Oho, Liniuka tai kaip visada - labai jau savarankiška
tyliai tyliai, be tryzniojimų ir abejonių - bac ir kažką padaro
nu tai sveikinu
kokį pirkai? Kiek mokėjai?
Aš tai savo Repliką baigiau
ir bijau skalbt
kol neplauta, tai visai normaliai ant manęs guli, išplausiu ir suskystės....
Laba diena,
Kilnoju siūlus. Kandys pasidarbavę kai kur. Bet vis tiek nesugalvoju, ką megzt. Tai gal atgal teks sudėt. Kažkaip nėr entuziazmo..
Kaip merginoms įspūdžiai apie stojamuosius? Sunku, lengva buvo?
Liniuka, su pirkiniu!!
5B176DC3-9571-4D8E-BC7C-9B208E64277C.jpeg 402,73KB
0 Parsiųsta kartų
ED3405E5-6BE8-4F32-AFBC-913B2C932341.jpeg 339,76KB
0 Parsiųsta kartų
Aš tą patį, ką ir Lace apie Liniuką pagalvojau
. Netikėta, nes garsiai net noro negirdėjau išreikšto. Pati turbišksi mezgi... Įdomu, ar tau tiks, patiks tas procesas.
Limit - taviškis irgi į licėjų bandė?
Mano bernaitis savo mintinai skaičiavime vėl rekordą sumušė netikėtai - teks vėl tėvap piniginę krakštyt: jau gavo už tam tikrą rezultatą nupirktas ausines, dabar power banką teks pirkt... Ir dar išlaidos dviejų žmonių kelionei į Estiją. Bet kaip smagu, kai turi tikslą ir užsispyrusiai siekia. Bandau kitus užkrėsti, bet tie geriau "noulaifina"...
Mano mergina sakė, kad buvo lengviau nei tikėjosi, bet greičiausiai neįstos. Taip jaučiasi.
Aušra sakė, jad sunkiausia jai buvo matematika, kaip nekeista
aš pati tai net nežinau, ar noriu, kad jinai tam Licėjuje mokytųsi.
Lace, tavo Rūta gal licėjuj mokėsi?
Nu tai kad nebuvo kada pypsėt, nes sugalvojau šią idėją tik vakar
Tada greit pasitariau su profėm Šarange ir Ristina ir nusipirkau. Brother 860. Kol kas entuziazmo daug, jau pavyko ir kašmyrinį mėginuką nusimegzt ![]()
Restar, nu šaunuolis tavo bernaitis
Taip ant dūšios būna gera, kai vaikas kažką pasiekia. Net labiau gera, nei pats būtum.
Liniuka nu narmaliai, nusipirko ir megztuka jau numezge staigiai. Nu tai sveikinu tada
Oho, Liniuka, dar labiau nustebinai
.
Lace, tavo Rūta gal licėjuj mokėsi?
Taip