Qqute - raitausi iš juoko dėl tavo vyro įvairovės
, jau tikrai, kad pritrūko.
Katuk - o kokią tu košę valgai, net smalsu? Nite, o tu? Soliukas yra minėjęs, kad avižinę nuolat. Bet man tai nesuvokiama. Man, kai Šarangei, burnon nelenda tas pats per tą patį. Geriau jau pabadausiu. Aš kai ką dar galiu ir trečią kartą suvalgyt, jeigu kažin kiek prigaminta, bet tas retai nutinka. Nelieka tiesiog. O šiaip, manau, kad ir nesveika, nes būna stovėjęs, šildytas maistas. Aš pati manau, kad valgau viską, bet noriu vis ko kito. Vyras mano neprobleminis visiškai. Nors, jeigu rinktųsi pats, tai būtų irgi dažniausiai batonas su sūriu ar dešra
. Mokslo dienom dažnai taip vaikus ir užmaitina. Užsimerkiu, bile tik man daryti nereikia. Bet va, atostogos, ir našta likus man. Išrankiais saviškių labai nevadinčiau, kartais tik užeina kokia banga vieno ar kito nevalgyt. Tiesiog per tą vaikų kiekį taip va ir atrodo. Nešokinėju aš aplink juos ir nesiūlau vienam to, kitam to. Kartais tiesiog kažko turiu tik 1-2-iem, tai kai skirtingai keliasi, būna, kad skirtingai ir gauna. Pasiūlau ir pabadaut, jeigu kas netinka. Ramiai. Be iš esmės tai vis tiek noriu, kad gautų tų maisto medžiagų, būtų įvairovė ir pan. Ir kadangi pati noriu viso ko kito, neišeina man jiems siūlyti kasdien to paties. Man net atostogos toj pačioj vietoj antrus metus - nuobodybė
. Skirtingi tie žmonės, va
.
Limit - kam vaikus padovanojai? Man tokia laimė niekada nebuvo nušvitus ir negresia. nebent pirmą kartą vasarą savaitei nutiks, nes trijulė pirmą kartą visa užrašyta į stovyklą, o dičkis gal kur dirbs, labai viliuosi.