Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

oi, Niuma, nu tiesiog maratonas po gydymo įstaigas  :4u:  :4u:  :4u:  Tegu prasidės baltasis dryžis :) 

o nuo tavegilio neužmigs bernaitis? Nes jis mane migdo taip, kaip migdomieji turbūt nemigdytų, jei gerčiau. :D Prieš porą metų purškiau sodą,  gavosi alergija, matyt, pradėjo veidas rausti , burkti, vaistinėlėje tik tavegilis buvo... Po kokio pusvalandžio kritau miegoti ir išmiegojau nuo pavakarės iki kito ryto...neprabusdama.. :unsure:​ 

Atsakyti

Žinau, kad migdo, matysiu, kaip reaguos. Jei netiks, vaistinėj ko nors kito paprašysiu.

Tik dabar su pundais namo parsiradau ir kavos pasidariau. Visur masė žmonių ir mašinų.

Nžnau  kas kiaušinius dažys. Tingiu :) 

Dar pietus pagamint. Rūbus rytdienai sužiūrėt. Gal ir visai savaitei, jei 2 liks pas močiutę. Aaaai, einu pamegzt kokią valandą, kol viena ir kol tylu.

Atsakyti

Aš irgi tingiu kiaušus dažyt :B O reikia...

Rytoj atvažiuoja uošviai, švogeris su šeimyna. Nu tai be trijų karštų niekaip :B​ 

Atsakyti

Mes tai tvarkomės, tvarkomės ir nuvažiuosim nebent į sodą pirmadienį. Vaikų niekas neims. 

Muzikos mokykloj iš ryto pasinaudojau laisva valandėlę ir pasimokiau entrelac megzti. Pritrūko laiko :).

Naudojami abu šaldytuvai šiuo metu :)  oi, kaip gera, kai niekas nevirsta dureles atsidarius. Bet net man sunkoka naujojo duris atlupt, tokia grand spinta, mažei išvis sunku.

Virtuvėj nieko negaliu daryti... 

Atsakyti

Žinau, kad migdo, matysiu, kaip reaguos. Jei netiks, vaistinėj ko nors kito paprašysiu.

kažkaip suskaičiau, kad čia jis į gimtadienį turi eiti, tai pagalvojau, kad svečiuose gali užmigti. O jei namuose, tai tiek tos bėdos...:)

Ir aš tingiu kiaušus dažyti. Ir sėdėti prie stalo ryt tingiu, o papramogavimui orai daros nelabai palankūs. Nors tegu lyja, nors nuo dabar iki ryt vakaro:)

Atsakyti

Done :D

Priedas  IMG_20190420_162420.jpg   73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokią atrakciją turim namuose - šert karosus prūdely :D Primėtom bulkos, o jie bando apžiot ir nusitempt į dugną. Ir taip juokingai čepsi :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Aš irgi tingiu kiaušus dažyt, Lu su močiute dažo, mano idėja su vynu bandyt. Vyrai kieme meistravoja, mes su sese irgi restauravimo darbais užsiimam, tik  man jau nugara nulūžo. 

Kaip mane migdydavo tevagilis kai ligoninej leisdavo prieš chemijas... Miegodavau kaip šernas, vos akis atlupdavau...

Vakar iš mezgimo nevilties išsitraukiau seną nebaigtuką - staltiesę lininę, bet pamiršus raštą, reik ieškot recepto ir šiaip nelabai užkabino, tai nepasiemiau.... 

Atsakyti

kažkaip suskaičiau, kad čia jis į gimtadienį turi eiti, tai pagalvojau, kad svečiuose gali užmigti. O jei namuose, tai tiek tos bėdos... :)

Gerai suskaitei, vežiau ir jį į gimtadienį, bet ten tik porai valandų, tai vaistus sugirdžiau grįžus. Nemiega dar.

Atsakyti

Mano vaiks piktybiskai nemiega nuo tavegilio :) neurologiniam pries miego eeg specialiai vaikam duoda, visa tablete sugirde ir ka tu jam iki vakaro zvalus kaip agurkelis, neuzmigo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 balandžio 2019 - 16:40

Mano siemet tokie marguciai, rupejo pamegint

Priedas  FB_IMG_1555771216890.jpg   60,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte, kas čia per krislai ant kiaušinių? 

Atsakyti