Limit, tai gerai, kad atsparūs. Maniškės kai mažesnės buvo, tai ir prie +25 užtekdavo vieno karto anginai.
Viliui ir be jūros šiuo metu angina... gydau.
Pralaksčiau vakare paskui Emilio dviratį. Su papildomais ratukais, bet gerai mint dar nemoka- pirmas kartas šnd. Pritvirtinom prie pedalų raištelius, kad koja kaip į balnakilpę įsidėtų, lengviau mint žmogui.
Sveikos,
aš irgi būčiau leidus. Nes kai jau tikrai karšta ir mirtinai nori, tai dzin tas vandens šaltumas. Pati balandžio pabaigoj sezoną pradėdavau, kai sodas prie ežero buvo. Dabar vaikai tvenkiny turškiasi, o manęs jis nežavi. Sakau, jeigu susirgs, tai tikrai bent žinosiu nuo ko. Bet nuo maudynių tikrai nesirgdavo.
Vakar visas vakaras balkonine daržininkyste buvo užimtas. Kai kuriuos pomidorus išgelbėjau, arbūzų dar įkišau, nors 2 metus niekas nepavyko, bet gal trečias kartas nemeluos
. Gėlių kažkokių pasisėjau. Gal ir vėlu, bet vis geriau nei nieko turbūt. Jeigu sudygs, nes pernai nedygo tos pačios galiojančios sėklos. Nedygs, tai bus ramu, būsiu pirštą pakrutinus bent. Kažkaip ir vėl sunkus pavasaris, nors su vaikais kiti aspektai susiję, bet man pačiai tai vis jėgų ir dėmesio trūksta dar ir daržui...
Nekalbadienis? Kaip šeimose ![]()
Po darbo skyriaus vakarėlis su kepsniais. Švęsim kolegos išleistuves į pensiją, į kurią išėjo prieš kelis mėnesius, o dabar pats serga ir nedalyvaus. Būna ir taip.
Laba diena,
Aš tai šaindien susinervinau
Atsiverčiau pagaliau užpildyt deklaraciją ir pasirodo, kad turiu susimokėt. Nes pakeičiau darbą ir abi įmonės kažkaip NPD priskaičiavo, nors vienu metu dvejose niekada nedirbau ir taip lyg neturėtų būt ir nėr kur net teisybės ieškot ![]()
O šiaip tai vis dar labai laukiu lietaus... Nu jau kuo greičiau kad būtų.
Aš irgi lietaus laukiu. Įjungiau vejos laistymą, toks malonus garsas, kai į langą lašai teškena
Jaučiu eisiu pamiegot
Man tai juodas darbadienis. Išeisiu tuoj iš darbo, bet darbų galo nematyt. Ir dar daug dienų. Būtų gerai ryt sugebėt kaip nors atsipalaiduot sode... ar pamegzt... bet tas mano pradėtas ripsas tai man ne atsipalaidavimas, o arimas ant vietos sukandus dantis, tai nžn...
Restar, o tu galvok, kad tai tiesiog dvigubi ilgesnis atsipalaidavimas, o ne koks ten arimas
Norėčiau, bet... Įsitempia žandikauliai net nuo įtampos.
Ale gerai turėt išorinius smegenis
- vaikas vakar rado "pamestą" mašinoj telefoną, šiandien pasigedau siuntimo svarboko - vyras prisiminė, kad irgi mašinoj pasidėjau. Matyt, mano aparatūra visai atsijungė, kai sužinojau apie lūžį ir įsijaučiau į dukros padėtį...
Sveikos gyvos ![]()
Visiems gipsininkams ir jų mamoms ![]()
Man ripsas tai visai normalus negalvojimo raštas, toks pat kaip lygus. Va dabar sijonuką varau po kelias eilutes, nu tai nuobodu, bet šiuo metu labai tinka. Tikras pailsėjimas nuo visokių galvojimų.
Atnešu paspalvint šventadienį, kad jau niekur nereikia budėt ![]()
Būsimam draugės leliukui žiemai. Labai norėjau patestuot
man kažkokia priklausomybė su tais testais ![]()

O čia mano vyrukui pagal norus: "turi būti žalia-balta-žalia-balta, minkšta ir su pūkeliu"
patenkintas
aš nelabai patenkinta kaklo apdaila, kitam kartui bus ko mokytis

Daugiau "pozų" čia
https://www.ravelry....o/brick-sweater
Sunku su tais judančiais nuolat modeliais ![]()
Labas rytas po antro pamiegojimo
musu metuose svesti...... sunkus rytas gaunasi. Bet fainai su sokiais ir dainom. Ir garine pirtim su vantom. Pirma karta vanojo mane
Pietukai ir lisim su vaikais i miesta- ant karuseliu issiprase.
Sveikos,
Mes buvom kaime, piknikavom, nusnaudžiau ant sėdmaišio po obelim, nors planavau tai pamegzt ![]()
Pafotkino Lu megztuką mano naujajį nors ir visą kelią burbėjo kol ėjom ![]()
Siūlo sudėtis skamba šustrai, (merinas, šilkas, nailonas, plius dėjau dar plonytį pusvilnės siūliuką) spalva patiko, bet labai smirda naftalinu ir nėra labai mielas, gal šilkas čia kaltas?