Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vąšeliniam spuogam nereik apsisukinėt. Iš akies išnert 5-6 stulpelius su užmetimu ir sujungt. T.y. išnert "pumpuriuką".

Šarange :4u: :console:

Atsakyti

Man krevetės skanu pakepintos ant sviesto su daug žalumynų, česnako ir čili, valgyti su čebata. Arba makaronai su krevetėmis grietinėlės padaže, irgi su česnakais ir čili :wub:

Mano vaikas klauso senesnės muzikos. Queen jos topų topas, daug dainų moka mintinai. Dar patinka ABBA ir Michaelis Jacksonas. Nu toks nevisai paaugliškas repertuaras :D​ 

Atsakyti

Sodininkės, gal žinot kas mano šermukšnį (?) užpuolė? Ant lapų maži geltoni taškiukai, viršūnės susiraitę :hmm:

Priedas  IMG_20190508_113424_resized_20190508_113519576.jpg   212,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šarange, stiprybės tau  :4u:  :4u:  :4u:  Ir sakyk, jei kuo galiu padėti.. :unsure:​ 

Atsakyti

Liniuka, dėl dėmelių, tai nežinau, spėjimas tiesiog iš lubų - gi krušos Vilniuje buvo, gal patrankė lapus? Nors gali būti ir ko nors trūkumas, liga ir pan, reikėtų sodininkų grupėse FB :). O ant viršūnių lyg amariukai matosi? Bent jau mano trešnių, rožių viršūnės nuo jų raitosi. Purškiu primityviai žalio muilo skiediniu tiesiai į jų židinius, man labai padeda, nes nenoriu su chemija užsiimti.

Atsakyti

Šarange,stiprybės  :4u:  :4u:  :4u:  :console: 

Atsakyti

Šarange stiprybės!!!

Atsakyti

Gytis be gipso, tik su įtvaru įmaunamu, bet dar dvi savaites apsieit turi be aktyvių veiklų. O jau dreba, kaip su dviračiu nori važinėt. Tvardom. 

Trečias ar ketvirtas mano mezginys, kur vėl drebu dėl siūlo kiekio. Pradeda nebepatikt toks mezgimas. Pirksiu babinom :D bus ramu, kad užteks ir liks. 

Atsakyti

Ačiū už palaikymą. :4u: 

Man nebuvo dideles staigmenos, kai važinejau į Kauną pas gydytojus, tai mate, kad nesitvarko reikalai taip kaip noretusi, tiesiog turejau gerą menesį laiko ir labai tikejaus, kad įvyks stebuklas. Kol kas greitų sprendimų čia nebus, bus tyrimai, konsiliumas ir vienas iš geriausių variantų tai operacija. 

Atsakyti

Šarangel, laikykis!!! Siunčiu tau pačius geriausius sveikatos palinkėjimus, su viskuom tu susitvarkysi, būk kantri ir stipri

🎈🎈🎈

Atsakyti

Sarangei daug daug sveikatos sveikatos ir dar karta sveikatos palinkejimu :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Tai visos tūų spuogų mezgė, bet tik viena pasisakė kaip :D​ partizanės

Atsakyti