Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, Liniuka tai kaip visada - labai jau savarankiška  :D tyliai tyliai, be tryzniojimų ir abejonių - bac ir kažką padaro  :D  nu tai sveikinu  :4u:  kokį pirkai? Kiek mokėjai?

Atsakyti

Aš tai savo Repliką baigiau  :B ir bijau skalbt  :unsure: kol neplauta, tai visai normaliai ant manęs guli, išplausiu ir suskystės....  :oh: 

Atsakyti

Laba diena,

Kilnoju siūlus. Kandys pasidarbavę kai kur. Bet vis tiek nesugalvoju, ką megzt. Tai gal atgal teks sudėt. Kažkaip nėr entuziazmo..

Kaip merginoms įspūdžiai apie stojamuosius? Sunku, lengva buvo?

Liniuka, su pirkiniu!!  :4u: 

Atsakyti

Priedas  5B176DC3-9571-4D8E-BC7C-9B208E64277C.jpeg   402,73KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  ED3405E5-6BE8-4F32-AFBC-913B2C932341.jpeg   339,76KB   0 Parsiųsta kartų   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 13 balandžio 2019 - 14:40

Aš tą patį, ką ir Lace apie Liniuką pagalvojau :). Netikėta, nes garsiai net noro negirdėjau išreikšto. Pati turbišksi mezgi... Įdomu, ar tau tiks, patiks tas procesas.

Limit - taviškis irgi į licėjų bandė?

Mano bernaitis savo mintinai skaičiavime vėl rekordą sumušė netikėtai - teks vėl tėvap piniginę krakštyt: jau gavo už tam tikrą rezultatą nupirktas ausines, dabar power banką teks pirkt... Ir dar išlaidos dviejų žmonių kelionei į Estiją. Bet kaip smagu, kai turi tikslą ir užsispyrusiai siekia. Bandau kitus užkrėsti, bet tie geriau "noulaifina"... 

Atsakyti

Mano mergina sakė, kad buvo lengviau nei tikėjosi, bet greičiausiai neįstos.  Taip jaučiasi.

Atsakyti

Aušra sakė, jad sunkiausia jai buvo matematika, kaip nekeista  :unsure: aš pati tai net nežinau, ar noriu, kad jinai tam Licėjuje mokytųsi.  :huh2: 

Atsakyti

Lace, tavo Rūta gal licėjuj mokėsi? 

Atsakyti

Nu tai kad nebuvo kada pypsėt, nes sugalvojau šią idėją tik vakar :D Tada greit pasitariau su profėm Šarange ir Ristina ir nusipirkau. Brother 860. Kol kas entuziazmo daug, jau pavyko ir kašmyrinį mėginuką nusimegzt :D

Restar, nu šaunuolis tavo bernaitis :4u:​ Taip ant dūšios būna gera, kai vaikas kažką pasiekia. Net labiau gera, nei pats būtum. 

Atsakyti

Liniuka nu narmaliai, nusipirko ir megztuka jau numezge staigiai. Nu tai sveikinu tada

Atsakyti

Oho, Liniuka, dar labiau nustebinai  :blink:​. 

Atsakyti

Lace, tavo Rūta gal licėjuj mokėsi? 

Taip

Atsakyti