Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kad abu būdus parašė, tai ką čia besikartot :)​ Aš mezgu virbalais, kaip Niuma rašė. 

Atsakyti

Tai visos tūų spuogų mezgė, bet tik viena pasisakė kaip :D​ partizanės

Aš nemezgiau  :D man jie žiauriai nepatinka :P Kas dar prisipažins, kad jų nemėgsta  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O aš saviveiklą padariau :P 

Iš tarpinio siūlo susuktos akies išmezgu tris tada vėl jas išmezgu,  po to sumezgu ir sekančią akį dar užmezgu ant tos vienos.

Ne per dudelis ir skylės nelieka

Tik nežinau ar gerai,  gali biškį suktis

Atsakyti

Aš nemėgstu tų madingųjų spuogų...  :ax: ypač jei jie tokiais dideliais tarpais ir megztinis sugula ant tam tikrų vietų :oh:​ va ir pasisakiau  :ax: 

Atsakyti

O aš saviveiklą padariau :P

Iš tarpinio siūlo susuktos akies išmezgu tris tada vėl jas išmezgu,  po to sumezgu ir sekančią akį dar užmezgu ant tos vienos.

Ne per dudelis ir skylės nelieka

Tik nežinau ar gerai,  gali biškį suktis

Oho  :hmm: reik vaizdelio youtubėj... nesupratau...  :hmm:​ 

Atsakyti

Oho  :hmm: reik vaizdelio youtubėj... nesupratau...  :hmm:​ 

Siūlai man pafilmuot ir įkelt :D​ 

Atsakyti

Katuk ir aš klausus buvau, kaip mezga spuogus. Youtube - bobbles :), yra keletas būdų. Aš pabandžiau, bet dar nieko tuo klausimu nepradėjau.  

Šiandien sukako  7 dienos, kaip mano mažoji tvarkingai savo kambarį užlaikė, tai teko apdovanojimą sugalvot. Nuėjom iki Bernardinų sodo, suradom ledų, pasitąsėm. Virš 8000 žingsnių nuėjau. Čia realiai endaug, bet kasdien aš tiek mažai nueinu, tai džiaugiuosi. Gerai šiąnakt miegosiu pagaliau.

Atsakyti

Galima ir taip "burbuliuot" :rolleyes:

Priedas  59804865_2279210858792218_839146110382505984_n.jpg   92,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

pagaliau puikiai išsimiegojau :).

Ristina - čia tav šedevras ar kaip pavyzdį rodai? Čia ne pumpurėliai, o kokie mazgeliai labiau, bet dailūs,o ypač siūlas ir spalva ♥.

Atsakyti

Ristina - čia tav šedevras ar kaip pavyzdį rodai? Čia ne pumpurėliai, o kokie mazgeliai labiau, bet dailūs,o ypač siūlas ir spalva ♥.

Ne mano :D nekuriu aš šedevrų  :D 

Išsisaugojusi iš čia https://www.woolplac...ebXYYn5G12Bwbr0

Atsakyti

Ne mano :D nekuriu aš šedevrų  :D

Nemeluok :D Ta bliuskė su pyne - tikras šedevras: ir estetinis, ir technologinis :4u:

Atsakyti

Labas :4u:

Nekalbu, bet viską skaitau, didžiausi stiprybės balionai Šarangei :4u: :4u: :4u:  :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti