Kam čia geltonos reikėjo
Man reikėjo, bet medvilnės
Vilnų visokių spalvų ir atspalvių būna ![]()
Aš neįsivaizduoju, ką veikiu per dienų dienas
užsiėmusi, ir nieko nespėju
Kam čia geltonos reikėjo
Man reikėjo, bet medvilnės
Vilnų visokių spalvų ir atspalvių būna ![]()
Aš neįsivaizduoju, ką veikiu per dienų dienas
užsiėmusi, ir nieko nespėju
Niuma, nu kokia tu faina ♥. Aš teoriškai labai norėčiau, bet jau gegužės savaitgaliai visi "nupirkti" sodo arba įvairių klasių išvykų... Daugiau galimybių savaitgaliais man žiemą/rudenį, kai beveik neturiu kitokių planų. Šiandien gal jau pradėsiu megzti
. Neatsimenu, kada tai dariau paskutinį kartą...
Vakar buvau pražuvus, šiandien diena kaip po karo
, dar daug darbų, dar išgyvent iki pirmadienio, o tada dar renginys tik kokiam 100 žmonių ir jau beveik laisvė papūgoms. Apie atostogų planus vis dar neturiu nei vienos minties. Turbūt gaudysim kokią paskutinę minutę, nes kalėdinė premija rezervuota būtent kelionei, man patinka su šeima nauji patyrimai, kitoki vaizdai akims ir džiaugsmas grįžti namo, tada kitaip vertinam nusibodusią kasdienybę.
Restar bet tu irgi kokia faina, kad gali visam tam darbų sūkury, chaose ir pervargime galvoti ir organizuotis tolimas keliones.
aš biškį gailiuosi, kad neturėjau per tas ilgas atostogas jokių naujų patyrimų akims ir širdžiai. bet per tą pervargimą negalėjau net pagalvoti apie kokios nors išvykos organizavimą. o daugiau nebuvo kam
Katuk, ale tu ir pailsėjus neperskaitai minties - neturiu nei jėgų, nei noro nieko planuot, tik iškeliaut vis tiek noriu. Ir taip kasmet
. Pernai ir užpernai ėmėsi iniciatyvos vyras (pirmi metai per mūsų bendrą gyvenimą) - nuėmė daug darbo, bet pridėjo daug streso, kai ne viską žinojau ir ne viskas pagal mano stilių vyko
. Bet vis tiek buvo nerealu. O štai šiemet jis irgi persidirbęs ir nieko neplanuoja... Tai mums ir realiausia last minute. Staigiai susikraut ir bile kur išvaryt. Kad tik free wifi būtų, tai ten vietoje susirastume lankytinas vietas
. Kai nedaug išankstinių lūkesčių būna, tai geriausiai ir įvyksta. Rezgu svajonę, kad dičkis nebevažiuos kartu, tai mums tada visokeriopai pigiau išeitų.
Katukai, o jūs nemėgėjai kad ir po LT pasivažinėt? Dvarus, muziejus, apžvalgos bokštus ir pan.
ai, tingiu plėstis ta tema. visi mes skirtingi visiai klausimais ir pas visus savos bėdos, priežastys ar problemos
o ir darbo turiu
kaip ten Lace sakė, esame ten, kur nusipelnėme būti
Katukui tai diržo reikia už neturėjimą laiko susiplanuoti kelionę. Nors iš tikrųjų, tai ne laiko, o noro matyt neturi ![]()
Restar požiūris geras, kad šiais laikais užtenka Wi-Fi po ranka ir gali nieko iš anksto neplanuoti. Nakvynę galima ir tą pačią dieną užsibukint, navigacija yra ir daugiau visiškai nieko nereikia. Tik noro ![]()
Mes šiemet dar be idėjų. Gegužė tokia neaiški, tėvų operacijos, baisu išvažiuot. Birželį daug remontų suplanuotų. Lieka liepa ir rugpjūtis, kai visur pikas ![]()
Dariau prieš porą savaičių vienoj įdarbinimo agentūroje testą tokį nesąmoningą su visokiom loginėm, matematinėm užduotį, paveiksliukų piešiu, figūrom, kažką panašaus kaip iq testai. Sugaišau visą valandą ir buvau labai pikta, kad tokiom nesąmonėm turiu užsiiminėti ir dar dėl darbo, į kurį net nenoriu eit
Bet šiandien paskambino iš tos agentūros, sako neįtikėtini rezultatai, intelektas 82 iš 100
Sakė su tokiu žmogų galima išmokyti bet ko
Dar visokių savybių priryškino, kurias iš tikrųjų manau, kad turiu. Nesitikėjau, kad iš tokių nesąmoningų testų gali taip tiksliai apibūdinti žmogų ![]()
Beje visokie cv puslapiai visai veikia. Atsinaujinau cv, tai jau 4 patys mane su pasiūlymais susirado
O dirbt tai visai nenoriu