Kažkokia keista diena šiandien. Labai darbinga. Išsivaliau pusę namo langų, numezgiau mašininį megztinį, susitvarkiau namus, sulaksčiau į santarus pas tėvą ir dar per pusvalandį gavau tris kvietimus į pokalbius
Kažkoks kosmosas
O man kaip tik mieginga diena.
Gal raumenis nugaros pasitempiau, kaip gyd. sako, nors prieš keletą metų su tokiais pat simptomais turėjau tarpšonkaukinio nervo uždegimą
Įkvėpt tik per skausmus.
Ir gerklėj lyg kas užstrigę, pūlių taškai matosi, mano nuolatinė bėda, bet vėlgi, gyd. sakė, kad nieko nemato, tai ką
Ryt į darbą
Ir jaučiu, jau bręsta reikalas tikrai keist gydytoją
Darbe velniava, atsipūtę visi, o man reikalai fui fui nemalonūs su piktais klientais vazotis ne dėl savo kaltės..
Kerpena, kaip taviškei egzaminas?
Simo klasėj daug kas su tikyba smigo..
Man dienelė tokia nepanaši į LIniukos
. Dirbau dirbau, nežinau ką padariau,neseniai grįžau iš LItexpo, ryt prieš 7 jau vėl ten turiu būti žvali ir laiminga
. Galvoj sukasi dar kalnas dalykų, ko nepamiršt, ką dar šiandien pasidaryt, kaip ryt sklandžiai viską sustyguot, bet kad keičiasi dalykai, daug naujo, nu, kažkaip viskas įvyks ir bus, o jeigu ks ir bus nesklandaus, tai ne visi sužinos
.
Oj, mano diena pralėkė vėju ir labai darbingai. Net viršvalandžius teko padirbėt. Nu naivuolė aš, tikėdama, kad kas nors nudirbs mano darbus. Viskas palikta ir viskas dega.
Bet gavau kaip bonusą matyt, reguliuojamą stalą. Trečdalį laiko prastovėjau, man patiko.
Dar ir namie spėjau pasibart su dukra, pagamint šilto maisto, apmokėt sąskaitas ir liko laiko kokiai eilutei mezginio. Bet įtariu nusvirs greit mano rankelės su virbalais miegelo paveiktos
Ryte išėjus grįžau prieš gerą pusvalandį. Po darbo Rollai, tada Mega, paėmiau Gyčiui užsakytą lego. Nu tarpe buvau parlėkus- palikau lego, pasiėmiau Emilį į Yamahą. Parduotuvė. Ir be fazių jau. Prie lovos virbalai guli, bet ar judinsiu- dar klausimas.
Labas rytas ![]()
Kuo toliau mezgu tuo labiau atrodo kad nesąmonė gausis. O iki pabaigos dar gabaliukas, bet užsispyriau pabaigt
taip ir kankinu po pusę kamuolaičio per vakarą, be didelio džiaugsmo iš kažkokios pareigos
gelbėja tik mezgiminiai video, nes jei nemezgiminius žiūrėt filmus ar dar ką, visai noras prapuola megzt
Labas rytas,
Nekalbadieniai kažko...
Kerpena, kaip taviškei egzaminas?
Simo klasėj daug kas su tikyba smigo..
Maniškė lyg ir praėjo, 57 po pirmo etapo, tai gal jau nenukris tiek, kad nebepatektų. Testas per daug neblizga, bet dar turėjo papildomų taškų. Paskutiniu metu labai pikta paauglė netikėtai pasidarė, tai net nežinau, mokėsi ji ten, ar ne prieš egzaminą. Visas atostogas vis primininėjau, kad pasinaudotų proga pasikartot, bet sulaukdavau tik žudančio žvilgsnio. ![]()
O kaip taviškis? Nors jums jau turbūt neaktualu.
Labas rytas,
Maniškiui vilčių nėra. Tik nesuprantu, kam tiek daug kviečiama į II etapą, jei po jo dar pusė atkris
Kažin, ar labai jau vičių yr tiems, kurie žemiau 100 ir pakviesti
Savijauta šiandien tai kažkokia fui, seniai jau taip neturėjau
Galva kažkokia keista ir rankos kairės pirštai tirpsta du. Oras, kad toks apniukęs, tai visai gal džiugina. Dar tie nugaros skausmeliai. Gal kokio vit B trūkumas
Toks vaizdas, gad gal reiktų nueit pas gydytoją
bet gi vakar buvau
Atseit, turėtų būt gerai ![]()
Greičiau praeitų šita būsena.
O reikia dar darbinius reikalus bjaurius išspręst
VAkar mačiau moterį su labai gražiu megztuku. Irgi laukė prie gyd. durų. Ir šiaip visa apranga buvo gražiai suderinta, moteris pati gražiai atrodė, na bet kai prasižiojo
Gerai, kad dar be keiksmų
O atėjus kita pacientė tik pasiteiraut apie priėmimą pas gyd. norėjo
Išsigandus net pabėgo greit
Limit skamba kažkaip... ![]()
kaip kokios širdies bėdos
nu aš gal pajautrintai reaguoju, nes mano močiutė gana ilgai kairę ranką gydėsi o visai ne ranka buvo ![]()
o galva tai ir mano kaip daužta, gal oras kaltas...
Jungiuos prie sunkių galvų. Aš tai kaltinau pasibaigusias atostogas ir išderintą dienos ritmą
Na, dar hormonus
Ir priešpilnį
Mano mezginys toks raminantis. Nieko ten gero nesigaus įtariu, bet spalva graži, akys gula gražiai, tai ir mėgaujuos
Kam čia geltonos reikėjo
Mano diena šiandien atvirkščia vakarykštei, ko imuosi tas nesiseka. Matyt dėl oro