Labai matomos Ristinos spalvos - kas ten? Gal ir link mano dydžio? 
Ar jau gyriausi, kad radau genialų sprendimą, kuo apsirengsiu per konferenciją? Užsakinėjau maikonus su užrašais, pusę dienos pragaišau, aiškindamasi apie visokias medvilnės gramatūras, spaudos būdus ir kainas skirtingose kontorose, dizaino neatitikimus ir pan. Ir giliai naktį toptelėjo mintis, kad gi aš pati galiu tuos marškinėlius apsirengti kartu su savanorėmis
. Vis tiek su jomis trinsiuosi, būsiu barbė devyndarbė, tai išvengsiu papildomų išlaidų desperatiškai ieškodama ką naujo apsirengti nusipirkti (nes viskas labai jau kasdieniška nutrinta...) Taip palengvėjo, pusė tonos nuo pečių nukrito, dievaži. Tokia laimė išspręsti nepatinkančią problemą taip paprastai. Geriau nusipirksiu drabužėlių, kai turėsiu tam tikrą norą ir jėgų.
O dar rankinukai šiandien iš Kas pasakė miau atėjo. Kol dar nepranešiojau, tai tokie truputį neprijaukinti jie man. Pamušalas neįprastai storokas, bet jaučiu, kad tai vienas iš didžiausių privalumų, kadangi turiu man vis dar tobulą rankinuką, kurio pamušalas išskydo per pirmus mėnesius, siūtas susiūtas ir vėl sudriskęs, gėda prie žmonių atsidaryti, nors išorė nepakitusi. Tai dabar daug atidžiau vertinu pamušalus.