A, tai gerai, kad čia, tau ir aplankyti patogiau, ir gal gydytojai labiau patyrę.
Sveikos,
Niuma, o iš kur tie šokoladukai, sultys randasi, kad neatsilaiko vaikas? Nes visokio šlamštmaisčio kišimas tikrai ne į gera, manyčiau.
Atostogos, pilnas kiemas draugų, kurie vaišina. Nekemša masiškai, bet pats pasisako, kad va, sulčių atsigėrė. Nors, kaip ir sakau, manau saulės įtaka didelė.
Qqte ![]()
Maniškiui irgi grėsė tulžies operacija, nes prieš kokius 7 metus vis priepuoliai kartojosi. Bet paskui praėjo ir jau kuris laikas nieko nebejaučia. Tfu Tfu Tfu
Narkozes turėjau 2, abu kartus jaučiausi gerai.
uoj su ta tulžies operacija atsimenu irgi dar studentė gal buvau
irgi mamai po kalėdų prasidėjo baisūs skausmai pilvo, nu vietinis daktaras nusprendė kad akmenys tulžies pūslėj ir nusiuntė jei gerai atsimenu Vilniun operuotis. kaip ten ir kas ką siuntė jau gerai neatsimenu bet nu mama su daiktais prisistato jau ligonininėn..o ten pažiūri su echoskopu gal ar kaip, sako nieko pas tave nėra sveika
Sveikos,
Waidaw, nežiūrek kas ką sako, nors tikrai žinau, kad nelengva, aš irgi vis jutau tokį netiesioginį spaudiną grįžt ir visi vis kartodavo, kad aš taip gerai atrodau, nepanaši į ligonį. Dabar jau ramu, matyt, niekam neberūpi... Sveik ir mityba labai svarbu ![]()
Turėjau jau 3 narkozes ir budinausi pirmą kart sunkiausiai, nors operacija buvo mini, labai purtė šaltis, o šiaip tai visai nieko, tikrai kaip gerai pamiegojus jaučiaus
Qqte - ![]()
Aš Šiauliuos. Aplankiau siulinę, bet tikrai nieko gero, o bardakelis dar didesnis nei pas mus, tiksliau pas mus tai sakyčiau dar visai tvarkinga ... O pardaveja visą laiką prakalbejo telefonu, nei kriu, nei mū, taip ir išėjau.
Oi, "mėgstu" tokias pardavėjas.... Jausmas - atsiprašau, kad atėjau
.
Mano vyriškiui kaip Liniukos buvo. Beje, irgi prieš 7 metus
. Tada jis chalvos nakčiai prisirijo. 2 kartus. Su greitąją vis vežė. Net lydėt negalėjau, nes mažoji visai maža, kiti vaikai irgi ne per dideli... Jis vis apie širdį skausmus rodė, o jo tėvas nuo širdies smūgio miręs, tai buvo baisu. Bet kai chalvos nebevalgo, tai niekas nebepasikartojo, o operacijai neprisiruošė užsirašyt
. Gal ir gerai, nereikia tūpčiot su patiekalais aplink
.
Restar tai gal alergija kokia?
mano mamai tai tada pasakė kad alergija riešutams, o jinai silkės su riešutais ir razinom prikapojus buvo
nu bet tai kaip užsimaniau chalvos...
Nemanau, rado jam tulžy akmenis, bet iki galo jais nepasirūpino, praėjus priepuoliui. Šiaip gal vienintelis visiškai nealergiškas žmogus šeimoje
.
Kai dideli akmenys tai jie prisižiūrint maistą galima normaliai gyvent nesioperuojant. Bet pas mane 2 pipiro dydžio o keli vos kaip smėlis. Rizika būna, kad atsidarius latakams iškeliauja jie..
O priepuoliai vienas nuo salotų su majonezu užėjo, o kitas nuo šalto kefyro..
Ligoninėj tai sesutės sake niekad nereik ignoruot stipraus pilvo skausmo. Geriau pasitikrint, nesvarbu, jei nieko neras. Dviem moterim po kelis mėn. nenustatė apendicito, gydė šlapimo takus.. O poto jau uždegimas kai prasidėjo ir nustatė.
aš išvis džiaugiuosi kad privačiai spėjau per savaitę išsitirt ir nustatyt, kas yra. Nes pagal taloną tik būčiau priėjus balandžio vidury..
Šarange, tai tų spaudimų iš valdžios pusės visada bus. Jiem neįdomu kaip jauties. Svarbu kažkas dirba ir atsakingas ir viskas.
o aš apie balandėlius svajoju
kažin gal kokią salotą galima būtų panaudot vietoj kopūsto
Waidaw, mano bendradarbės daro balandėlius su pekino salota (ar ten irgi kopūstas, dabar susimąsčiau
). Buvo asinešę, tai vaizdas visai toks pats, skonis irgi, o darbo mažiau. Aš dar nebandžiau.
Waidav o troškinto kopūsto irgi negalima?berods su icebergo salota daro dar balandėlius
Kažkada seniai, kai dar pirmieji vaikai maži buvo, su kaimyne važiuodavom į parduotuvę prie Lelijos fabriko, kur prekiaudavo nukainuotais gaminiais ir audinių atraižomis. Mes ten važiuodavom tų atraižų. Tai viena pardavėja buvo, kuri tiesiog eidavo iš paskos ir taisydavo tas medžiagų atraižas, vos tik jas paliesdavom. Ir nebūdavo taip, kad mes ten jas suverstumėm. Tai būdavo tas jausmas, kad "ko čia atėjot ir man gadinat tvarką". Aš kartais jau stebėdama tyčia, tik atkeldavau kraštelius net nepajudindama iš vietos, bet ji vis tiek iš paskos viską apgostydavo.