Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ta pardavėja ^Šaulių siūinėje, matyt, samdoma darbuotoja, nes ji nežino nieko, nei kada ką naujo parveš, nei , jei ką ir parvežė, kada parduotuvėje bus. Ir, kaip suprantu, ji pati nelabai mezga, tad patarti nelabai gali. Todėl ir neprieina. Tiesiog, matyt, žmogus dirba už kokį minimumą žiemą nešildomose ar beveik nešildomose patalpose, tai to entuziazmo ir nėra.

Kitąvertus, man kartais geriau tokios, nu, gal ne kai telefonu šneka, bet atokiau besilaikančios, nes,aš matyt, labai intravertiškas žmogus. Kai parduotuvėje, vos spėjus įeiti, ir dar nespėjus susiorientuoti, kur kas iš viso yra, prišoka pardavėjair atkakliai ima klausinėti ,ko noriu, aš dažniausiai iš viso išeinu. :blush-anim-cl: Nes , ką aš žinau ko noriu:gal kelnių, o gal ir sijono, o gal net ir suknelės, ova ir palaidinė visai būtų nieko.. :hmm: O aplamai tai pirksiu lietpaltį  ir sagę.  :D  

Atsakyti

Vilma, taip, iš dalies... ir man nepatinka ikyrumas, o bet tačiau, jei toj pardej bent butu aisku kas kur padeta, o dabar kalnai, sistemos jokios nei pagal sudetį nei pagal kainas :) Nebutu ir pikta jei  nors ir ragelio nepadejus pasisveikintu arba paklaustu ko ieškau, kitu atveju, man kyla klausimas kam ten ji išvis reikalinga? Ir ne mano problema kokiom salygom ir uż kiek ji ten dirba :) tegu susiranda geriau :)

Norejau dar Pnvž pratestuot siulinių pardavejas, bet neżinojau taškų :D

Net vaikščiot nebemoku po tiek valandų sedėjimo...  :oh:​ 

Atsakyti

Oj, tos pardavėjos taigi iš esmės tokie pat žmonės kaip mes. Aš jau išmokau nusišypsojusi padėkot ir pasakyt, kad norėčiau pasidairyt be pagalbos. Visada suveikia ir net draugiškai nuteikia tas pardavėjas. Gi dabar privisę visokių slaptų kontrolierių, dažnai ir eiliniai visokius atsiliepimus rašo, ar net savininkams tiesiai praneša apie nemandagius aptarnavimus.

Balandėlius darau su savojos kopūstu. Bet turbūt vistiek kopūstas ir netiks

Atsakyti

Waida, o kas su kopustu negerai? Nevirskina? Man tai kaip tik rekomeduojama visu rusiu kopustai ir kuo daugiau... O balandelius man reiktų daryt be ryžių ir bulbų. 

Atsakyti

Šarange, kuo keiti ryžius? Manais? Šiaip įdomu. Aš tik netikrus gaminu, nes tikrų vaikai nevalgo, o kaip troškinį su mėsos kukuliais visi valgo.

Atsakyti

Niekuo, manai dar blogiau :) Šiaip dar negaminau balandelių, bet gi gali būt ir be jokių kruopų :) 

Atsakyti

Aš tai vietoj ryžių grikius kartais dedu. Manai, nemanau, kad Šarangei būtų alternatyva. Kai nereikia pagalbos, tai aiškiai ir pasakau, kad pasidairysiu viena. O kai reikia, tai iškart sakau ir džiaugiuosi, kai padeda. O kartais tiesiog esu nusiteikusi ką nors nusipirkti ir nežinau ką, tai būna visai faina, jeigu ką nors parodo, ko visai net nebūnu mačiusi, ką nors maloniai įsiūlo, žodžiu, padeda išleist pinigus :). Retai taip būna, žinoma :).

Atsakyti

Man netinka kas pučia pilvą.. kopūstai, pupelės, žirniai, kažkodėl pomidorai, špinatai.. 

O ryžių nei vienos rūšies negalima? Aš dabar tik basmati galiu valgyt ir dar rudus. Baltų paprastų nepernešu išvis skonio.. 

Atsakyti

Bet kokie ryžiai, kaip ir bet kokie miltai, ir bet kokios kruopos yra angliavandeniai ... :) 

Atsakyti

Šarange, angliavandenius visokiais pavidalais ignoruoji,  ar tik apdirbtus?

Atsakyti

Waidaw, pomidorai rūgštingumą kelia, gal dėl to negalima tau?. 

Man vien mėsa per kieta būna, dėl to pasiteiravau, kuo galima minkštinkt.

Atsakyti

Šarange, angliavandenius visokiais pavidalais ignoruoji,  ar tik apdirbtus?

Kiek išeina visokiais, aišku, visiškai negali to išvengt... Ir pakliūna ir sugriešiju... Pvz.šiandien užsisakiau žuvies ir daržovių užkepelę, nu ir nedaskaičiau... Atnešė labiau ryžių užkepelę su sūriu, o žuvies ir daržovių tik pėdsakai... Pvz.dabar esu alkana, bet nieko tinkamo neturiu, arba nenoriu, tai sėdžiu apsikabinus kefyro bonkă... 

Atsakyti