai negenda, ane :D, bet atėjus laikui megzti taip patogu būtų išsirinkti kokį svajonių modelį ir nusipirkti tik tam tobulus siūlus, ech...

Ir aš neturiu jokio budinčio mezginio. Vakar po maisto gamybos išknisau savo siūlines slėptuves, pasirinkau siūlų mėginukam kokiems nors, pasidėjau šalia ir... nebesugebėjau nei susikoncentruot nei rankų pakelt bele kokiam mezgimui... Tai 1 seriją "Ponių rojaus" pažiūrėjau nemegzdama. Skandalas. Toks beprasmiškai bėgančio laiko pojūtis....

Tyrimai geri. Tai gal ne inkstai? Lyg ir gerai , bet kai turiu didesnių baimių, tai kažko ir nedžiugina tai...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Įsivaizduojat - 10:30 labas rytas.  :D prie tokio gyvenimo galiu ir priprasti.  :rolleyes: 

Atsakyti

siūlai negenda, ane :D

Genda. Mano patirtis sako :D

Turiu siūlų. Turiu jiems modelių. Galiu dar pora metų nepirkt naujų. Didžiuojuos, bu mezgu iš turimų jau kelintą projektą.

Ale blizgius pirkau prieš kokius 5 metus, o va kada jie į madą atėjo.

Atsakyti

Aš sugedusių lyg neturiu. Ir visi kaip ir geri, su konkrečiom mintim pirkti, bet tos mintys pasikeitė, spalvų mylėjimas pasikeitė. Protas parėjo :D, kad kai kam daugiau siūlų reikėtų, tai renkuos renkuos...

Atsakyti

Nu kartais siūlų rinkimasis konkrečiam projektui nepasiteisina, o kartais atrandi kad turi bibliotekoje siūlus norimam projektyi idealius

bet šiaip kiek esu pirkus kažkam va specialiai siūlus, nusiperki ir paaiškėja kad nea, netinka kažkas ar raštas ar spalva ar kritimas

ir vėl perki kol pataikai :D

žodžiu mano siūlai nesugedo ir tikrai būna pamezgu iš anksčiau pirktų...nors aišku dabartiniai projektai tai abudu iš šviežesnių tokių :D

Atsakyti

Genda. Mano patirtis sako :D

Turiu siūlų. Turiu jiems modelių. Galiu dar pora metų nepirkt naujų. Didžiuojuos, bu mezgu iš turimų jau kelintą projektą.

Ale blizgius pirkau prieš kokius 5 metus, o va kada jie į madą atėjo.

Tai nesugedo, tu nusipirkai dar neprinokusius, kaip bananus žalius, va prašom, dabar prinoko, gali megzt :D

Negenda negenda siulai, nebent kandys prasisuka :D

Nu, o kad turim problemų ką ir iș ko megzt, tai čia tik iš išpindejimo, seniau megzdavom bile ką iš bileko, o kas sake, kad bus lengva, kai visko bus daug gražaus ir už brangiai :D

Labas dienas, žvyneliuoju, susikaupiau, reik pabaigt ir tada pilną teisę turesiu paverkt, kad neturiu mezginio :D 

Atsakyti

Katuk, megzk Bloomsbury. Mano nemezgančioj aplinkoj šitas sulaukia daugiausia ovacijų :D​ 

Atsakyti

Man tai dabar šitas Olive Leaf Pullover labai į širdį krito. Tik siūlų neturiu :D

Priedas  Olive_leaf_197_medium2.jpg   112,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti