Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj, kiek klaidų, sorry... 

Dar pagalvojau. Ligų visokių, neplanuotų ivykių tai neišvengsi, bet požiurį ir tvarką kažkokią galima pakeist... Yra dabar įvairių metodikų, pradedant knygom, seminarais ir kitais... Nieks nesako, kad lengva, bet mes ir neieškom lengvų kelių, ieškom teisingų :)

Limit, noriu spurgų, dievinu jas, mano mamos firminis saldumynas, kaip ir varškiniai žagareliai.... nors ir negaliu dbr valgyt tokių dalykeliu... :D

Gal vel koki meetą laikas daryt? Vasara arteja. 

Atsakyti

Vakar sužinojau, kad mano puskę, mano metų ištiko insultas... Siaubas, šokiruota buvau, tokiam amžiuj, net nepagalvotum žmogus... 

Atsakyti

Mano grupiokas du metai po baigimo nuo insulto mirė. Taip kad amžius čia nesirenka. 

O klasioką  prieš keletą metų ištikę buvo. Atsigavo visiškai. Gyv. būdą iš esmės pakeitė, maratonus bėgioja. 

Atsakyti

Jei užmerksit akis į mano namus :D žiūrėsit tik į spurgas 🍩 tai galim paorganizuot :D

Atsakyti

Limit, nu taip, visko gyvenime nutinka, bet vistiek kažkaip nesitiki...

O spurgų arba siulų ir mezginių tures but laaaabai daug, kad užsimerkt, nes kuo toliau, tuo idomiau, ar tavo namai išvis su langais ir stogu?  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Limit, jei bus kalnas spurgų, tai per jį nieko nematysim.

Gerai šnekat apie savijautas ir darbą su savim. Tik tikrai ne visad gaunas/žinai/gali,  o kartais ir perr didelius tikslus užsibrėži. Ir jų nepasiekus dar didesnėn duobėn krenti

Kažkuriuo momentu man labai padėdavo atsikratyt įtampos paprasčiausios autogeninės treniruotės. Turėjau įrašą,  kur ramiu balsu vyriškis :D aiškino,  kaip atpalaiduoti kiekvieną kūno dalį nuo pat kaktos iki kojų pirštų galiukų. Atsiguldavau viena su ausinėm. Padėdavo. Bet vat smegenis kaip atpalaiduot tai nesakė...

Einu-paskaitysiu. Lengvi romaniūkščiai irgi padeda atsipalaiduot.

Atsakyti

Limit, pažadam, tik į tave, spurgas ir mezginius žiūrėsim :D 

Aš save myliu. Tiesiog :) ir masažais, ir darbų nusimetimais, ir jaučiu pareigą, kad tie patys bernai išmoktų valgyt daryt, tvarkytis, o ne lauktų vėliau iš antrų pusių. Elementariai- tešlą užmaišau, o blynus jau patys galit išsikept. Laiko savo sutaupau. 

Pvz., namie pasiskirstėm kas kurį kampą tvarko ir to laikomės. 3 vaikai gavo 2 kambarius. Moka ir grindis išplaut, ir išsiurbt, ir dulkes nuvalyt. Reikia kontroliuot, bet padaro. Į parduotuvę irgi dažnai jie nueina. Arba bent kartu su manim, kad nereikėtų vienai krepšių temt. 

Šarange, ko prisipirkai? Vasarai ar kokias akcijas gaudei? 

Atsakyti

Ai, dar mano KASVAKARINIS ritualas- pagulėt vonioj. Aišku, dažniausiai jis vyksta taip, kad visiem kažko iš manęs prireikia ir eina šniūrais pabendraut (nes negaliu niekur pabėgt :D ), bet vis tiek man vanduo nuima įtampą. Nesvarbu, su druskom, aliejais, kvapais ar be nieko (dažniausiai). 

Atsakyti

Pagulėjimą vonioje neurologė rekomendavo kaip geriausią terapiją. Aš tai dar vandenį pastoviai leidžiu. Žinau, nesaugau gamtos, bet dzin - saugau savo sveikatą. Mane tas vandens čiurlenimas atpalaiduoja.

Atsakyti

Pagulėjimą vonioje neurologė rekomendavo kaip geriausią terapiją. Aš tai dar vandenį pastoviai leidžiu. Žinau, nesaugau gamtos, bet dzin - saugau savo sveikatą. Mane tas vandens čiurlenimas atpalaiduoja.

Man gulėjimas vonioj su knyga tai pats geriausias poilsis,o vandenį leidžiu dėl to,kad už durų nesigirdėtų krebždenimo ir to "mamaaaaaaaaa" :D

Atsakyti

Na va, labas iš ryto,

vaikai nuvežti,vakar siūlų užsitavorinau,susisukau,bet...virbalai bute likę,o mes gi į sodą persikraustėm,kol vyrui biuletenis pirmą kartą gyvenime.vos 10 min ilgiau važiuoti,negu iš buto,tai baika

apie meditaciją,tai mane labai ramina pasivaikščiojimai.anksčiau kažkaip pati galvoju,kaip aš čia viena vaikštinėsiu,o dabar,kai turiu ciuciką buciką,tai jau tokių minčių nekyla,abidvi gastroliuojam pievom ir miškais.smaguma  :wub:

šiandien iki pietų išeiginė,reiks du mezginius pradėti ta proga po mėnesio pertraukos :)

DSC_8289_medium2.JPG

nusipirkau alvitos karoliuotų siūlų,iš jų nuo viršaus paprastai megsiu reglaninį megztukėlį ,o iš pereinamų spalvų va šito norėč,reik schemos pasiieškoti

20190421_120528_medium2.jpg

https://www.ravelry....rary/kirigami-2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 gegužės 2019 - 08:00

aš tą čaiką planuoju iš woolio šilklinio žvynuoto :) (Soliuk girdi?)

Atsakyti