Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, tai tik rodo kaip didieji miestai skiriasi nuo provincijos.

Bet jei jis išeis į antrą turą, tai nu na...jopštvai rogės,  koks š..  

Atsakyti

Nu šiuo metu lyg neišeina, kai didžiųjų miestų balsai prisidėjo. Vien Vilniaus skaičius pažiūrėjus, matosi kaip kardinaliai balsavimai skiriasi.

Tik bijau, kad antram ture jo balsai pereis kitam kandidatUI, o ne kandidatei. 

Atsakyti

Sekam, sekam, nors man jau ramu, galiu eit miegot. Sunku buvo prognozuoti. Akivaizdžiai susiskaldžiusi Lietuva...

Katuko užmesti kas labai praktiškas. O jau Ristinos saulutė nuostabi. Labai gražu man geltona... Žiūrėčiau ir žiūrėčiau. 

Atsakyti

jau faina, taip norėjau po visų Karbauskio ultimatumų, , kad tas į antrą turą nepatektų...klausiau aplinkinių žmonių, ypač vyresnių, ir darėsi neramu, kad gali tokia nesąmonė įvykti..Bet vistik blaiviai mąstančių yra daugiau...

Atsakyti

Nu šiuo metu lyg neišeina, kai didžiųjų miestų balsai prisidėjo. Vien Vilniaus skaičius pažiūrėjus, matosi kaip kardinaliai balsavimai skiriasi.

Tik bijau, kad antram ture jo balsai pereis kitam kandidatUI, o ne kandidatei. 

Niuma, o ko bijai? 

Man tai kaip visada atstūmimo reakcija jau kuris laikas tam visuotiniam FB viduriavimui "tik Šimonytė, o jei ne tai viskas pasaulio pabaiga"  :B Ar bent konstituciją yr paskaitę, kokios prezidento funkcijos? Užsienio politika ir gynyba. Tai vat nu niekaip nesuprantu, kodėl tik Šimonytė gali atvesti į šviesią ateitį :D  Patinka man jinai, tik bijau, kad būtų kaip ir dabartinė myliu-nemyliu...

O šiaip rinkimų rezultatais esu labai patenkinta :D​ 

Atsakyti

Labas

Nu ka ir as dziaugiuos po pusiau nemiegotos nakties. Bet siaip jo jokiu stebuklu prezidentas nepadarys. Nors as uz Simonyte balsavau ir toliau balsuosiu, bet jei pralaimes Nausedai irgi bedos nebus. Siaip man patinka jinai kaip ir ka sneka.Ale bet taciau geriau toks zmogus vyriausybej butu

Atsakyti

Netikėtai malonus rytas. Nelabai tikiu tokiu po antro etapo. Bet iš esmės džiaugiuosi, kad kurį beišrinktų, nebus gėda Lietuvai. Niuma gal irgi yo SS bijojo :)

Atsakyti

Kad čia toli ir ieškot nereikia, vakar vyras klauso, kaip nervinuosi pradžioj ir sako: nu va, mamka (anyta) pasigailės, kad nenuvažiavo balsuot..... 

Liniuka, taip, suprantu, kad užsienio politika, dėl to aš ja labiau ir pasitikiu. Diskusijose pas mus kai buvo, kaip tik supratau, kad pas ją žymiai mažiau myliu-nemyliu. Iš visų atsakymų, kiek klausimų pateikinėjom iš įvairių absoliučiai skirtingų sričių.

Atsakyti

man regis Konstituciją labiausiai pamiršo perskaityt tie kas už SS balsavo "nes pensijas padidins ir šiaip žmogus paprastas" :)

Atsakyti

Tai iš tų, kurie už ss balsavo ir nesitikiu, kad skaitys tokius niekus :D Gėdingai prisipažįstu, kad mano visa giminė balsavo už ss :B

O man tai kiekvieni rinkimai sukelia nacionalistinius pykčio protrūkius, kai nueini balsuot, o aplink vien tuteišiai šnypščia ir už tomaševskį balsuoja :B​ 

Atsakyti

Liniuka netgi dabar?reikėjo klausyk kiton apylinkėn eit ar ką :)

nu ai lai šnypščia ir balsuoja, gi vistiek niekada jo neišrinks :) (nebent Į Europos parlamentą)

pas mumis visa giminė teisingai balsavo :) nu bet ką norėt, gi Senelio gerbėjai ir partijos nariai :D

Atsakyti

Qqte, čia to, kur kolūkius sugriove :D​ 

Atsakyti