Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

W@idaw, kažkodėl iškart apie tulžį ir pagalvojau. Pati operacija tikrai nesudėtinga,  blogiau,  kad narkozė taip veikia. Viskas bus ok :4u: 

Aš tai gal kokia narkomanė :D  nemažai turėjus narkozių,  po jų man taip gera būna :D  taip šviesu ir skaidru. Ramu ir stabilu

Mezgu su vėjeliu. Liko viena pusė priekio ir rankovės. Atrodė siūlo per akis,  bet kažko suabejojau. Nemažėjo nemažėjo ir staiga ups,  kažkur dingo.

Atsakyti

LR,                                                                   sergančioms ir slaugančioms  :4u:  :4u:  :4u:                  Man kažkada po narkozės žemė iš po koju važiavo,kelias dienas ėjau sienom įsikibdama.Aš taip galvojau,kad dėl narkozės.Po kurio laiko kažkuo susirgau,prireikė antibiotiko,ogi turiu po operacijos likusiu....Ir ūmiai tas pats jausmelis,kad žemė iš po koju.....Tik tada suvokiau,kad čia ne narkozė,o tokia alerginė reakcina į antibus....

Atsakyti

Labas rytas,

Narkozės, ačiū Dievui, neteko dar patirt. Bet pernai buvo įdomi patirtis. Kai traukė danties šaknis, po to suleido kažkokių vaistų - sakė, kad netintų ir mažiau skaudėtų. Neįsivaizduoju kokie ten buvo vaistai. Bet tada atėjau po to traukimo į darbą, kaip tik baigė atitirpinėt žandikaulis. Vedėja sako - eik namo, ką čia kankinsies. Aš parėjau namo, bandžiau pagulėti, bet nejaučiau nieko blogo, o kaip tik atėjo toks energijos protrūkis, kokio jau seniai gyvenime nebuvo, atsikėliau, kažką netgi susikirpau ir pasiuvau, ko vis neprisiruošiau. Jaučiausi vėl gyva, kaip kažkada, kai dar turėjau entuziazmo.

O kitą dieną pradėjau jausti skausmą.

Kai tai prisimenu, tai galvoju, kad įdomu būtų sužinoti, ką tada ten suleido, gal tai paaiškintų, ko organizmui trūksta. Nors gal paaiškėtų, kad ten iš kokių narkotinių preparatų buvo, ko gal geriau ir nežinoti. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 balandžio 2019 - 07:13

labas rytas

oj sveikatos Waidav

o kas darbe sunervinai kad išdrisai susirgt?

narkozė mane kaip katuką paveikė bet tik vieną kartą apturėjau ir vat atsibudimas iš jos tai su traukuliais ir dusimu buvo

brr va šiito tai bijau kaip velnias kryžiaus, prigrasinus esu MB kad jei man kartais kokią narkozę darys neplaninę kad pasakytų tokius reikalus

šiandien mamą guldo ir kaip supratau operuoja

neramu kažkaip tais

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 balandžio 2019 - 07:29

Waidaw, sveikatos  :4u: 

Vilius dar beriamas. Vakar buvau pažymų pas gyd., pakomentavo, kad dabar labai daug vaikų tokių- saulė intensyvi. Bet vis dar neatmetu ir blogų maistų galimybės (sultys, šokoladukai, nors prigrasintas, kad negalima, bet tiek ir klauso..)

Vakar mezginį iškeičiau į vakarinį pasivaikčšiojimą su drauge. Bet pavargus jaučiausi vakare, tai būčiau greičiausiai vis tiek nepamezgus, akys merkėsi. Grynam ore išsijudinau.

Atsakyti

qqte, o kas mamai?

qqte, ne pirminė reakcija buvo juokas. O poto komentaras kaip tokia jauna tokį dalyką pasigavau. Jo sirgt nelabai leidžiama. Kaskart kai skambina gaunu komentarą, kad va ji tai po panašios operacijos po kelių dienų jau darbe dirbo. Bet jai tai nereikėjo maitinimo prisižiūrėt. Aš ir po kelių savaičių dar ir košes valgant bloga būna..  Pavaduot lyg ir pavaduoja, bet el  pašto nieks netikrina tai turiu persiuntinėt svarbią info. 

nu man po priepuolių tai operacija gėlytės buvo. Lengviau gimdyt buvo nei iškęst 20 min. skausmus.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 24 balandžio 2019 - 08:44

nu..keisti žmonės ką bepasakysi, žmogus serga, jiems juokinga

šiaip tai tu neprivalai darbe pasakotis kas tau konkrečiai ar ką valgai ir kada darban išeisi :blink:

mamai onkologija, bet tfu tfu lyg neišplitę

šalins gimdą

Atsakyti

W@idaw,  MB šalinta tulžis. Po priepuolio. Išleido tai greit po operacijos,  bet su virškinimu tai jo.... valgė beveik nieko,  nes nuo bele kokio biškį riebesnio ar prieskoniuoto reikalo paleisdavo vidurius. Kažin kaip tie,  kurie juokias, padirbtų ant klozeto. O jeigu jo šalia nėr, kaip tada?

Uošviui irgi šalinta,  jis sunkiai gijo,  bet jam ten jau supūliavę buvo,  tai gal  savaitę po operacijos dar laikė.

O tau pjūvį darė,  ar tris skylutes?

Qqte,  :4u: viskas bus gerai,  bet suprantu,  kad neramu

Atsakyti

qqte, sveikatos ir stiprybės mamai  :4u: :4u:  :4u:

katuk, 4 skylutes. 4 skylė srenui buvo, bet jį ištraukė po paros man. Pjūvių nebedaro. Apendicitą irgi taip operuoja tik skylės kitose vietose.  Mane irgi po 2 parų norėjo paleist, bet dar paprašiau, kad parą paliktų..  Tai pas mane wc darbe pirmam aukšte'aš antram.. Virtuvės nėr kur pavalgyt. Teks per kieną rėpliot į ofisą.. Jau buvau pažadėjus grįžt į darbą kitą savaitę, bet dar jaučiu tęsiuos, nes nesijaučiu  gerai vien dėl virškinimo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 24 balandžio 2019 - 09:30

Sveikos, aš vakar po visos dienos lakstymo ėmiau lūžinėti apie 9 val ir prieš 10 jau kritau į lovą. Apsišaukiau betampanti vyturiu, bet teisingiau būtų vadintis  .... miegapele :), nes ryte, kad ir prabudau tradiciškai prieš 6 , bet mielų mieliausiai dar nusnūdau ir išvis būčiau ilgai miegojusi, jeigu sąžinė būtų leidusi.

3 atostogaujantys pelėdžiukai tebemiega :).  (Kol rašiau, tai ir atsibudo :)1 pats didžiausias buvo draugo "į stroikę" išsivežtas, užsidirbs gal kebabams :)

Niuma, o iš kur tie šokoladukai, sultys randasi, kad neatsilaiko vaikas? Nes visokio šlamštmaisčio kišimas tikrai ne į gera, manyčiau.

Narkozių neturėjus irgi. Šypseną sukelė Kerpenos baimė dėl narkotikų. Greičiausiai tuose nuskausminančiuose kažko ir buvo panašaus, kad taip energizuojančiai suveikė :).  

Visa svetainės erdvė vis dar maišuose, dėžėse, brr.......

Qqute - tau ir mamai  :4u:  :4u:  :4u: . O kur operuoja, ar ten vietinių ligoninių kokių belikę apylinkėse? Mamai 2 operaciajs dėl kiaušidžių vėžio darę, bet dabar suvokiau, kad ir nežinau, ar ką šalino jai be auglių, ar ne... Paauglė buvau, neprisigalvodavau, ką turėčiau žinoti, ir taip viskas buvo baisu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 balandžio 2019 - 09:35

Restar Antakalnio klinikose operuoja

Atsakyti

Labas rytas,

qqtei :4u:  kad mamai viskas gerai pavyktų :4u:

Aš esu turėjus vieną narkozę. Tai taip gerai niekad gyvenime nebuvau miegojus. Atsibudau taip gerai pailsėjus ir atsipalaidavus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 24 balandžio 2019 - 09:44