Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarangei geros dienos šiandien  :4u: megztukas tai labai fainas, tik labai oranžinis :D aš šiuo metu tokios spalvos nematau visai.

Atsakyti

Labas rytas

Kažkaip saulės nėr,  bet taip ryšku :D  po lietaus.

Limit-stresiukas vėlavimo man pažįstamas :D į egzus taip pat. Bet nd visada pasekmės neigiamos būna :D 

Abelo, testukai gal visai neblogai. Nereik galvot,  ką megzti :D 

Megztukas gerulis,  ar ne per daug visko-ir dryžiai ir reljefai. Bet svarbu lkientas patenkintas. Pavydo scenų iš sesės nėr?  Maniškės iki šiol konkuruoja,  vis meilės kiekiai ir įrodymai ne po lygiai :D 

Šarangė tai kaip visad,  priverčia prikasti lūpą. Nematom mes jokių kliauzų ir nepamatysim,  kai pateikiama taip. Vien tik malonumas akiai nuo spalvų ir formų

Mano fronte viena rankovė done. Dabar reik melstis kad antram kamuoliuke kokiais 2 metrais daugiau siūlo prisukta :D​ 

Atsakyti

Aš irgi galvojau, kad bus perdaug visko. Buvau pradėjus lygiai dryžuot, bet vaikinas pareiškė: "o kodėl toks neįdomus megztinis?" :D nu teko kažką sugalvot :D

O megzt sugalvot man problemos nėra. Pas mane tooookia eilė savo ir ne savo pageidvimų, kad tik spėk suktis :D

Pavydo scenų kol kas nedaug pas mus apskritai. Tfiu tfiu tfiu.... Net auklėtojos stebisi, kad konkurencijos tarp jų pačių labai mažai, kad su anksčiau turėtais dvyniais daugiau būdavo. Daržely jie vis kartu. Pradžioj labai intensyviai bandė auklėtojos išmokyt žaist atskirai, su kitais vaikais bendraut, tai būdavo, kad vienas varto knygutę, kitas sėdi šalia ir nieko daugiau nežaidžia, laukia kito. Nors aš nelabai supratau, kam taip atskirt, jei jiem gerai kartu. Arba būdavo vienas tulike tupi, kitas už durų laukia :D Namie kartais dar taip būna, bet jau retai :D Dabar natūraliai ateina laikas, kai nori trupučio laiko sau arba veikt skirtingas veiklas. Blogiau, kai vienas nori žaist kartu, o kitas nori pabūt atskirai, tai tada problemos  :oh:​ 

Aišku, mezginiam kiekvienas turi savo eilę pageidavimų :) dabar gi merginai suknelę-sarafaną mezgu nuo sijono žemyn, nes pageidautų siūlų nežinia ar užteks viršui. Tai jau visai kūrybinis procesas bus. Bet kol kas lygiai varyt gerai, mažai galvos sukt :)

Atsakyti

laabas :) pamezgėt vakar?

aš pamezgiau, paardžiau vėl pamezgiau

turiu dabar 4 nebaigtukus vienoj stadijoj

nu kodėl kai mezgu nuo viršaus iš kart sujungus kūną ir kelias eilutes pamezgus, kai jau matau kad gerai gula pasidaro nebeįdomu

norisi dar kažką pradėt :)

pats smagumas gerai reglaną ar panašų modeliuką patupdyt o paskui viskas...

Atsakyti

qqte, tai gal man ką nors pradėt nori? :D :P

Nuo pažastų jau kaip nors pasibaigsiu :D

Atsakyti

ėė ne aš tik ant savęs "pasodint" moku :) o pas tave privalumai didesni :)

Atsakyti

Tai privalumai  jau nuo pažastų eina :D

Atsakyti
aha aha tiksliai, mezgi mezgi lygiai o tada po pažastim raz ir privalumai :D
Atsakyti

Nuuu, gal pavyktų :D

Atsakyti

LImit, tai tu čia saviškį didžiausiu klasės tinginiu įvardijai? ir įstojo į licėjų lengvai? Genijų augini, kuriam nesvarbu pažymiai :). Jeigu dar ir mokytųsi, tai tik dešimtukai ir būtų :).  Nes aš vien pamenu kaip jis į VJG lengvai įstojo. Jeigu įstotų, tai pasiliktų pas save, ar labiau licėjus jį vilioja? 

Beje, aš vis stebiuosi, kiek mažai pamokas ruošia mano jėzuitukas. Jis gana pareigingas, bet pamokas 5 min ar išvis neužduota jam būna. Vakar pristojau išsamiau, tai sako, kad spėja viską per pamokas padaryt dažniausiai.  Tai man vis keista, nes įvaizdis tai oho, kiek reikės mokytis. Gal vėliau prasidės tie krūviai.

QQutė kai driokstelės su 4 pabaigtukais, jeigu tam tarpe dar daugiau nepradės. Aš tai banaliai su 1 mezginiu ir tokio ilgo grojimo, kad gali visos vasaros prireikti su mano galimybėm ir tempais. Beje, mano mėgstamiausia vieta ir poza itin nepalankios nugarai :(, tai dar nesugalvojau kaip tą pakeisti...

Abelo, man atrodo, kad dauguma mišrių dvynukų yra tokie nekonkuruojantys. bent jau aš su saviškiais niekada neturėjau problemų tuo klausimu. Ir niekada jiems vienodų daiktų nereikėjo ir pan. O tokio amžiaus kaip taviškiai, tai buvo nuostabūs draugai ♥, tiek žaisdavo kartu, kad iki šiol gera prisiminus. Darželyje sesė buvo brolio užtarėja ir gynėja, mokykloje šiek tiek situacija pasikeitė, ji sakydavo, kad gera turėti patikimą žmogų.  Ir pamokas visada ruošia tik savarankiškai, kažkaip nei į galvą jiems neateina nuo kito nusižiūrėt, nusirašyt. 

Atsakyti

man tai dėl mezgimo pozos ir mėgstamiausios vietos vienas šonas kenčia ir bijau kad tulžies pūslė taip duoda apie save žinot, reik ieškot teisingesnio sėdėjimo ir mezgėjimo :(

Atsakyti

Apie dvynius klabant, o matėt tą antraštę, kaip dvynukės gimdoj susimušė?

Straipsnio neskaičiau, bet pavadinimas prajuokino :D

Restar, jei į VJG įstos, rinksis licėjų greičiausia. Daug arčiau, sutaupys nemažai važinėjimo laiko. 

Jei manęs kas klausytų, labiausia norėčiau, kad jis į VVDG eitų. Nors licėjaus niekaip nepažįstu, tai negaliu nieko sakyt. 

O šiaip jau mintis yra vokiečių mokytoją vasarai bent kuriam laikui pasamdyt, nes savarankiškai vargu, ar užteks ūpo pasimokyt, o rezultatai tai švelniai tariant labai nekokie. Tikimės teigiamam ištemps. 

Į VJG 5 kl. irgi gi pataisą turėdamas įstojo, vieninteliam su visais pradinės atestato nedavė. Giliai jam nusišvilpt.  Tai va dėl to labai ir neramu. Niekaip jokiai dresūrai nepasiduoda...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 gegužės 2019 - 13:10