Labas rytas,
Mes šiemet maisto protingai turėjom, bet tas vis tiek nesustabdė nuo persivalgymo..
Ristina, kokią čia šventę apturėjot? Šalia Velykų dar kažkas?
Restar, te
gipsinis dryžis
Maisto pas mus nesakyčiau , kad daug, ale bet persivalgyta, ir ne kartą
planuoju per atostogas kažką panašaus į MĖ.
Sakuras tikrinau praeitą savaitę beveik kasdien, dar ne visai žydėjo. jo, biškį juokinga su tom fotkėm. Bet ir aš turiu tokių iš ankstesnių metų
Ristina, kokią čia šventę apturėjot? Šalia Velykų dar kažkas?
Buvo eilinis -nioliktas gimtadienis
Ir Velykos. Man tai "juodas darbas", nes reikia paruošt liaudį vienkartiniam reikalui. Apeigų daug. Kad ir kasmetinis įvykis, bet kiekvienais metais viskas vyksta tarsi pirmą kartą
:oh:Plius šiemet viena giesmė buvo ruošiama kartu su orkestru. Bet viskas pavyko
Ristina, sveikinimai, ypač su tuo, kad baigėsi
. Lace, matėm ir judu su vyru vakar. Buvau atnešus saviškę prie CUP kampo, slėpėmės nuo lietaus, net buvo kilus mintis pavėžėjimo paslaugos prašyti, bet nenorėjau sutrukdyt planų. Parvažiavo 2 sveikieji ir autobusu. Išsirinkom su vyru dažų, bijau, kad vėl neatitiks lūkesčiai tikrovės, bet ai, bus gerai. Ta proga, kad vieną virtuvės sieną būtina dažyti, teks mano vyreliui per dažyt visą bendrą erdvę vėl
. Aišku, ne viską iškart.
O kai pati gaminu - niekada nepersivalgau
. Tai beveik eiliniai valgymą, kaip kasdien, patiekalai kiek kitokie tik, ir desertai
Sveikos,
Su praėjusiom šventėm Jus!
Nu Restar su Niuma į kažkokią vaikų ligų sektą įstojot...
Mes grįžom pagaliau namo, oras pasaka, visur gerai, bet namie ant sofkutes ir ant salytes geriausia ![]()
Nepersigalgiau, bet galėjau ir mažiau, nuodėmių užtad privalgiau... Reiks nusibaust
Nors maisto dar prisivežėm porai dienų...
Mezginio neturėjau ir net nepasigedau, bet namie vel pasigendu ![]()
Sveikos,
viskas gerai, aks gerai baigiasi, to ir tikiuosi. Šiąnakt mažė iškrito š lovos su baisiu bumbt. Pati ir įlipo ir užmigo beveik iškart, tik parodė, kad kaktą susitrenkė. Nu gal rankai nieko... Varom šiandien tikrintis. Dėl dičkės - bus matyt, labai norėčiau, kad tik atostogoms, bet kas ten žino. Vakar ir po gipsu skaudėjo. Mažiausiai 4 kartus šią savaitę po gydymo įstaigas trainiosiuosi. Dar reikėtų savo žygius dėl skausmų pradėt, bet gal nebus šią savaitę laiko, nes darbų niekas neatšaukė.
Sveikos. Su šv. Velykom
Restar, sveikatos mergaitėm
užpuolė čia jus
Pas mus šventės labiau gimtadieninės nei kiaušinių
užtaiko mano chebra vis, kad gintadieniai Velykų savaitę išpuola.. Dičkiui 10, mažajai 4. Kaip greit laikas bėga
aš šiemet nepersivalgiau, kadangi tik troškinį valgiau ti kitko nelabai ir ragavau..
Įmonė šią sav bendras atostogas padarė, tai kiek ramiau bus be skambučių