Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai iš tų, kurie už ss balsavo ir nesitikiu, kad skaitys tokius niekus :D

Va čia tai jau garsiai susižvengiau  :laugh: :lol:

Atsakyti

Liniuka aga to :D ai vistiek kolūkiečiais nebuvo gi, tai nepyksta :D

Atsakyti

Nors ir ne Vilnius ar Kaunas bet abu i antra tura iseje kandidatai ir pas mus laimėjo. 😎

Atsakyti

Uff, turėjom kaip visada pirmadienį skyriaus susirinkimą. Tai net vietoj išsidiskutavom, nes pasirodo buvo ir už ss balsavusių.

Atsakyti

Tai iš tų, kurie už ss balsavo ir nesitikiu, kad skaitys tokius niekus :D Gėdingai prisipažįstu, kad mano visa giminė balsavo už ss :B

O man tai kiekvieni rinkimai sukelia nacionalistinius pykčio protrūkius, kai nueini balsuot, o aplink vien tuteišiai šnypščia ir už tomaševskį balsuoja :B​ 

Nu, kas čia, LIniuka, per netvarka, negali visko tyliai ramiai sutvarkyt? :D

Mano giminė balsavo "teisingai", ir pirmą kartą balsuojantis vaikas, ir biuletenio nereikalingo atsisakėm visi.  Vakar laukiau savo apylinkės rezultatų, tai apsidžiaugiau, kad ir aktyvumas 68 proc ir balsuota teisingai visai, geroj vietoj gyvenu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 gegužės 2019 - 12:16

pas mus apylinkėj sakė biuleteniu pritrūko :) nu bet mes kai buvom tai normaliai nei eilės nei ka

tiesa saviskej tik MB balsavo, aš Druskininkuose su sese ir mama atbalsavau, nes buvom lankyt sanatorijoj tai prie progos

Atsakyti

Apie biuletenių trūkumą tai man sunku net klausyt, kas per nesąmonės, kaip taip gali būti, išvis... Qqute - kaip mama?

Man tai bajeris, šeštadienį vakare sugalvojau kad gal galiu kelias eilutes pamegzti. Tai... Nugi niekur neradau. O pamesti taigi sunku - dvi nemažos mėlynos babinos maiše :D. Pamaniau, kad gal sode palikau. Vakar išvažiuodama apsidairiau - nu nėra... Tai visgi vakar vienoj slėptuvėj užmačiau :). Būna taip, kai lauki ko nors (šiuo atveju - pianino mokytojos) ir darai tvarką greitai, o paskui pamiršti, kur viską suslepi....

Atsakyti

Mano giminės ir artimieji balsavo teisingai :D  bent jau taip sakosi.

Atsakyti

Restar, neblogai mama

tik kad neklauso visai, tūno kambary lovoj., sako koją skauda negaliu vaikščiot (bet kai niekas nemato šutina greičiau už mus su sese ir dar su aukštakulniais)

nu net gaila, ten tokia aplinka, toks oras..ir taip nepasinaudot

tai jei ne ta koja visai gerai būtų manau

Atsakyti

Kaip gali trukti biuleteniu? Paprastai. Apygarda neduoda biuleteniu tiek kiek yra rinkeju apylinkeje. Plius dar yra balsuojanciu is kitur.  Pvz Qqte vakar. Jei aktyviai balsuoja tai gali trukti, nes pries tai esanciuose rinkimuose balsavo maziau... pagal ka skirsto nezinau. 

Atsakyti

Freke, tiesiog anksčiau neteko apie tai girdėti, tai ir stebiuosi. Mes, aišku, irgi, kai organizuojame renginį užakome mažiau kavos ar sausainių, nes dalis neateina paprastai, tai truputį sutaupome. Bet čia kažkaip galvojau, kad visiems prispausdinta būna. Bet šiaip logiška, kad maždaug skaičiuoja pagal ankstesnį aktyvumą ir pataupo valstybės pinigų gal...

Qqute - o tai mamai koją operavo, ar čia atskira bėda?

Atsakyti

ne ne koją, koja čia šiaip, prieš tai kitą n metų skaudėjo, dar tarpais skauda ausį

tai vieną tai kitą

ir tai būna pagrindinės dominančios pokalbių temos jau kokių 20 metų kiek atsimenu

Atsakyti