Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vakar dienos mezgimas apsiribojo mėginuku :B

Lygiai tas pats  :B . Antra diena, antras mėginukas. Šiandien turbūt nei to nenuveiksiu...

Kapseika - aš lygiai taip pat naudojuosi PInterestu. Instagram išvis - jeigu kas nuorodą įdeda. Dar vaikų kartais pažiūriu, ką deda :), ten jie kažkaip su FB lyg susiję, tai kai kokia dukterėčia ką įdeda, susirandu ir savo vaikus ten :).

Man va šitas gražu kokiam šaliui šiuo metu: https://www.easytokn...g-vine.html?m=1

Atsakyti

Restar šitas ir man labai gražus, jau buvau radus prieš kiek laiko, kai savo medvilniniam ieškojau kokio raštelio.

Šarangė puikiai atrodo. Su tai akiniais FB kai  pamačiau, tai pagalvojau - kažkokia moteris labai panaši į Šarangę, tik paskui pamačiau, kad čia ji ir yra. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 balandžio 2019 - 13:12

Numezgiau šilkinę rankovę, permezgiau priekį, kur vakar klaidų privėlusj buvau.  :oh: jau taip rankos nekyla paskutiniam gabalui... nusprendžiau sujungti tris dalis ir pasimatuoti - gal reiks viską ardyti, o ne antrą rankovę baiginėt  :oh: pamatavau - kol kas vaizdelis džiugina, atrodo su dydžiu pataikiau. Tik neskalbtas toks standesnis, išskalbus nežinia ar taip gerai atrodys.  :unsure:  Bet motyvacija dar pamezgėt atsirado  :rolleyes: 

Atsakyti

ką ten Restar gražaus rodo :hmm: nieko nesimato

netikėtai per piet apsipirkau :rolleyes:  kedukus VCUP cunamyje. laiminga  visa, kedukai tokios pelenų rožės spalvos...

Atsakyti

ką ten Restar gražaus rodo :hmm: nieko nesimato

Eyelt-Lace-34-easy-to-knit.jpg

Atsakyti

katuk, pasirodyk :mirksiukas:

Kurioj parduotuvėj pirkai ir kas čia per cinamis? Nuolaidos kokios?

Atsakyti

Man bernaičiui reikėtų kedų. Bet kaip nenoriu jokių cunamių, ypač mašinų aikštelėje beviltiškai ieškant vietos.... PC parkas irgi savaitgalį švenčia, nuolaidas žada, nežinau, kur nuvažiuot, kad rasčiau tinkamus už padorią kainą.

Vyro brolis atsidūrė infekcinėj ligoninėj - iš poliklinikos išvežė. Praeitą savaitę turėjo biuletenį, temperatūra, silpnumas, nuo erkių tyrimus darė - nieko nerado. Išėjo į darbą, trumpai paėjo, vėl temperatūra virš  39, tyrimai dar geresni nei prieš tai, o jausmas - dar blogesnis, kad net poliklinikoj supakavo, nieko kol kas neranda...

Lace - akis išpūčiau, išgirdus apie numegztą šilkinę rankovę. Bet paskui prisiminiau, kad vasarinę bliuską mezgi, tai ta rankovė trumpa, ane? Smagu, kad patenkinta  :4u: .

O kaip jūs skaičiuojat eiles ir kaip pasižymit vietas, kur spuogus dėti - žymeklius kaip nors naudojat, row counterius? Aš niekada neskaičiuodavau padoriai eilių, tik iš akies, tai man čia  iššūkis, nes bile kaip spuogų tai nesinori išdėlioti, tik tvarkingai :).

Atsakyti

Restar man regis Lace mašinuoja :)

Atsakyti

Nieko nesu mezgus su spuogais, nebent skarose, kažkokius spurgelius. Eilių skaičiuoklių jokių nesu naudojus niekad. Visiškai atsilikus.

Atsakyti

katuk, pasirodyk :mirksiukas:

Kurioj parduotuvėj pirkai ir kas čia per cinamis? Nuolaidos kokios?

VCUP tipo dvi dienas nuolaidos

NS Kinge papirkau, va tokius

https://ee.nsking.eu...s-hitta-1090133

tiek ir kainavo

Atsakyti

Restar, kai kurie žmonės neskaito megzdami ir žiūri į mezginį. tia tokiems kaip ir visai paprasta sekti akių ir eilių skaičių :D

Atsakyti

Tai va Lace su Šarange mezgė - please, pasidalinkit  :4u: . Mano bėda ta, kad aš iš anksto noriu maksimaliai viską žinoti, net nepajudėjus iš namų (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme), tik tada kažko galiu imtis. O kadangi taip gyvenime nebūna, tai patiriu labai daug streso. Nes bandau įsivaizduoti, tada sulenda visi įmanomi variantai... Čia ne apie mezgimą, o apie keliones ir pan. Kiek man nervų ta kelionė pernai į Madeirą suėdė iki tol, kol iškeliavom... O paskui gi viskas daug paprasčiau būna :). Bet galvelė mano verda, fantazija į lankas pasileidžia visom kryptim, pradedant vienu pavojingiausių pasaulio oro uostų ir t.t. :D. Žiūriu, panašiai ir su mezgimu, kol galutinio varianto neįsivaizduoju - išvis pradėti negaliu. O pakeliui ir dar klaustukų atsiranda.

Atsakyti