Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geras, tai pasibandei? Bet turbut tu nesijaudini del to  :4u:​ 

Atsakyti

Aha 2 dienas :D

Kol kas nesijaudinu. Veiklos per akis, nėr kada :D​ 

Atsakyti

Oho, LIniuka, tu pavarai :). Greiti sprendimai pas tave. Brolis rūksta? :) Ar darai tą patį darbą dirbdama ant savęs? Kaip tik neseniai skelbimuose kažkur mačiau apie ieškomą kokybės vadovą, pagalvojau apie tave, bet galvojau, kad nesi laisva :).

Šarange, mano klausimas apie stabilumą buvo toks ironiškas ir retorinis :). Koks stabilumas, kai darbas užsidaro. Tai viskas reliatyvu. Ir vienur, ir kitur, tik prisirišam mes prie vadinamo saugumo, bet va ir saugios įmonės užsidaro. Vakar buvęs mano saugumas/stabilumas irgi pakibo ore. 

Abelo sakė, kad kai būna inkstų akmenys, tai šlapimas nerodo nieko. Išsityriau, kad infekcijos nėra, bet akmenukai ar smėlis gali būt. 

Atsakyti

Restar, jei smėlis dar nebyra tai dzin :D o jei akmenys būna, tai gal labiau būna tokie spazminiai ir ūmūs skausmai  :hmm:

Liniuka, nu jo, kada čia liūdesi :D o kaip su broliu draugaut sekas? 

Atsakyti

O iš kur man žinot? Tai bandau kažko ieškot. Nors rast irgi nelabai geidžiu :) 

Per tuos nervus nieko nei pamezgiau, nei pažiūrėjau... Nekyla rankos, užmušinėjau laiką internete. 

Atsakyti

Ale koks panervintas laikotarpis..

Sarangei to šviesaus lango :4u: 

Ir Restar ramybės :4u: 

Man darbe irgi nervai. Turiu tokį projektą, nuo kurio ne tik man, bet ir gamyboj visiems bloga, kai kam net sapnuojas jau, sakė :D  O ir tęsias nuo rudens jau..

Bet stengiuos neimt į galvą, nors ir mano neapgalvojimų ten yra, reik išspręst atrodo neišsprendžiamą. Ir prisiminiau kad gi gydytoja pernai paskyrė pofigizmo. Taip ir pasakė. Tai stengiuos vartot atitinkamose situacijose. 

Atsakyti

Kiek pamenu tai kai smelis buvo ir drauge ir teti su greituke isveze koks skausmelis buvo

Bet gal buna ir kitaip

Pvz pas mane vienas kazkoks nestabilus inkstas yra, ilgiau pagulejus ant nugaros ar nenuejus per ilgai i wc kazkoks tai ne tai kad skausmas bet toks nesmagumas buna, nu lyg tai kad verzia ar kazkas panasaus

Ir cia pasirodo kai ieskot bedu emiau tai pusei gimines taip

Daktare juokes kad ne veltui sako vartos kaip inkstas taukuose, tai va kai ner to vidinio tauko tai per daug vietos matyt jam

Vienintelis pasiulymas buvo priaugt svorio

Nu realiai tai kai laukiausi tikrai buvo dinges tas jausmas, paskui bel sugrizo

Nezinau ar yra tam koks mokslinis paaiskinimas ar pavadinimas, man uzvardino liaudiskai klajojantis inkstas

Atsakyti

Pamezgiau meginuka is woolinio blizgio(silkas linas biski kasmyro ir smulkuciai zvyneliai)

Nu per savo durna galva, dabar ieskau kazko stebukligo, paprastai nepaprasto

Is viso vertas tas siulas kokios vestuvines suknios, nu net gaila sugadint ar paverst kuo banaliu

Atsakyti

Mano tokių nebanalių pilna dėžė guli :D tokių Pakilnojai-padėk-atgal. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 balandžio 2019 - 22:14

O pas mane vienas inkstas dvigubas,tai tas sukelia irgi savų šalutinių reiškinių organizme,bet tai o kam dabar lengva? :)

Atsakyti

Aš kažkada turėjau akmenų inkstuose. Tai kol jie tiesiog yra, tai net nejauti. Bet būna, kad jie pajuda ir kartais užkemša lataką. Va tada tai jau smausmeeeeelis :B Man nebuvo, o vyras yra akmenį išsisiojęs :B  O šiaip, kai turėjau akmenų, tai ir uždegimai vis kartodavosi. Norbaktinas buvo geriausias draugas.

Brolį bandau po truputį įsisavinti. Mokausi visokius uždėjimus, sumezgimus, trumpintas eiles. Šiandien turiu vilčių pas Anykščių berniukus pakliūti, reikia siūlų užsipirkt. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Liniuka, specialiai vażiuosi? gal kavos? :D Šiaip nieko gero nėr dabar pas juos, vakar buvau. Nors šiaip siūlų tai daug :D

Planuoju ir aš šiandien su broliu padraugaut, gana dykai sėdėt. 

Atsakyti