Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - akis išpūčiau, išgirdus apie numegztą šilkinę rankovę. Bet paskui prisiminiau, kad vasarinę bliuską mezgi, tai ta rankovė trumpa, ane? Smagu, kad patenkinta  :4u: .

O kaip jūs skaičiuojat eiles ir kaip pasižymit vietas, kur spuogus dėti - žymeklius kaip nors naudojat, row counterius? Aš niekada neskaičiuodavau padoriai eilių, tik iš akies, tai man čia  iššūkis, nes bile kaip spuogų tai nesinori išdėlioti, tik tvarkingai :).

Mašina gi aš tą šilką mūčinu.  :rolleyes: bet gi ant savo durnos galvos iššūkių prisigalvoju  :B visas pynutes (o jų ten nemažai) dekeriukais kilnoju, dar išvirkščių akių takelius rankiniu būdu išrenku  :oh: kartais net atrodo, kad virbalais greičiau būtų.  :mad2: 3/4 rankovę šiandien geras tris valandas mezgiau.  :oh: 

aš spuogus mezgiau kas 17 akių ir kas 14 eilių. Niekaip nežymėjau - siūlai netamsūs, tai tiesiog mezginyje susikaičiuodavau kiek eilių nuo padkutinio burbuliuko numezgiau. 

Atsakyti

Ačiū. Aš kadangi tą aną šilkinį ir jo pynutes pamenu, tai, matyt, blokavau tą info, kad mašina :). Jaučiu, kad procesas visgi malonesnis rankomis, bet rezultatas vis tiek greitesnis...

Atsakyti

Visiškai sumoviau biskvitą  pasirinkau nebandytą, torto nebus šiandien... Ryt iš ryto į pardę ir kept iš naujo. Gerai, kad kremo bent neužsimaišiau... Ir nemezgiau nieko... 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

šiandien nuo 6.30 jau gyva  :rolleyes: Aušra šiandien egzaminą į Licėjų laiko, paruošiau pusryčius,  Vaivai antibiotiką 7 val. sugirdžiau, vyrą į džpų renginį išleidau...

Atsakyti

Aš naktį Emiui nuo temperatūros daviau. Kažko užsišildęs buvo. Bet ryte dūksta kaip niekur nieko. 

Vyriškis Palangoj. Vakar pas Vilių su klasiokais buvo kino vakaras. Ryt Gytis į Vilnių, Operos teatrą važiuoja su klase. Tenka vaikų kultūrine programa pasirūpint šį savaitgalį.

Einu prikept vaikams blynų ir galėsiu pamegzt.

Atsakyti

Maniškė irgi laiko į Licėjų, nors ir nelabai turi didelio tikslo ten įstot. mieliau savoje gimnazijoje liktų, bet ten irgi bus stojamieji, tai irgi  visko gali nutikt.

Atsakyti

Kerpena, ar labai prieš egzaminus mokėsi?

Atsakyti

Kerpena, ar labai prieš egzaminus mokėsi?

Atsakyti

Net nežinau, man atrodo nieko ten labai nesimokė. Bent jau aš neverčiau, netikrinau. Paskutiniu metu laikausi kiek atstumo, nes toks jausmas, kad vien priartėjus suerzinu. :) Bet jinai pati labai tvarkosi savo gyvenimą, tokia neiškrikus ir neapsileidus.

Atsakyti

Mes sulaukėm visą naktį nemiegojusio "italo", dabar laukiam dukros koncerto konservatorijoje. Čia irgi stojusių į licėjų sutikom :).

Aš kaip stpjau ryte apie 7 ant kojų, tai tik mašinoj prisėdau. Skauda kaulus ir raumenis. Spėjau tortą iškept, sutept, namus siurbt, rūbus skalbt, pietūs ruošt, po lovom vaikų pasiknist, dar bala žino ko priveikiau, nieko nesimato, o vos gyva... Svajoju apie ramų vakarą... 

Atsakyti

Labos

Per langa toks grazus oras ber laukan netraukia. Isdziuvo mano natsumis. Kazkoks itartinai lengvas gavosi. Pukeli kasmyras paleido nuosirdziai pasistengus. Sedziu ripsuoju ir sugalvojau kad reik mamai kojines ligoninen numegzt gal.po velyku operacija laukia o as nemoku kazkaip kitaip demesio parodyt kaip tik ka nunarpliot. Nu ir maciau kad mano anksciau megztos iki skyliu sunesiotos..eisiu vyniot Vincio siulu. Sau brangiausiai gal kokius kitus nusipirksiu kojinems.

Bet eiliniu lygiarasciu nenoriu. Gal kazka su kokiom pynutem ..

Atsakyti

Tadam :D Ir aš turiu bruolį :D 

Priedas  IMG_20190413_150543.jpg   74,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti