Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas - su tavo dienele! Linkiu bent sieloj lengvumo šiam gyvenimo etape  :4u: .

Qqute - verti iš kojų! Ir  100 balų tam, kas sugalvojo būtent šitokiam fone fotkinti. Nu super duper gerai atrodo visuma! Dėl ilgio tai gal ir neįprasta ir nesuprantu, ar jis čia tobulas ar kaip, bet pagal koncepciją, tai visai gerai, o nusibos - nuardysi :). Ar kokią pasuknelę po apačia turi ar čia pakankamai tanku, kad ir be jos puikiai?

Džiaugiuosi už VIncio svajonės išsipildymą ir savo unikalios nišos radimą LT.

Atsakyti

Restar už 100 balų ačiū :) foną pati parinkau bet visai netyčiukais.Ėjom vaikščiot per pietus su MB ogi lynoja, nu tai po tiltu sausa

vyras sako atrodai kaip pati ten pripaišius ir būtum :D

pasuknelė po apačia yra iš lindekso, beveik po visom megztom nertom suknėm jas nešioju ( turiu 2-juodą ir kūno spalvos) tanku tai pakankamai bet man be pasuknės per daug visokios rinkutės ir apatinių gumytės matos nors tu ką...nu ir šiaip visad geriau gula su pasukne

su  ilgiu tai planavau ilgesnę dar bet kažkaip megzdama matavau matavau ir nusprendžiau kad čia va stop turi būt :)

Atsakyti

Sveikos, 

Grįžom su Lu iš Pnvž, iš ortodontų, o paskui apsipirkinejom. Moterys lieka moterim, net jei perkiesi šmutkes ligoninei vistiek pakelia ūpą :D

Kerpena, suprantu tave, nors mano santykiai su mama atrodo normalūs, bet nera jokių siusi-pusi, ji tokia nebuvo ir aš tokia nesu, todel tokie visokie skambūs žodžiai man nelimpa.

Kad ir šnd ieškojom tečiui (MB) ir seneliui dovanų tevo dienai ir ten visokie tokie užrašai ant maikučių, kojinių ar rankšluočių kaip pats geriausias/mylimiausias/nuostabiausias ir visoks kitoks - iausias man yra apsurdas... Jie žinoma mums tokie ir yra, nes kitokių neturim, o bet tačiau niekad nemegau skambių pranešimų....

Qqte- tikrai bendras komtekstas super! Kiek ten matos sukneles, tai negaliu komentuot mezgimo, o bet tačiau, fonas ir tikimas atrodo liuks! 

Atsakyti

Raminta, su gimtadieniu! :4u:

qqte - tobula su tobula suknia. Man labai gražu.

Šiandien per pietus mačiau  nedidukę smulkią merginą su ilgu megztiniu - paltuku iki pat kauliukų. Taip gražiai atrodė. jei pavyktų surast savo būdą sulieknėt, tikrai tokį nusimegzčiau.

Kaip sakoma, nuo 40 metų nebeturim teisės lieti nuoskaudų ant tėvų, nes pusę to laiko būnam pragyvenę po jų sparneliu, pusę to laiko- savarankišką sąmoningą gyvenimą, kai galima formuotis savo pasaulėjautas, pasaulėžiūras.. Reikėtų išmokt paleist praeitį. Kad ir kaip tai sunku. 

Mačiau FB qqtės gražią suknę. Ateis ir čia turbūt :D (varau monologu šnd :D

Aš tai nesakyčiau, kad lieju nuoskaudas ant tėvų, gal kartais ir susidaro toks įspūdis. Tuo labiau, kad tie tėvai pakankamai normalūs, nieko ypatingai baisaus nepadarė. :) Tiesiog tokie faktai. Gal net labiau mano kažkokios savybės, nei kokia tėvų kaltė, kad tarkim nejaučiau ypatingos meilės jiems. Mano sesuo pvz, daug labiau mylėjo juos vaikystėje., manau ir dabar, o aš  visada laikiausi kuo toliau. Kai vaikystėje mus palikdavo kaime ir mano sesuo šaukdavo pasitikdama, arba atsisveikindama - "mamuliukas, mamuliukas", žiūrėdavau į ją kaip kokią beprotę. Man tai dar geriau būdavo kad ji išvažiuoja. Gal kiek šiltesnius jausmus jaučiau tetai, kuri ten kaime gyveno, ir močiutei, bet irgi nepasakyčiau, kad labai didelė meilė buvo.

Kai pradėjau eiti į mokyklą, tai panašiai, kaip Restar buvau "įsimylėjusi" kai kurias geras mokytojas. O pati didžiausia, giliausia ir visokia "-iausia" meilė  ir ryšys, kokius esu patyrusi, tai meilė savo vyrui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 gegužės 2019 - 13:24

mano tėvai irgi gana šalti išoriškai buvo, nu be jokių ten siusi pusi, pagyrimų ir t.t.

viskas jiems atrodė savaime suprantama, dėl to pagirt pamiršdavo o va pakritikuot tai visada prašom :D

nepaisant to jaučiausi visada mylima, daug dėmesio buvo skiriama tikrai, visur viskas kartu pagal galimybes, kadangi abu mokytojai tai ir to laiko pakankamai turėjo

aš irgi tokia šalta gana mama, vaikas mano mėgsta glaustytis, ateina po mokyklos jam tiesiog būtina apsikabinti, nu ir apsikabinam :) bučiuotis vis lenda, komplimentus sako

nemėgstu aš tų koncertų, eilėraštukų, bet ne todėl kad nejautru man, o todėl kad visada apsižliumbiu viešai ir visada būna gėda

Atsakyti

Sveikos, pagaliau parsivilkau namo, galvoju ir jus paskaityt reik prie pietu stalo. Pietaujam mudu su pilviniu : kepta duona su silauogem, tik uogu per mazai buvo. Ir pieno kokteilio pabaigai reiktu. MMmmmmm

Aciu uz sveikinimus ir palinkejimus. Imu viska!

Eisiu ir as kulturintis, ir be abejo, vien pagalvojus, gerkle kemsas, akys dreksta. Repertuaras: muliu as teveli, muliu as mamyte. Ir nesvarbu, kad maniskis salej greiciausiai nei nedainuos.

Ir apie mamas matau kalbat. Na, as ir labiau, pats sau vienas draugas, nereikia man kitu. Savo mamos santykius apibudinciau - rupestis per atstuma, anksciau tai tiko abiems, dabar turbut nelabai. Bet jau tokia esu uzaugus, ka tu man padarysi....

Qqtes suknia irgi maciau, pradzioj galvojau - pirktine. Ale vis tiek labiausiai nupavydejau piguros. Nu grazi moteris ir nors tu ka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 28 gegužės 2019 - 13:24

Laba diena,

Ramintas, su Gimtadieniu! :4u:

qqte, tikrai uogų uoga :wub:  Kaip nulieta viskas :wub:  Pačios foto irgi :wub:

Reiktų man irgi tokių pasuknelių :hmm:  Čia anksčiau tik būdavo, ar ir dabar įmanoma rasti? O tai tikrai su kai kuriais rūbais tos triusikų gumytės labai jau nekažką atrodo :D

Kerpena, paimk tu vieną kartą ir sulieknėk! Ot tai problemų gyvą galybę išspręstum.

Va, rašau ir juokiuosi viduj iš savęs apie save pačią begalvodama, nu, nes pasakyt tai labai lengva. Bet pastaruoju metu vis papuola koks straipsnis apie daug svorio numetusią damą visaip kaip gerai besijaučiančią ir visokių gėrių atradusią po to.

Nusipirkau ir aš Kurpienės knygą. Taip ilgai ignoravau, kažkokia atmetimo reakcija vis buvo, bet savaitgalį nuolaidą pamačiau ir paėmiau :) Gal rasiu kokios naudos vis tik. Įdomu net, kuo nuo kitų panašaus pobūdžio knygų skiriasi :hmm:

Atsakyti

Limit yra man rods

ir utenos trikotažo parduotuvėse būna tokių

svarbu neimt tų figūra a la formuojančių aptemptų nes 100%lipa viršun, turiu ir tokią

maniškės paprastos laisvos truputį platėjančios

mačiau daba nėriniuotų yra, mano be nieko lygios

Atsakyti

Skaitau ir aš Kurpienes knygą, nors man dabar iš dalies nebeaktualu, bet gera, daugiau motyvacibe, psicholigine negu receptine, negaliu pakest receptiniu knygu, man reik teorijos, žinių, paaiškinimų, priežasčių ir pan, todel labai nusivyliau knyga "Nuo pirmo šaukšto" prie kurios prisidejus yra gyd. chemoterapeute Juodžbaliene, kuri veda seminarus apie gyvenimo buda ir pan, o knygoj nieko gero, tik trumpai surašyta kaip viskas nesveikai, kaip nieko nevalgyt ir 100 sveikuoliškų nesąmoningų receptų, kurių tiesiog negaliu pakęsti, ypač kur viską mala, sumala, sumaišo  ir vel sulipdo :D

Ramintas, su tavo diena!  Švęskit  abu su pilviniu :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 28 gegužės 2019 - 13:49

Kerpena, nu man rodos mūsų santykiai su mamos labai panašūs buvo, bet man gal šiek tiek atsvaros tėtis davė, nu nes tai meilę demonstravo. ne visokiais ten siusikais, bet visada buvo laimingas vaikus, .t.y mane, matydamas, visada skirdavo pakankamai dėmesio ir panašiai, ko iš mamos retai sulaukdavau.

man  prisilietimai iki šiol yr nereikalingas reikalas, nu bet kaip ir minėjau, perlipau per save su savo vaikais

o dėl to lieknėjimo, nu tai galų gale reiktų kažkaip susimti, ar ne :D  ir bent jau pradėti :rolleyes:  čia aš ir sau taikau. bet esu atidėliotoja, kol gyvenimas nepriverčia

Ramintas, :cook: :happybday: 

Atsakyti

Labas :4u:

Ramintas, sveikinimai :wub:  Kada tas didysis susitikimas?

Qqčiuk, na žinai, ištirpdei savo grožiu, noriu aš tos uogos, jau taip dailiai nusimezgei, taip gražiai su ja atrodai, kad tikriausiai praeiviai atsisuka į tave pasižiūrėti, super, atimčiau tą suknelę iš tavęs :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Šarange, ar šią savaitę jau operacija? :4u:

Dar sveikinimai Vinciui, atradus savo kūrybos lobius :wub: :wub: :wub:

Manęs ne viena kolegė klausia, ar man MB negali sukurti darbo vietos, nu pvz parduotuvėlės kokios ar panašiai. Taip, jo...mūsų provincijoje jos išsilaiko iki 0,5metų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 28 gegužės 2019 - 14:21

Nuoširduk nežinau kaip ten su praeiviais

darbe niekas nepamatė tik kambariokė :)

o šiaip tai tokią tai jau tikrai sugebėtum nusimegzt čia lengviau nei kišenėta :)

Atsakyti