Šarange, ačiū už pasiūlymą, bet neturėsiu laiko. Vešiu tėvą iš santariškių namo ir turėsiu grįžt šiandien. O iš ligoninės tik po pietų išrašys, tai gali būti, kad net ir nespėsiu pas siūlus. Tai ir gerai, kad nieko gero neturi ![]()
Varau rolintis
Pradėjau megzt Olive Leafs. Kaip sunkiai įsimenu raštą ![]()
Olive_leaf_197_medium2.jpg 112,81KB
0 Parsiųsta kartų
Gražus. Norėčiau iš tokių siūlų. Bet kaip tu viską protingai susiplanavus gyvenime - išėjimas su metine premija, prastova su bruoliu sutapo
.
Mes laukiam didelio pirkinio ryt. Turėčiau džiaugtis turbūt, bet kai pagalvoju, kas namie darysis per velykas, tai.... Bandau sukąsti dantis ir negalvoti. Geriausia būtų kur nors išvažiuoti, bet niekas savaime nepasidarys, deja. O atvažiuos didelis dviduris šaldytuvas, kuriam gali tekti duris iškėlinėti, čia tai baika. Bet kad turėtume kur jį pastatyti, tai reikės visą pusę virtuvės baldų komplekto permontuoti. Tas reiškia - viską išimti (kur padėti???), numontuoti baldus, sumontuoti kitur, teoriškai reikėtų sieną perdažyti... Kai trumpai rašau, atrodo paprasta, bet žinant mano vyrą, kuris paprastą gartraukį be baldų permontavimo visą savaitę tvarkė, ir dar liekamieji reiškiniai vos ne vidury kambario stovi iki šiol, tai šiuo atveju bus dar blogiau... Dar nežinia, kaip kas jį užneš, nes DPD neša iki 120 kg, o mūsų svoris bus 126, tai padės kieme ir kukuot reikės
. Plius - a la šventė. Kažkas turėtų bandyti ją sukurti. Aplink mane nėra į ką pirštu parodyti
....
oj, Restar, kažkaip skaitau ir matau save
akurat. vsio plocho, nors realiai taigi džiaugtis reiktų,nes pasikeitimai yr ne į bloga, o tik į gera
ir toks klausimas atsargus: o nebus taip, kad tos šventės kaip tik tau labiausiai ir reikia? t.y .įsivaizduoji, kad visi iš tavęs to laukia, o iš tikro tai nieko blogo neįvyktų, jei nepadarytum? o gal net ir laimingesni pataptų, be spaudimo įvertinti tavo apstangas ir be spaudimo atšvęsti taip, o ne kitaip?
geras oras, varykit sodan švęsti. ten ko nors vietoj pasikepsit, ir bus visiems laimės
esu miegapelė
paėmiau vakar mezginį ir po vienos eilutės griuvau akmeniu
ryte pramiegojau
kažką dar norėjau pasakyt
Išvažiuot galima, bet sugrįžt vis tiek reiks. Šventės galima nedaryt, bet valgyt vis tiek reikia. Ne tik pietus šventinius. O kai ten nerš vyras, bože bože, man tikrai visiškai nelaiko nervai. Pridedant dar tai, kad neturiu fantazijos ir laiko, ir noro... Aš rami, aš visai rami.
Restar reikia įrašyt į dzinbudizmo kursus.
Su Vilium klinikose pabuvom nuo ryto. Įtarinėjau apendicitą, bet tik virusas, ačiū Dievui. Antradienį kraujo tyrimus kartot.
Pradėjau blizgio priekį. Jau su blizgiais. Jaučiu, nugarą teks patrumpint, nes lyg ilgoka. Bet čia ne bėda. Moku ardyt iš abiejų pusių
Kuprotą tik grabas išlygins, sakydavo mano močiutė. Nervų sistemos niekas neoperuoja, gaila. Realybėje aš visur reaguoju dažniausiai ramiai ir sąmoningai, bet kas darosi viduje... nevaldomai...ir kūnas reaguoja atskirai nuo proto - ima daužytis širdis, spausti papilvę, gniaužia gerklę nuo kokio nors streso, kurį išanalizavus ir apmąsčius darau išvadą - baikis. Bet ta vidinė reakcija yra, ir viskas. Šiandien nekalbadieniai išsisprendė, kaip ir viskas gerai, bet tik netyčia apie tai prisiminiau ir susuko vidurius
. Suprantu, kad šalto proto asmenybėms tai turbūt visiškai nesuvokiama. Bet štai tokie žmonės gyvena šalia jūsų
. Ir išgyvena viską itin sustiprintai. Visai visai ne dėl to, kad neturi proto
.
Laba diena,
nebepamenu, kada paskutinį kartą buvau užsukusi
Buvo truputį darbai įsiurbę.
Bet pagaliau truputį atsikapsčiau, tai ir pas jus nosį įkišau
Liniuka, dailus tas Olive Leafs
Aprašymą turi? Gali dalintis? ar gal jau dalinaisi (man jau visiškas Alzhaimeris)...
Mano žvėrius šiandien vėl nuo lenciūgo nutrūko, medvilnių prisipirko visokio mėlynumo.
o kas jas megs?
O šiaip tai žinokite - pavasaris, gyvenimas gražus, tai linkiu visoms balto dryžio, nervus į konservus, saugoti sveikatą tiek savo, tiek artimųjų ir iš gydytojų sulaukti tik gerų atsakymų
Čia aš taip sureziumavau viską, ką perskaičiau
Tiesa, iš sveikatos fronto - Aušrai 10 dienų penicilino neužteko, baigė kursą, antrą dieną vėl gerklę pradėjo skaudėti.
Streptestas vėl buvo teigiamas
tai gavo dar tris dienas sumamedo.
Turiu savaitę susigalvoti ir pradėti kelioninį mezginį - kitą penktadienį kasmetinė pavasarinė ekspedicija į Karpatus