Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau irgi lietaus noriu. Atrodo, kad net kvėpuot sunku nuo to sausumo ir šilumos.

Galėtų kurią naktį taip gerai nulyti :)

Ir kaip miego šiandien noriu :rolleyes: Atrodo, net smegenis spaudžia :D

Atsakyti

Noriu kad lytų :B ir taip nekukliai.
Padrėkintų alergikams orą. O ir šiaip, man sekmadienį labai naudingas stiprus lietus :D

Mano antrą benrą šiemet išbėrė :huh2:  maniau, kad rankos vėjo nugairintos, nuskirdusios :unsure: bet ir kūną panašiai pabėrė... 

Jau su didžiuoju vargas dėl alergijų, tai džiaugiausi, kad mažasis auga be jokių problemikių. Labiausiai baugu, kad nebūtų alergijos maistui :huh2:

Atsakyti

mano abiems vyrams plaštakų paviršius lupasi, šerpetoja, nespėjam kremu mozot

Atsakyti

Tai aš irgi ne prieš lietų apakritai :) naktim gali pilt kaip iš kibiro :D svarbu sekmadienį maklinėjat nelytų :)

Atsakyti

dėl viso pikto lietpalčius pasiimkit, nes nu, lyg lietų žada :)

Atsakyti

Aš irgi šįryt girdėjau, kad kaip tik tą sekmadienį lietų žada. Bet ne visur, tik vietom.

Atsakyti

Svarbu, kad lytų iki 7-8 val ryto. Paskui jau gali šviesti saulė :D

Atsakyti

Galetų palyt, dulkės.... Siaubas... Bet dar ir langai nevalyti, Mr. Proper šią savaitę kažko nusprendė namo negrįžinet. 

Jau nebedarbinga, fsio guliu... Nu bet mezginio tai neturiu... Siūlų irgi neturiu... Negi šventėms irgi nieko mezgamo neturesiu  :oh: 

Atsakyti

Šarange tu kąąą

visą drakiaus turtą išparceliavai? :blink:

Atsakyti

Neee, bet vistiek néėėr iš ko miaaagzt :D

Liko tik merinai ir šiaip tik ploni, babininiai, reiks gal užsukt į "nieko gero" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 balandžio 2019 - 14:01

Ristina, tai gal taviškiui tik vienkartinis toks pabėrimas. Pamenu, ir Rusnei yr keletą kartų buvę. Kartą net į ligoninę vežėm kaime kaip tik po Velykų..

O sesuo mano Klaipėdoj kad buvo išsigandus :D  Galvojo, kad tymai vaikui, kuris dar neskiepytas, nes googlas bėrimą tokį pat išmetė. Bet paskui pasirodė, kad tik alerginis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 balandžio 2019 - 14:40

Ristina, tai gal tavišliui tik vienkartinis toks pabėrimas. Pamenu, ir Rusnei yr keletą kartų buvę. Kartą net į ligoninę vežėm kaime kaip tik po Velykų..

Labai tikiuosi, kad tik šiaip koks paprastas reikalas. Bet pagal googlą, ir mano pačios asmeninę patirtį - panašu į dermatitą.

Pernai pavasarį su Augustu kelis kart varėm extra į ligoninę :oh: buvo išbėrę raudonu bėrimu su aukšta temperatūra. Tai baimės buvo... :blink:

Atsakyti