Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Joo mašinoj šiltooka, lauke tai gerai. Dabar tik nosį iškišau. Ryt pamezgimo diena laukia, užtat šiandien už 2 atidirbau...

Atsakyti

O ryte kaip šalta, brr... Su pavasarine striuke išėjau šiandien, mašinoj kėdės šildymas kol mane bent kiek sušildė... Darbe irgi suledėjau, nes saulė tik popiet. Užtat mašinj - pirtis. Nes kondiškė vėl neveikia  :B . Ir kiek į ją sukišta, nebeverta nieko daryt. Jaučiuosi, kad mano gyvenimo kokybė blogėja... O dar nuotaika dėl tam tikrų preižasčių tokia bloga visą dieną, širdis tik daužosi, baisinė įtampa, ryte gėriau raminamųjų, ir vėl reikės...

Rasyte, pasirodyk ant savęs, tai aikčiosiu, kad labai gražu, nes žmogus gražus viską puošia,  kai ant bobos, tai noriu sakyt, kad perdaug mano skoniui tų spuogų ir pan :). Bet aš šiandien ir nesu adekvati...

Atsakyti

Šarange, džiugu dėl gerų naujienų  :4u:  nu, bet kodėl kai žmogų ištinka liga ir jo ilgiau nebūna, darbdavys iškart ate padaro... Artimoj aplinkoj jau keli atvejai yr buvę.

Aš pati su baime laukiu gegužės.. ir man panašu, kad tas gresia.. 

Neatleido dar manęs, bet uždaro įmonę. 

Langas visada buvo, tik kiek mažiau saugus mano dabartinej situacijoj....

Kodel tau tai gresia? 

Kai išėjau iš namų 10h tai grįžau tik 18h... Bet visai smagiai užpliurpiau visą dieną, nors ir koma dabar.

Vel/vis dar nemezgu, ryt nuo ryto reiks sest prie auto. 

Atsakyti

Restar, kas nutiko? Kaip tavo inkstai ar kažkas ten....? 

Atsakyti

Restar, te  :4u: jei.gerai pagalvosi,  tai gal ne viskas jau taip ir blogai.

ir nepamiršk, kad viskas praeina

Atsakyti

Uf... atlaikiau pirmą treniruotę. Viena poza sunkiausia, vienoj labiausia širdis užsiplakė ir sukaitau, dar vienoj skaudžiaudia. Ale gyva ir dar eisiu :) dabar palengvėjimo jausmas.

Balionai, kam reikia  :4u:  :4u:​  pavasaris gal nuotaiką pakels (nors ir trumpas, kt savaitę lietų žada).

Atsakyti

Neatleido dar manęs, bet uždaro įmonę. 

Langas visada buvo, tik kiek mažiau saugus mano dabartinej situacijoj....

Kodel tau tai gresia? 

Kai išėjau iš namų 10h tai grįžau tik 18h... Bet visai smagiai užpliurpiau visą dieną, nors ir koma dabar.

Vel/vis dar nemezgu, ryt nuo ryto reiks sest prie auto. 

pas mus sausį vasarį po klaustuku buvo ateitis firmos. Kolkas laikinai išsisprendė...

na beveik 6 sav kaip nedirbu ir grįšiu tik gegužę, tad irgi dvejonės kokį sprendimą priėmė.. 

Atsakyti

Šarange  :4u: . Netikėta žinia dėl įmonės uždarymo... Tegu tas langas tau būna šviesus :4u: . O stabilumas - kas tai? :)

Mano inkstai leido apie save pamiršti. Kraujo tyrimai nieko nerodo, penktadienį eisiu mokamai echoskopijai, nes nemokama tai tik birželį ištiktų. Skausmai ir temperatūra praėjo arba savaime, arba nuo gertų ciberžolės kapsulių :). Pirkau tai vaikams, kurie natūraliu pavidalu jos nevartoja, ale tai ir pati prisiminiau :)

Aš net nieko blogo negalvoju, savaime bloga. Dėl lygioj vietoj ištikusio darbinio nekalbadienio. Nenoriu plėstis, bet jaučiuosi siaubingai ypač dėl to, kad nieko nesuprantu. 

Atsakyti

Šarange  :4u: . Netikėta žinia dėl įmonės uždarymo... Tegu tas langas tau būna šviesus :4u: . O stabilumas - kas tai? :)

Stabilios pajamos, socialines garantijos ir pan, kaip dabar.

Del inkstų liuks, bet turbut tai ir nebuvo inkstai, tyrimai butų rodę ir vargu ar praeitų savaime.

Del darbo tai  :4u:

Waida, 6sav.ne riba, kažkas vaduoja, kad jauties nereikalinga? O noretum kaip, ar kad už tave padarytų sprendimą ar pati? :) 

Atsakyti

Šarange, perkelia kažkur įmonę ar išvis uždaro? Kai dirbau TF, tai nuolat tokie dalykai vykdavo. Korporacija nuperka kokią nedidelę įmonę, gamybą perkelia kur nors, dažniausiai į Vilnių ir tuos vargšus uždaro. Dabar kaip tik vienas toks projektas vyksta, uždarė nedidelio Amerikos miestelio pagrindinę darbovietę. Visi nelaimingi. Blogis tos korporacijos :B

Esu ir aš patyrus, ką reiškia išeit laikinai į prastovą ir niekada nebegrįžt, nes bankrotas. O esu ir savo sprendimu prastovą pasidarius. Dabar pavyzdžiui :D

Restar, te balioną :4u:  Ir nebūk tokia beprotiškai pareiginga. Pati matai, kad sveikatai kenkia. Medalio niekas neduos :B​ 

Atsakyti

Blyn, rašiau rašiau ir kažką numaigiau... 

Liniuka, mūsų atveju lokacija nieko nekeičia. Per daug aukšta ir nekonkurencinga savikaina gaunasi.

Aš tai ir nenorejau grįžt, jaučiasi, kada jau dugnas netoli, tik tiek, kad 15m daro savo, nereikejo pačiai sprendimo priimt. Tik kol nesu tikra del sveikatos, tai negaliu ir del darbų naujų labai užsišokt, koks menesiukas turėtų duot kažkokios aiškumos abiem atvejais. 

Tai tu dabar persigalvojai ir del to naujo darbo? 

Atsakyti

Jo, supratau, kad nepadirbsiu aš ten. Dėl tam tikrų priežasčių :B​ 

Atsakyti