Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, faina pagalvėlė, smagu, kad greitai tau gaunasi viskas, va ir interjerą atsinaujinai.

Šaldytuvas namie stovi. Už pagalbą užnešti sūnaus draugui daviau 10 eur.  Nes kiek su kuo kalbėjau iš vežėjų, tai beviltiški - niekas nenori, per sunkus daiktas. tai pasiunčiau. Ir sutaupiau gerokai, nes ėjo kalba apie 60-80 eur.

Ai, tiesa ir pati gavau be geros inkstų diagnozės dar ir velykinę dovaną. Nuėjau su siuntimu, bet mokamai registravausi, nes nemokamai būtų reikėję daug ilgiau laukti. Prie kabineto jokių eilių. Priėmė mane diedukas echokopuotojas ir seselė irgi gerokai pagyvenusi. Padarė, o paskui ir sako - padarėm nemokamai, kam jūs mokamai registravotės, kad su siuntimu... Buvau labai labai maloniai nustebinta, palaiminti geri žmonės  :wub:

Vyras namie tokią gražią rožę parnešęs ir net nusikirpęs. Tai gražus tas gyvenimas :)

Lietaus tai reikia, bet turiu apie tai sąmoningai pagalvoti, nes mažai aplinką stebėjau pastaruoju metu, vis bėgte, bėgte arba sėdžiu kur nors užsidarius...

Atsakyti

Aš šviesų blizgį permegsiu. Visą. Tiksliau, iš naujo megsiu. Moherio siūlų turiu daug, neardysiu nugaros. Dryžuosiu eilėm visą megztuką, retindama blizgius. Bet ne dabar. Per naktį išsikristalizavo bordo blizgių vaizdas. Imsiu juos. 

Atsakyti

Niuma o kas sviesiajam negerai?

Atsakyti

Per daug blizga :) per daug duria. Per daug kietas. Per daug skiriasi priekio ir nugaros atspalviai.

Atsakyti

Nu beveik visus argumentus iskyrus per daug blizga suprantu

Man blizgejimo manija is kukuskos pavirsiu tuoj kokia papuga, sarka ar povu

Atsakyti

Pas mane ne subtilūs blizgiai, o veidrodiniai ir dideli. Bordo- idealus. O šviesūs - nu ne tas... skiesiu su moherio eilėm. Jau irgi beveik sugalvojau vaizdą. 

Atsakyti

Nu bet ir apsipirkau siūlų tų gražių spalvų...sudėtis tik graži parašyta,pasigooglinau,akrilanas,viskozė ir merino.o rašė jie,kad medvilnė,viskozė...girgžda net :( parašiau,tai tipo jie turi būdų sudėčiai nustatyti :D sakau žinokit aš irgi :D pati pirma google nuoroda į tuos siūlus...žodžiu pas berniukus siūlų sudėtys pieno riebumo.ir dar antrą fb susikūrę likučiams išparduoti.gaila gražių spalvų,neturiu ką megzt...

Atsakyti

Oje, o grąžint neišeina?

Atsakyti

Tai priims po velykų,bet va kur ką gero gaut nusipirkt...

Atsakyti

Aš jau su Vilium infikcinę aplankėm. Ryte po maudynių išbėrė stipriai. Pasirodo, alergija kažkam.  Dabar tik ant kojų dar likę. Tavegilio gavo. Bet kadangi į gimtadienį buvo pažadėta nuvežt, tai lėkiau į kitą galą miesto. 

Viskas, vaikai išparceliuoti (mažius su vyru), važiuoju kavos ramiai atsigert kažkur. Ir Velykom apsipirkt.

Atsakyti

Nu olaiva belieka jungtis i sekta ir pirky woolyy  :B​ 

Atsakyti

Nu olaiva belieka jungtis i sekta ir pirky woolyy  :B​ 

Nu turbut teks :D

Kaip tingiu velykom ruostis...pundai sukrauti,maistas vakare laukia,dar i baznycia vvakare nuo 22 val.100% uzmigsiu,nes keliausi 5 ryto ir vaziavau Kauno sauletekyje paveiksluoti su grupioke

Atsakyti