Nu vėjelis tai yr
bet karšta. Gaila, nes lietaus vis dar maža. Vakar labai geras oras buvo darbams lauke, daug padarėm. O sodinukus kišiu šiandien vakare
Ir tai vadinas paskutinė atostogų diena...
Skolą tuoj parodysiu...
Siūlas prisiubagautas, medvilnė su viskoze, sumegzta visas visutėlis, bet nesvertas, gal kokie 600 g bus. Megzta iš paveiksliuko, kūnas trys dalys, ta atnara kartu su šonais ir primegzta prie nugaros atvirų akių, rankovės nuo viršaus, bet jau be siūlės. Visai pavykęs nepaisant styrančios nugaros. Gal reiks kokį mini guminį siūliuką įmontuot.
Screenshot_20190512-165433_Gallery.jpg 159,73KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190512-165308_Gallery.jpg 148,75KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190512-165536_Gallery.jpg 130,14KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190512-165159_Gallery.jpg 168,09KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190512-165605_Gallery.jpg 159,45KB
0 Parsiųsta kartų
Katukai, faina, užmestukai visokie praverčia
Šiandien intensyvi diena buvo. Ryte vieną į gimtadienį nuvežiau, tada pati turėjau porą laisvų valandų, per kurias Megoj apsipirkau. Praktišksi atsinaujinau visą garderobą: džinsai, bliuskytė ale marškinukų tipo, 3/4 trikotažinė bliuskytė, medvilninis ilgas užmestukas (12,99 eur). Patinka man Peekas.
Paskui pusę dienos Akropoly- vaikų užimtumo vasaros stovyklų pristatymas. Koks geras reikalas. Išsiaiškinau kainas.
Dar paskaitoj sudalyvavau apie emocinio intelekto svarbą šeimoj.
O nesenai iš balsavimo grįžau.
Dienai galiu dėt riebų pliusą, nes dar ir pamegsiu
Ohh... , Katuk, nepagalvojau
taip rūpėjo pasigirt
![]()
Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad geltonos spalvos siūlas yra sunkiai randamas/nuperkamas
ir tai gavosi švelnus melanžas. Nes dydis ne "esinis", o siūlo kiek reikėjo nebuvo. Labai puiku, kad Anykščiai netingi pasiuntinėt mėginukų
Labos,
Sekat rinkimus?
Katuk, dailus labai, spalva irgi mano ir net ilgio netruksta, dbr tokie madoj!
Ristina, kai gerumo fonas ir fotkės! Spalva ir modelis tai man ne prie dušios, bet vertinant visumą tai suuuper!
Pas mus inkubariuj vyko dizaino savaite. Pagrindine tema- letta mada. Buvau dviejuose susitikimuose, su verslininke mezgimo imones iš Farerų salų ir su dizainerem K. Kruopenyte ir kita pamiršau. Kruopenyte yr anykštene, dare kolekcijos priststymą turgelyje
)) o norejau papasakot apie 2019-2020m spalvų tendencijas, tai va, viena pagrindinių tokia geltona, kaip Ristinos, rapsų, tada švelni meta... Purpurinė-alyvinė, tada dar tokia spec.moliugo,kur ne oranzibe, bet tokia tamsesnė su murzinai žalia skūra
)) ir šiaip pastelines, švelnios... Dar madoj oda, stambus urbanistiniai, architekturiniai raštai ir pan