Restar o tai blynų, košių nevalgo?Kiaušinienės, ar virtų kiaušinių?
Blynus kepiau vakar, košių nebevalgo, ty. normalių, kokias saldžias iš dribsnių, manų valgytų, bet aš neverdu iš principo. Baigiasi ir tie principai visi kartais, bet ... Kiaušinius virtus mergos valgo tik per velykas, kitaip neįkišu. Keptą kiaušinį visi dievina duonoje keptą. Dar plaktą kiaušinienę. Bet gink dieve, nenori nieko to paties 2 dienas iš eilės arba net tą pačią savaitę... Tai kiaušiniai kai kam buvo vakar. Ėstų sausus pusryčius su pienu kasdien, turbūt. Aš vis neperku neperku, bet nuperka tėvas, kartais iš nevilties ir aš duodu užsimerkus.... Dabar išsiunčiau savo geruolį batono ir padarysiu karštų sumuštinių. Nesveika, bet vis kitaip ir tiesiog mėgsta.
Nu Restar, su išrankumu bėda, bet tokiu atveju leisčiau ir dripsnių ir košių dripsninių paėst, kad nervai ramesni būtų... Arba truputį praalktų valgytų ir tą patį. Man pusryčiams ner bedos, Dž valgo viską, arba kiaušinienę nors kasdien, o Lu nevalgo nieko
Ramu. Šiandien pikantișką užtepėlę padariau iš likusių kiaušų. O man labai aišku, grudėta varškė, kiaušinienė arba naminis sūris. Fsio
kai nlb noriu, tai nlb ir sureikšminu.
Planuoju Summer'į megzti iš lino+medvilnės, nors ir gavau nuo Nitės velnių, bet vis tiek iki galo nesu įsitikinusi, kad man verta jį bandyti megzti. Kažkodėl vis abejoju dėl tokio modelio suderinamumo su mano figūra.
Bandyti visada verta
nepabandysi ir nesužinosi tinka tau ar ne. Nebent kas nors numegztų tavo dydžio
specialiai tau pasimatuot
į mane nežiūrėk
Vienintelis nesmagus dalykas kuris gali nutikt, jei nuspręsi, kad netika-nepatinka. Išardysi, o tada sugalvosi siūlus atskirt
bet aš pasirašau tau padėt šitoj vietoj
Restar pasidaryk granolos tai sąžinė negrauš dėl tų sausų pusryčių
vistiek gi sveikiau nei pirktiniai
oj bet kokie išlepę taviškiai, visi man sako kad aš pagal savo vaiko dūdą šoku bet pusryčiams jis pas mane gauna tiesiog duonos su sviestu ar su kokiu tepamu sūriu ir laimingas
kai palepint noriu tada blynus kepu ar kokį keksiuką mokrobangėj sumaklinu
aišku gal norisi sveikiau vaikus maitint suprantu, bet vaikai yr vaikai, kartais džiaugiesi kad nors kažką valgo
aš su saviškiu padirbėjau pirmus 7 metus, o dabar jau be streso ką paduot
beje jis kaip tavo tėtis, jei mėsa tai be jokių ten sūrių, majonezas maiste iš vis jam nesusipratimas ir jau jokių mišrainių
nu salotas daržovines tai valgo, su grietine ar jogurtu
bet va kai kur svečiuose esam tai jau ir man ir šeimininkei stresas (nu mamai mano pagrinde, sesuo tai paduoda ką turi ir galvos nesuka)
žodžiu visiems cepelinus lipdo. o mano vaikui kotletą ar karbonadą kepa ![]()
aišku gal norisi sveikiau vaikus maitint suprantu, bet vaikai yr vaikai, kartais džiaugiesi kad nors kažką valgo
Pas mane čia normali būsena
Aš nesu išranki, bet tą patį maista galiu valgyt tik 2k.pvz,jei kepu kažką vakarienei ir lieka, dar galiu valgyt kitą diena pietums, bet daugiau nei 2k nei kaip, kad ir lb skanu, bet užsiblokuoja viskas ir negaliu praryt. ![]()
Aš nesu išranki, bet tą patį maista galiu valgyt tik 2k.pvz,jei kepu kažką vakarienei ir lieka, dar galiu valgyt kitą diena pietums, bet daugiau nei 2k nei kaip, kad ir lb skanu, bet užsiblokuoja viskas ir negaliu praryt.
Išranki, jei su manim lyginsi
beleką valgyčiau, kad tik pačiai gamint nereiktų, ir du, ir tris, ir visą savaitę
Nežinau kiek metų (turbūt nuo tada, kai mažius gimė) valgau pusryčiam tą pačią košę ir nieko
gal aš nenormali
Labas rytas.
Su šventėm praėjusiom visas
sveikatos ir stiprybės, kantrybės, kad pilvų nepūstų ir apetitas sveikam maistui grįžtu
O aš per savaitgalį net du mikropabaigimus turiu
Tik vienas dar neskalbtas, o kitas jau ir padovanotas ![]()

Žygis miškan pavyko, vaikai patenkinti. Bet jau sausumas tai ojei.... Viskas treška, braška, žolė atrodo nuo pačios saulės užsidegs
labai reik lietaus.
Pavarau kelias dienas darbuose ir ryt vėl savaitgalis. Mezginį beveik pradėjau - suknelę mergužėlei, kuri labiau primena sarafaną, bet ji vadina sukenel
Bet dar kažkaip sukilęs noras visokius nebaigtukus pajudint iš mirties taško. Matysim, kas gausis.
nu aš iš eilės tai nemėgstu kelis kart, bet pvz pietums tą patį galiu valgyt kokias 3 dienas iš eilės
iš namiškių gal niekas ir nepriešytarautų bet nu tingiu
Labas rytas,
Mano vaikai gal neišrankūs, tai nėr bėdos nei su vienu. O dabar jau ir patys pasigamina ko nori, dar ir šeimai pagamina. Nedažnai, bet džiaugiuosi
Vyras daug labiau nervina su išsidirbinėjimais ![]()
Pas mus daug didesnė problema, kad nepakankamai gauna, bernų požiūriu, porcijos per mažos.
O dabar kol nei vieno nėr namie, aš išvis nieko negaminu ![]()
Nite-aš tada irgi prie nenormalių
košė. Jokių nervų, autopilotu padarai, taip pat autopilotu suvalgai. Gi gyvenam ne dėl valgio-valgom dėl to , kad gyventume. O maisto malonumą pasiliekam savaitgaliam ar šventėm.
Iš tiesų labai suprantu Restar. Net galiu pasakyt-žinau ką tai reiškia. Tik Restar vaikai dar maži, o aš tai perlipau per save ir tiesiog negaminu. Kartais ir šaldytuve nėra nieko. Nu ir pabadauja. Tikrai nekenkia, sakyčiau kaip tik sveika
mano nervams irgi
Bet vat į sveikesnį maitinimąsi reiktų grįžti
mums.
O kažin-nuo skydliaukės sutrikimų gali svoris augti
negi prisipažinsi, kad nuo ėdimo
Abelo-nu kokius mielus grožius kuri