labas
Vilniuj taip smagiai nulijo, aišku į patį smagumą mes su vaikiu pataikėm, nes MB išvažiavo inspekcijon o mes autobusu važiavom
bet kai nešalta tai visai smagu ir į lietų papult
(SU SKĖČIU ŽINOMA)
Žinokit, man viena nuostabi auksarankė pasisiūlė padėti jau
. O jeigu rimtai, tai nei vieno karto nesu buvusi jokioje drabužių taisykloje, nežinau, ką jie ten daro. Galvojau, kad galanterijos taisyklos reikia ieškoti. Ir šiaip, pasivoliotų ta rankinė porą metų kur užkišta ir išmesčiau. Bet faina, jeigu pavyks ją prikelti antram gyvenimui.
Taip sunku keltis per tą lietų buvo, bet taip gerai, kad nulijo, nes vaikščiojant Bernardinų sode graudu buvo, kaip sausa. Atseit, laistymo sistemos yra, bet jau tokios neprižiūrimos - kažkur vanduo švirkščia ant plytelių, kažkur pievoj net bala stovi, o augaliukai kenčia sausroje.
Jo, netikėta žinia dėl Šerėno
. Vyras dar vakar Dviračio žinias žiūrėjo...
Norit tikėkit, norit ne, bet ne beveik kiaurą dieną sėdint prie kompo, tačiau - vakare nemezgant savo mėgstamoj vietoj - man visai mažai skauda nugarą.... Ir džiugi žinia, ir, deja, liūdinantis suvokimas. Negi reikėtų sėdėt ant kietos kėdės prie kokio stalo. Man toks malonumas atsipūsti ant sofos, bet faktas, kad nugara kenčia...
Niuma, gi gali pasižiūrėt R. išpildymus, ten ir siūlai ir metrai sužymėti, kas kiek sumezga, nes tos mezgėjos labai skirtingai mezga pasirodo
Katukai, ačiū, nepagalvojau apie R. Panašu, kad neužteks turimų siūlų. Na, bet dar turiu ką megzt. Kaip sakoma, pagalvosiu apie tai rytoj ![]()
Tarp kitko, prasimezgiau tą žalią viskozę su kažkuo žaliu babininiu margu. Grožyyyyys begalinis
patiko derinys.
20190511_205130.jpg 189,7KB
0 Parsiųsta kartų