Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, kaip viskas gražu! Ir tu!

O aš tai su pagalbos šauksmu. Miela, daktare, padėk! Kaip išsigydyt siūlų pirkimo priklausomybę?

Niuma, ta proga, gal gali papasakot apie bordo šilką iš wooly su žėručiais? Ar mėginuką skalbei? Kaip jis krenta?

Atsakyti

Skalbiau mėginuką, nepasikeitė. Man čiupinėjasi jis kaip medvilnė. Bet per mažas mėginukas buvo, kad spręsčiau apie kritimą. Dabar pats mezginys svorio turi, manau, viskas bus gerai su juo.

Atsakyti

Jurgitak nu jei negali išisgydyt tai pakeisk požiūrį. Tsakant ieškom priklausomybės pliusų.

Nu arba dar inventorizacija kartais padeda

Man dabar kitas galvos skausmas kaip išlygint bent balansą metinį

Oj kaip norisi prisipirkt ko nors

Nu bet o tačiau kūdinamės su drakium abu

Dviese smagiau  :B​ h

Atsakyti

Šarange megztelis  :wub:  :wub:​ uh

Atsakyti

Koks trumpas savaitgalis :), bet gerai, kad ir likusi savaitė bus trumpa. O gal ir negerai, nes daug suspėt reikia per trumpą laiką.

Smagiai pasibuvom sode, po pietų net pamezgiau truputį terasoje. Vyras genėdamas aktinidijas yra nuėmęs nemažai lentų nuo terasos aptvėrimo, o ji tai antrame aukšte,  žodžiu dideli plyšiai. Tai panos rimtai pakomentavo, kad "mama tai čia prižiūri, kad dar Džiugas kokios nors kūno dalies nenusilaužtų" :). Nebuvau apie tai pagalvojusi, bet kai vaikinas užsimerkęs ėmė šokti ir taip kokį pusvalandį, tai supratau, kad mano misija tikrai svarbi buvo.  Dar vitamino D pagaudžiau, paravėjau, palaisčiau, pasikapsčiau, pasigrožėjau. Smagu, kad visai "mažųjų" trijulei smagu kartu buvo, prisigalvojo žaidimų terasoj ir aplink hamaką, kur ramentinė mergaitė įsitaisydavo.

Šarangė, koks optimistinis megztukas ir nuotaika. Gražus man tas modelis, tu ryškiai iš galvos viską apsiskaičiavai ir numezgei? Abeliukas irgi koks Žalgirio fanas fainuolis ♥ ir Abelo pamišimas dėl testų :).

JurgitaK daktarytės pagalbos šauksmas :D. Jau ir mano drakalaitis ruošiasi nuo grandinės nutrūkt, kad dropsams nuolaidos geros daug kur. Bet kam man, kam man...

Atsakyti

Aš tai šiandien tik kad ryte ilgiau pamiegojau, o paskui  - stojamieji, dukrą vežiau, daugi visokios veiklos susitikimų mieste, parduotuvė - ir grįžau, kaip iš darbo penktadienį. Taip ir praėjo ta diena. Bet parduotuvėj buvau susibalamutijus, jau rinkausi maistą sekmadienio pietums ir tik po kiek laiko suvokiau, kad joks rytoj ne sekmadienis. :) O namie kiek pabuvous toks miegas užėjo. Iš pradžių nesupratau, kas čia vyksta, juk ryte gerai išsimiegojau. Tik paskui prisiminiau, kad likau be pietinės kavos. Bet kadangi jau buvo vakaras, tai tokia apspangus visą vakarą ir buvau.

Šarangės megstinis labai mielas atrodo, kad ir nelabai pačiai patinka. :)

Ir Abelo mezginiai. :super: Sūnaus megztuko raštas labai gerai atrodo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 gegužės 2019 - 21:21

JurgitaK - :D Galvojau Abelo šaukiesi, o čia...

Aš irgi planuoju ryt nusidėt....  :rolleyes: 

Ryt Kaunas, didžioji MRT diena, tai kažkaip... Reik gal ar ką pasilepint... 

Ačiū Ačiū, kam tos gėlės, jeigu žydi ramunėlės..  :D

Nu kaip ir patinka man jis, tik viena kliauzė nepatinka, per stačiai išimtas kaklas ir lenkiasi tie kampukai, arba reikejo kažkaip laisviau tą apdailinę juostą numegzt, bet yla iš maišo išlindo jau pabaigus, išskalbus ir apsivilkus, tai nebekyla rankos ardyt, sakykim, kad toks užmanymas be tvarkos :D

Restar, jo, viskas iš lempos, bandymų būdu, pirmą kart mezgiau su bruoliu skersai, nuo rankovės tai pataikiau tik iš trečio karto :D bet va kaklą, pasirodo, nelabai ir pataikiau.

Atsakyti

Šarange, tavo drakius tai bent priežastį turi - kompensacija už važinėjimą. O mano? Mano darbo šventę švenčia leisdamas uždirbtus pinigus. Bent viena paguoda. Kas investuoja į nekilnojamą turtą, kas į auksą, o va mes į siūlus. Dar gegužę nusimato komandiruotė į Rygą, tai jau galvoj sukasi mintis, kad gal geriau neskrist, bet mašina važiuot, kad galėčiau wooly aplankyt. Diagnozė, ne kitaip. O esminis klausimas - KADA VISKĄ SUMEGZT?

Atsakyti

Labas rytas,  Šarange, labai fainas tavo saulėtas daiktas  :wub: 

Ir foto labai gražios  :wub: 

Aš tai namie vakar sėdėjau.  O koks stresas dar buvo :unsure: Pavėlavom į egzaminą išvažiuot.. ir kaip tyčia visur raudonos..

Pakutinis laikas buvo 11:55, tai prie gimnazijos buvom 11:53  :rolleyes: 

Tik tiek, kad nustebino Simas. Aš jau ardžiausi iš streso vairuodama prie kiekvienos raudonos, o jis ramut ramutėlis susikaupęs sėdėjo, bet sustojus tai bėgte su vėju lėkė.

Rezultatams ar atsilieps, nežinia.  

Tiesa, į licėjų didžiausias klasės tinginys įstojo. Lengvai perkopė tą min. balą. Dabar teks kaip nors bent teigiamais balais 8 kl. baigt.  Nustebino, kad klasiokas be stojamųjų pakviestas į VJG neįstojo.  Ir šiaip baugu, jei savo stilium toliau varys.. Kiek nervų suėda  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 gegužės 2019 - 05:49

Pagaliau lyja :wub:

Šarange, fainas užmestukas. O jau pati kokia išgražėjus :wub:

Abelo abu mezginiai mieli. Dabar tik į areną sirgt už Žalgirį :D​ 

Atsakyti

Aš net netikėjau, kad lietus mane taip gali pradžiugint  :wub: Jau tikrai laaabai lauktas  :wub: 

Abelo Žalgirio faną gi pamiršau. Žinau, kas dar labai pageidautų tokio :D Kadangi dydis nedidelis, gal net reiks imtis. 

Abelo, kokie čia siūlai? 

Atsakyti

Labas rytas :)

Ačiū už fano pastebėjimą :) tai iš to fanatizmo ir buvo pageidavimai :D dabar vos ne kasdien klausia, ar šiandien žais Žalgiris :D ir jei žaidžia, apsivelka net per kompą su tėčiu žiūrėdamas :D 

Siūlai StoneWashed iš šilto siūlo. Šiti

https://www.siltassi...ol-stone-washed

Minkšti, labai švelnūs, megzt smagu, raštus laiko gražiai, tik žinau, kad greitokai burbuliuojasi. Nes jau esu mezgus keliskart. Tai tenka prasieit su burbuliukų nurinkėju karts nuo karto.

Atsakyti