Limit, kokias spurgas, kur?
Apie megztinio viršų nieko negirdėjau, nieko nemoku, lėtai mezgu, va
.
Kur kur, pas mane pusiau nebaigtam name.. ![]()
Liniuka kokie virbalai taip neatlaije tavo mezgimo ikarscio?
As sian letai stulpelius narplioju.
Grozio procedurom uzsimt nusprendziau. Grizau su antakiais. Vyrai isbrokyjo, per ryskus. Ai ka jie supranta patys be antakiu, nusprendziau as ir nusiblondininau plaukus ![]()
Ir isiuvus mezgamai sukniai numezgiau. Prigludus bus nes stulpeliu. Galvoju kaip graziai uzpakali apmegzt trumpintu eiliu ko gero neuzteks
Limit jo..paskutini kart gal pries metus maciau. Kai verandoj apie keliones kalbejom. Abi keliaut bele kiek norejom..
Limit panasu norus ir igyvendina
Liniuka kokie virbalai taip neatlaije tavo mezgimo ikarscio?
Knitpro. Kietokai mezgu, daug akių, tai ir neatlaikė valas.
Įdomu būt pamatyt, kaip tas pusiau baigtas namas atrodo, gal kaip pas kokius pietiečius nebaigiat, kad mokesčių mokėt nereikėtų už baigtą
.
Limit - kažkokias konkrečias spurgas turėjai omeny ar tiesiog?
Baigiu nupušt... Dar bandau dirbti, tiksliau reikia, bet kad sunkiai jau... Ryt vėl ištisa lakstymų diena... Tuo metu darbai nepasidaro
.
Bandžiau šiandien savim pasirūpint, t.y. atėjo eilė, o iki tol kelias savaites kankinausi, nes negaliu visai valgyti viena puse. Ir dar kartą visais būdais apžiūrėjo man tą dantį, kuris yra jautrus nuo bet ko - sako, kad sveikutėlis dantis. Uždėjo fluoro lako, galvojau, bent laikinai padės. Kur tau - niekas nepasikeitė į gera
. Išgirdau, kad dantis gali skaudėti nuo įtemptų raumenų... Neseniai paskaičiau, kad dažniausi nugaros skausmai nuo ilgo sėdėjimo ir streso. Dantistė (kadangi studijų laikų draugė, tai pasikalbėjom truputį) rekomendavo ką nors išmesti iš savo gyvenimo, kad mažiau įtampos būtų. Tai sakau - ką: vyrą, vaikus ar darbą? ... Tai va, dažniausiai išmetu save, nes visko nebeaprėpiu . Bandau visaip kaip įsiręždama iš paskutinių, o žandikauliai suspausti net ramybės būsenoj, net mezgant, nes jeigu atsipalaiduosiu - bus out, nieko nebepadarysiu... Sorry, išsprūdo, šiuo metu dar jaučiuosi pakankamai gerai, tik kūno įtampos veržiasi pro kraštus su kartais net neaiškiais skausmais...
Restar, tai kad kaip tik atvirkščiai. Mokam baudas, kad nepriduotas.
Spurgos kaip kodinis pavadinimas ![]()
Aš turėjau bendradarbę, kuri net miegodama būdavo įsitempus ir dantis koetai sukandus, tai jai kažkokią kapą pagamino miegojimui
Noriu spurgų
nesvarbu- kodinių ar ne
LT ar ne....
Tai kapą ir aš pagaliau pasiryžau pasigaminti, nes pirkta bele kokia man netiko/nepatiko.
Oi Restar, kaip pažįstama ta įsitempimo būsena, o ir tą kapą nakčiai turiu, tik neprisijaukinau🙈
Man panašu, kad savikontrolė kažkiek padėjo, nes gydytojas ir sakė, kad turiu padėt sau, pradėt nuo galvos, kontruoliuot save😉
O tau, jei jau išmesti nėr ko (nu panašu tikrai nėr ko), pradėk nuo meilės sau, kad ir mažais žingsniukais!
Man kazkada taip vienas dantis bugo sujautrejes, as ir zandikauliais ir sprandu visus nervus jauciu Tai dantiste nusprende kad as ko gero dantim grieziu ir nutrinu emali, bet paziurejo proteziste dar ir paprasciausiai atrado kad tas dantis kur virs jo negerai sutvarkytas, ar tiesiog kazkoks didesnis, paslifavo ten truputi ir baigesi Karts nuo karto pajauciu vis dar jautruma, tada tuo kazkuo ten padengia ir vel ramu
Restar vyra ir vaikus ne ismest reikia o gal tiesiog daugiau atsakomybiu jiems perduot...aisku dar nedideli mazieji bet gal jau pvz valgyt merginos ar ir vaikinai galetu paruost karts nuo karto
Su didziuoju kaip suprantu nelabai susikalbet iseitu tai klausimais bet dvyniai jau tikrai galetu daugiau pagelbet
Sveikos,
Aš po kauno, komyte, bet siulų ir gražių ir daug nusipirkau.... Dabar lauksiu.
Restar, ne išmest reik, o pradet dirbt su savim. Nes nuo tokių búsenų atsiranda ligos baisios, kaip man... Tada jau velu buna. Nors aš tai niekada nebuvau stresuotoja, bet dabar dar labiau dirbu su savim, skaitau daug ir visur rašo, kad žnones iš esmes žino ką reikia keist, bet negali/nenori/nemoka to padaryt, tačiau, kai gauna gerai per nagus, tai ima ir padaro, jeigu nori gyvent. Tai čia toks griežtesnis budas....
Lengvesnis kaip qqte sako, ivest aiskias ir grieztas taisykles, vaikai nemazi, isdalini pareigas grazikus, taisykles ir purmyn, kad ir del maisto, tegu kiekvienas po diena bent sugalvoja ka gamint, kad ir nepajegs pagamint, bet suvoks, kaip sudetinga.
As savaitg. .biski pasiutau, sestad grieztai pasakiau, kad gamina vyras, o sekm. Sukvieciau visus ir sakau, kiekvienas issakot pasiulyma kas pietum ir ka veikiam, tai ka jus manot? Tyla, arba nesmones, ok, sakau, tada as einu su drauge kavos, o jus kaip norit ir isejau. ![]()
Visi gudrus raukytis, kai padaryta, bet kai reik sugalvot ir padaryt, tai nulis ideju.
Aš pvz irgi nemoku medituot, bet sako reikia, kazkaip, rast savo budus, kaip atsijungt, nebutinai tiesiogiai, bet jei net mezgant isitempimas, tada ne... Reik masazi, jogos, pasigert, meiluzio, draugiu ar dar kazko, nu kas gerai atjungia