Niuma, tai tik rodo kaip didieji miestai skiriasi nuo provincijos.
Bet jei jis išeis į antrą turą, tai nu na...jopštvai rogės, koks š..
Nu šiuo metu lyg neišeina, kai didžiųjų miestų balsai prisidėjo. Vien Vilniaus skaičius pažiūrėjus, matosi kaip kardinaliai balsavimai skiriasi.
Tik bijau, kad antram ture jo balsai pereis kitam kandidatUI, o ne kandidatei.
Niuma, o ko bijai?
Man tai kaip visada atstūmimo reakcija jau kuris laikas tam visuotiniam FB viduriavimui "tik Šimonytė, o jei ne tai viskas pasaulio pabaiga"
Ar bent konstituciją yr paskaitę, kokios prezidento funkcijos? Užsienio politika ir gynyba. Tai vat nu niekaip nesuprantu, kodėl tik Šimonytė gali atvesti į šviesią ateitį
Patinka man jinai, tik bijau, kad būtų kaip ir dabartinė myliu-nemyliu...
O šiaip rinkimų rezultatais esu labai patenkinta
Labas
Nu ka ir as dziaugiuos po pusiau nemiegotos nakties. Bet siaip jo jokiu stebuklu prezidentas nepadarys. Nors as uz Simonyte balsavau ir toliau balsuosiu, bet jei pralaimes Nausedai irgi bedos nebus. Siaip man patinka jinai kaip ir ka sneka.Ale bet taciau geriau toks zmogus vyriausybej butu
Kad čia toli ir ieškot nereikia, vakar vyras klauso, kaip nervinuosi pradžioj ir sako: nu va, mamka (anyta) pasigailės, kad nenuvažiavo balsuot.....
Liniuka, taip, suprantu, kad užsienio politika, dėl to aš ja labiau ir pasitikiu. Diskusijose pas mus kai buvo, kaip tik supratau, kad pas ją žymiai mažiau myliu-nemyliu. Iš visų atsakymų, kiek klausimų pateikinėjom iš įvairių absoliučiai skirtingų sričių.
Tai iš tų, kurie už ss balsavo ir nesitikiu, kad skaitys tokius niekus
Gėdingai prisipažįstu, kad mano visa giminė balsavo už ss ![]()
O man tai kiekvieni rinkimai sukelia nacionalistinius pykčio protrūkius, kai nueini balsuot, o aplink vien tuteišiai šnypščia ir už tomaševskį balsuoja