Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes tai minimum 30 nudažom, plius putpelių, bet mūsų daug :) 

Atsakyti

Liniuka jo Šarangė  teisi. Vyne viriau, per nakti laikiau. Isdziuve zeret ima. Tetis sake vyno rugstis taip krislais iskrent. Nu chemikas viskam paaiskinima tur. Ziuresim ar persigere kas. Bet man patiko. Nors vistiek patys paciausi svogunu lukstuose

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 balandžio 2019 - 22:00

Šarange, dar mama ir sesuo, ir gal jos vyriausia dukra bus pridažę. Tai bendroj sumoj irgi bus 30 :) 

Atsakyti

Labas vakaras,

Tik po velyknakčio mišių grįžom. Man gražiausios metų mišios :wub: ypač Kauno katedroj.

Mes šiemet irgi natūraliai dažėm, bet rezultatas toks nekažką. Nenuėmė tokiom spalvom, kaip tikėjaus. Mėlyną kopūstą tik Kaune atvažiavę ketvirtoj parduotuvėj radom :D paskutinį :D

Priedas  2043D487-14C4-4842-94D3-518D4824956F.jpeg   259,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit, aš per TV mišias žiūrėjau :) bet jau irgi lovytė šaukia.

Atsakyti

Su šv. Velykom!! 🐣

Laimės, džiaugsmo, atgimimo, jėgų atgavimo!!

Atsakyti

Su Prisikėlimo šventė!

Man tai jau juokinga truputį - dar vienas gipsas namie, menininkė nespėjo iki sakurų prieiti, bėgo laiptais, bac ir nebesistoja. O buvom autobusu atvažiavę, teko šauktis vyrą ir Santariškės. Lūžio lyg nematė, stiprus raiščių patempimas ir min savaitei gipsas. Visai nepriminti bent 2-3 dienas.

Užtat mažoji su visu gipsu lyg be gipso jaučiasi, viską pasidaro beveik, kažin ar čia į gerą, antradienį sužinosim Santariškėse. 

Ir mezginio nespėjau pradėt, planavau gi ramų vakarą :)  

Atsakyti

Su Švente :mirksiukas:  :4u:

Priedas  pavasaris.jpg   149,23KB   0 Parsiųsta kartų

Kiaušai nedažyti :D bet jau palaimigai ramiai namie.
Viskas pavyko, šventė galima sakti pavyko - tobulai  :rolleyes: 

Atsakyti

Restar... kvėpuok.... ir tai praeis.

Šnd Viliaus veidą stipriai buvo išbėrę, bet po kiek laiko praėjo. Įdomu, kiek jam tas pajautrėjimas tęsis.

Mezgu bordo blizgį :) pilnai išsikristalizavo vaizdinys. Tikiuosi siūlo užteks. 

Atsakyti

Oj Restar... traumų periodas.. :huh2: kantrybės :4u: 

Atsakyti

Kad nei kiek nereikėjo kvėpuot man net. Aišku, mergina tokia, kad nuo minties apie gydytojus, ligoninės ima drebėt. Bet kai jau ne maža, tai nebesijaudinu, padedu ieškot pozityvo.  Gavo močiutės ramentus, uf, nebereiks tįst į tualetą  -, pati nueis, jokių problemų. 

Atsakyti

Restar, linkėjimai greičiau išgyvendint gipsus iš namų :4u:

Vakar sočiai atšventėm, taip sočiai, kad visą vakarą skrandis stovėjo :B Maisto liko visai savaitei, bet giminės tris karštus įvertino :D​ 

Atsakyti