Laba diena,
Šarange, palaikymas didžiausias tau
Jei tik kuo galima padėt, ar kaip nors prisidėt, kad tau geriau būtų, sakyk
Restar, tai gal tau tiesiog poilsio reik, kad viskas geresnėm spalvom paišytųsi
Sveikos,
Ačiū, bet kol kas nieko nereik, na reik tik to stebuklingo būdo, kuris įveiktų "drauga"
Be to jūsų pagalba dar neišnaudota, saugiai laukia savo eilės
Vakar pasigailėjau savęs, šiandien vel viskas gerai, ryte vaikščiojau paupiu, prigaminau maisto dviem dienom, o pati sukirtau puse kilo šilauogių megzdama ir pasidžiaugiau svarstyklių rezultais, nors tiek galiu
Pirmas iki galo baigtas brolinis mezginys. Kliurkų dar yra, nu bet aš dar tik mokausi ![]()
IMG_20190509_172715_resized_20190509_053241019.jpg 260,94KB
0 Parsiųsta kartų
Aha-spalva bezbožnai graži. Mačiau gyvai.
Ir tos kliurkos kaip pirmam daiktui tai sakyčiau net privalomos
Kodėl žmogus į paskutines atostogų dienas bando sukišti viską, ką reik padaryt namie per kokį pusmetį
Dirbau nuo pat ryo
Bet praktiškai galiu pirkt mezgimo mašiną-jau rasčiau kur padėt
Nu pypec, Liniuka
, iš tavęs, aišku, nieko kito ir negalima buvo tikėtis, nes savam stiliuje: nieko neanonsuoja, tuščiai burnos neaušina, pyst, ima ir padaro ką nors naujo. Kokios sudėties siūlas čia? (Spalvos "nematau").iNet norėčiau kažkokių kliurkų paieškot, bet gaila, neįmatau
. Aš va tokio stiliaus paprastam megztukui ruošiuosi kaip nuoga į dilgėles... Nes va virbalais man tokį paprastumą ne fasonas megzti ploną, o mašinos prisibijau, tiksliau, nesėkmių, tiksliau neturiu tam laiko, ir t.t. ir pan., nes kai ieškai priežasčių, jų visada rasi
. O kai išeičių - irgi. Sakykim, aš pe rdaug pavargus mokytis naujų dalykų, ypač iš youtube, kur ilgokai kas pliurpia
. Tikrai, nemėgstu video žiūrėt, kur reikia gilintis, tik kai priverčia reikalas ką konkrečiai išmokt, bet ieškau trumpiausio
.
Tavo, Liniuka, atostogos dar nesibaigė/ia netyčia? Nes tuoj pradėsi pasakot, kur jau vėl dirbi, jaučiu
. Įsivaizduoju, kad visur esi vertinga darbuotoja, nes nedejuoji, o imi ir padarai. Greit.
Pailsėt, faktas, kad reikia. Bet sąlygų tam praktiškai retai būna. Bet ne tik nuo poilsio trūkumo, bet ir apskritai dėl būtent fizinės būsenos (visokių hormonų, kokių mineralų/vitaminų trūkumų ir pan.) ir psichika pašlubuoja. Gėda sakyt net, bet kai nėra vieno vaiko namie, tai atrodo, kad nėra jokių ir problemų... mažai vaikų, niekas dėl maisto neišsiknisinėja beveik, nenervina, nelenda naktį šnekėtis, kai neturiu nei vienos jėgos... Lyg ir neturėtų taip būt, ale vat yra. Reiškia, viena nuo kitos pailsėsim, nes ji irgi nenori namo grįžt
.
Niuma - gal pėsčiom tuos 500 km lakstei?
Daug ir vairavimo, aišku...
Restar, nu ačiū už tokį manęs matymą
Nesu aš kažkokia kitokia nei visos, kaip tik man kantrybės ir užsispyrimo trūksta, dažnai nueinu lengviausiais keliais. Tik dėl to nepergyvenu. Nedirbu ir dar nesi šviečia, buvau keliuose pokalbiuose, bet visur savi niuansai. Šiandien vienam juokingam buvau. Visai ne mano profilio ieško, bet atrankos vadovė įsivaizduoja kitaip. Tai per pokalbį ne aš save bandžiau parduot, o jinai mane įtikint
O šiaip tai ir nenoriu, kad dabar kas atsirastų. Ateina vasara
Darbo birža neskriaudžia
Nors po apsilankymų pas juos, kiekvieną kartą pagalvoju, kad tai gera auklėjamoji priemonė darbų nemėtyt. Jau tokia publika ten trinasi
O dar rajono biržoje lankausi, tai lietuviško žodžio neišgirsi
Gerai, kad tik kartą per mėnesį pasirodyt reikia.
O megztukas iš berniukų merino. Beje filmukai YouTube labai trumpi ir aiškūs, svarbu teisingą paiešką įvest;) Tai tikrai šiek tiek pažiūrėjus paprastų megztukų drąsiai galima imtis ![]()