Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Beje filmukai YouTube labai trumpi ir aiškūs, svarbu teisingą paiešką įvest;) Tai tikrai šiek tiek pažiūrėjus paprastų megztukų drąsiai galima imtis :4u:

Tą patį norėjau parašyt :D

Mašinisčių dažniausiai, trumpi filmukai. Pasako, parodo ir ate.

Mano šiandienos sadomazo :D

Priedas  017.JPG   460,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, į kažkokią įmonę konkrečiai važiavai?

Važiavau į Vilkyčius, bet Tauragėj konsultantą paimt ir paskui parvežt reikėjo. Prabangiai Hesburgerinėj pavalgėm grįždamos su kolege :D šiaip nevalgom tokiose vietose įprastai, bet badas į akis žiūrėjo, pas abi maži vaikai darželiuose, o reziume vis tiek skambinom kažkam, kad paimtų, nes dėl remontų apie valandą papildomai sugaišom kely.

Atsakyti

Liniuka, spalva super, kliurkų ypatingų nesimato. :bigsmile:

O kiek proc. moka darbo birža? Reik ir man pradet dometis.... Juk yra lubos ir kažkaip procentas kas 3men mažeja? 

Atsakyti

Mano šiandienos sadomazo :D

Čia jau? Man?  :bigsmile:  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka – darbštuolė  :4u:

Ima ir daro  :D ir gaunasi super  :D O spalva tai ir man nematoma  :rolleyes: 

Atsakyti

Čia jau? Man?  :bigsmile:  :wub:​ 

Nuuu... jei link tavo dydžio, pažadu neardyt :rolleyes: :D

Atsakyti

Labai matomos Ristinos spalvos - kas ten? Gal ir link mano dydžio? :)

Ar jau gyriausi, kad radau genialų sprendimą, kuo apsirengsiu per konferenciją? Užsakinėjau maikonus su užrašais, pusę dienos pragaišau, aiškindamasi apie visokias medvilnės gramatūras, spaudos būdus ir kainas skirtingose kontorose, dizaino neatitikimus ir pan. Ir giliai naktį toptelėjo mintis, kad gi aš pati galiu tuos marškinėlius apsirengti kartu su savanorėmis  :bigsmile: . Vis tiek su jomis trinsiuosi, būsiu barbė devyndarbė, tai išvengsiu papildomų išlaidų desperatiškai ieškodama ką naujo apsirengti nusipirkti (nes viskas labai jau kasdieniška nutrinta...) Taip palengvėjo, pusė tonos nuo pečių nukrito, dievaži.  Tokia laimė išspręsti nepatinkančią problemą taip paprastai. Geriau nusipirksiu drabužėlių, kai turėsiu tam tikrą norą ir jėgų.

O dar rankinukai šiandien iš Kas pasakė miau atėjo. Kol dar nepranešiojau, tai tokie truputį neprijaukinti jie man. Pamušalas neįprastai storokas, bet jaučiu, kad tai vienas iš didžiausių privalumų, kadangi turiu man vis dar tobulą rankinuką, kurio pamušalas išskydo per pirmus mėnesius, siūtas susiūtas ir vėl sudriskęs, gėda prie žmonių atsidaryti, nors išorė nepakitusi. Tai dabar daug atidžiau vertinu pamušalus.

Atsakyti

Šarange, jei neklystu, 80 proc algos, bet ne daugiau kaip 680 ar 690 eur pusmetį. 

Atsakyti

Labai matomos Ristinos spalvos - kas ten?

Priedžinsinė bliuskelė :rolleyes:

Atsakyti

Nuuu... jei link tavo dydžio, pažadu neardyt :rolleyes: :D

Tokios spalvos tai tiesiog pasikabinsinsiu prieš akis ir grožėsiuos  :D nu čia jei niekam dydis netiks  :lol: bet šiaip jau netikiu, kad neatsirastų norinčių priglaust, nors net nežinau ką  :bigsmile: ajj spalva gražigraži – svarbiausia  :D​ 

Atsakyti

Šarange, jei neklystu, 80 proc algos, bet ne daugiau kaip 680 ar 690 eur pusmetį. 

Man paskaičiavo pusmečiui 720, paskui dar 3 mėn. 690. Bet su sąlyga, kad nebuvo išeitinės. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Šilta, bet raukosi dangus... 

Liniuka, nu jo, neičiau ir aš dirbt su tiek.... Bet turbut mano alga ne tokia gera, nors aš dabar išgyvenu ir iš mažiau... Man bus išeitinė, bet kiek žinau, tai tada nemoka už tą laikotarpį, už kurį gauni išeitinę, o paskui turi moket. Man ir įspejimą turi įteikt prieš 2men, bet kol nedirbu, negali įteikt, įdomu, kaip bus, jei  grįšiu į nebeegzistuojančią įmonę :D

Ta tema, einu šiandien į komisiją tęst nedarbingumo...

Atsakyti