Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai skambučių pasipylė, iškart po švenčių ir kai iš namų, tai sunku susivokti, ko jie čia tiek skambinėja :).

Jeigu kam teks važiuoti į Santariškių priėmimą ten, kur visi traumuoti ir pan, tai žinokit, kad tragedija su aikštele ir čia pasidarė... Uždarė tą, kuri buvo šalia, kita atidaryta - tik su leidimais, o šalia vos kelios vietos yra.... Kita kažkur toli. Tai arba važiuoti dviem žmonėm reikia, kad vieną su vaiku prie durų išleisti, arba net nežinau. Faktas, kad su ramentine mergina čia nebevažiuosiu, nes niekaip neateis ji iš kažin kur. O man vietos ieškojimą teks šiandien patirti dar kartą, nes gi pasakė traumatologai, kad atvažiuotume iki 16.30. Bet kad yra tarpas, kai nedirbama nuo 11.30 iki 14 val - nesiteikė informuoti.... 

Atsakyti

Waidaw, sveikinimai taviškiams :4u:

Su skrandžiubėdelių turi, kad tik troškiniai?

Rstar, o tai ta aikštelė, kur pro šlagbaumą įvažiuoji prie pat priėmimo jau nebeveikia? Ten visai gi būdavo vietų.

O dėl parkavimo Santariškėse girdėjau net laidą per LRT, tai nepatenkinti žmonės skambino. Net ta nauja aikštelė nepadeda, nes visokie rūpesčiai ten dėl jos.

Atsakyti

Oj, Santariškes lankau gan dažnai paskutiniu metu,  tai tikrai tragedija su parkavimu. Net mokamų nerasta,  paskutinį kart stačiau toooli už vaikų ligoninės,  bėgau net,  kad laiku suspėčiau. 

Bet galiu pasakyt,  Restar,  kad vakarop mokamose aikštelėse jau būna laisviau. Jei atvažiuoji su laiko rezervu ir pastovi eilėj,  tai gali ir pasisekt

Tik kažin o į tą su leidimais neleidžia tokių su traumom? T.y. gipsas nėra lygu leidimui?

Dar yra kažkokia aišktelė nauja įvažiavimu nuo Molėtų plento,  bet nebuvau,  nežinau, ar pakankamai arti gaunas.

Atsakyti

Limit, biškį rimčiau.. teks ilgą laiką taip maitintis. Aš po pilvo operacijos. 

Bent jau judėt galiu normaliu greičiu ir mažiau pavargstu.. 

Atsakyti

Oj W@idaw,  už ką tave taip? :4u: 

Atsakyti

Restar, tą neasfaltuotą aikštelę uždarė? Dar praeitą ketvirtadienį veikė, tik buvo pilna. Maliausi po visas ir niekur vietų nebuvo, o turėjau tėvą paimt iš ligoninės. Šiaip ne taip radau plyšelį prie pediatrijos skyriaus. Jau išvažiavus iš ten gal po kokių 10 min skambina iš policijos :D Sako jūs pravažiavimą užstatėt. O aš ir nesupratau, kad ten pravažiavimas :D​ 

Atsakyti

Balandžio  1 d tikrai dar veikė, balandžio 21 tikrai nebeveikė, užstatyta plytos, tvora ir pan. Diedukas toks sakė, kad ten statys kažką. Taip kad - ne kažką... Kiek laiko reikia turėti, kad sirgtum, vaje, vaje. Tai kai kokią naktį trauma, tai be vargo pasistatyt vis tiek ten šalia dar rasi, bet kai reikia kontrolei iki 16.30 pribūt, tai pilna visur tų mašinų. Girdėjau ir aš tą laidą, ale iki šiol dar veikė ta duobėta aikštelė, tai nesirūpinau :).

Ir šiaip tie chirurgai tokie nelabai besivarginantys ką paaiškinti. Sakykim, kai pirmą kartą gydaisi kokią va traumą, tai nieko nežinai, kur paskui eiti ir pan. Tai vos ne po žodį pešk. Supratau, kad nebenori, kad pas juos važiuotume. Tai ir gerai, bandysim į Antakalnio polikliniką brautis toliau...

Waidaw  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 balandžio 2019 - 16:40

Oi, waidaw, laikykis🎈🍀

Atsakyti

Dėkui už balionus  :4u: 

Ilgai dvejojau ar rašyt kažką ar ne. Nes pirminė reakcija darbe mane šokiravo...

Iš dalies nieko katastrofiško nėr, teks adaptuotis sveikiau gyvent ir tiek. Echoskopuojant aptiko akmenis tulžy. Chirurgas iškart be kalbų operuot liepė. Bet deja nebesulaukiau nes po sekančio priepuolio iškart liepė važiuot į priėmimą. 

Po planinių sakė labai greit atsigauna ir kitą dieną namo jau. Aš kažkaip sunkiai narkozę pernešu, kad ilgai iš lovos nepakilau net.. 

Atsakyti

Abelo, gal patartum? 

Man kur kateterį vedė už poros cm vena iššokus ir skauda tą vietą. Bet čia jau kelios sav po ištraukimo. Ar čia sunerimt ar praeis savaime? Pas gydytoją tik penktadienį keliausiu.. 

Atsakyti

Abelo, gal patartum? 

Man kur kateterį vedė už poros cm vena iššokus ir skauda tą vietą. Bet čia jau kelios sav po ištraukimo. Ar čia sunerimt ar praeis savaime? Pas gydytoją tik penktadienį keliausiu.. 

Taip būna. Venos uždegimas nedidelis. Tepti tepalais su heparinu, skirtais venom. Vaistinėj paklausi, duos krūvą :) praeina, bet ilgokai. Blogiau, jei plinta. Vis daugiau tos venos iššokusios matos takelis  ir labiau skauda. Bet paprastai gydo taip pat - tepalais ir kompresais. Nebent pradeda tinti visa rankos dalis. Tada jau reik echoskopuot,  iki kiek tos venos pažeistos ir geriamų vaistų reik. Bet taip būna retai. Dažniausias variantas - savaiminis pasveikimas po 3-4savaičių ;)

Atsakyti

ot galėjau ir anksčiau pasiklaust.. o tai užsidedu šlapią bintą ir geriau atseit..

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti