Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

bet jei žmogus nori kažką keist tai gal jam ir knyga ne visai reikalinga?

gal jau ta knyga tik tarp kitko buvo?

aš netikiu knygų stebuklais

o p. Vaiva man kaip žmogus labai atstumianti, nu aišku gal nusistatymas išankstinis bet nesinori jos knygos skaityt vien dėl to kad jinai parašė :)

Atsakyti

Jautriom temom kalbat... Pas mane atvirkščiai - mama man nuolat rodo meilę, švelnumą, o aš nors ją myliu, bet niekaip per save neperlipu ir negaliu parodyt. Kažkas užsirakinę... O vat su savo dukra myluojamės, bučiuojamės. Su vyru irgi. Net pati negaliu paaiškinti to bloko tėvų atžvilgiu.

Qqte, nu labai graži suknia. Ir tinka. Ir nematau dėl ko bambi apie mistinius pūkus. 

Man Kurpienės teorija nepasitvirtino. Neprigijo naujas gyvenimo būdas. Ir laikas buvo netinkamas. Ji aiškiai pabrėžė, kad pokyčiai turi eiti po vieną. O aš pradėjau per kraustymąsi, kai jokio ritmo nebuvo, paskui švenčių maratonas ir t. t. 

Atsakyti

Qqte, kam nereikia, tas ir keičia, bet daugeliui trūksta to vadovo, žinių ir strategijos kaip ir ką daryt, nes kitaip lb greit viskas užsibaigia, pritrūksta motyvacijos :)  Aš irgi skeptiška buvau jos atžvilgiu, bet matyt, nenorejau nieko keist, o dabar skaitau šiaip, ne kaip vadovelį, nes laikaus kito principo...

Priedas  Screenshot_20190528-163536.png   746,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 28 gegužės 2019 - 15:36

o p. Vaiva man kaip žmogus labai atstumianti, nu aišku gal nusistatymas išankstinis bet nesinori jos knygos skaityt vien dėl to kad jinai parašė :)

Va dėl to ir aš tos knygos vis nepirkau. Net nelabai suprantu, kodėl, nes tikrai daug giriančių ir besižavinčių ja, bet man nea ji nors tu ką..

O ir brangumas knygos :unsure:

Tai skaitysiu ją atsietai nuo autorės :D Nu gi vis kažką rasiu naudingo :)

Atsakyti

Šarange, nevalgai angliavandenių gal visai?

Atsakyti

va nebent šiaip paskaityt gal ir įdomu

tik bijau kad mintyse dar imčiau ginčytis dėl ko nors :D

nu ir keist ko gero nenoriu, nes jei norėčiau tai ir be knygos keisčiau

didžiausia to visko numetimo priežastis ir  būna požiūris "viskas arba nieko"

jei sportuot tai iki nukritimo

jei sveikiau maitintis tai atsisakyt visko kas įmanoma, nu kiek taip galima atlaikyt

visos suprantam bet visos greitų rezultatų norim gi :)

o nauji receptai visad įdomu, kartais kai kurie ima ir prigyja netikėtai :)

Atsakyti

Limit, nevalgau, nu bet ne taip jau visai visai... Kažkiek pakliūna, ypač kai išlendu iš namų, bet stengiuos labai mažai, o kiek jų (arba cukraus) daug visur! !! kai susiduri tai baisu pasidaro :) 

Atsakyti

na, aš sutikčiau, kad matyt knyga reikalinga tokiems, kaip aš :D  kai nori kažką keist, bet nori kad, kas sudėliotų viską į lentynas, surikiuotų ir pan.

žodžiu, kad kuo mažiau streso būt. ir tas svorio metimas toks turėtų būti, tuo pačiu principu : pamažu, po vieną žingsniuką, kai prie pokyčio pripranti, gali toliau žengti prie kito pokyčio. o ne - vsio, nuo ryt nieko neėdu. per daug streso, tada iš to streso meti tą reikalą ir vėl viskas iš naujo

o dėl autorės, tai aš jos labai net nepažįstu, kad man ji patiktų ar nepatiktų. aš tiesiog nusiteikusi prieš bele kokius vaizduojančius žinovus. mano manymu, taip nebūna, kad viską žinotum. bet iš kitos pusės, reikai būt pakankamai usžispyrusiu ir atkakliu, jei nori, kad tavo tiesom patikėtų ir pirktų tavo prabangius patarimus :D

Atsakyti

Katuk, tu teisi, bet aš sakyčiau, kad čia reik plačiau mastyt, ne tik noret numest pvz 5 ar 10kg, o kai numeti ir vel viską ėdi, čia ne dieta...

Man patinka kai būna realūs pvz,tiek del mitybos, tiek del sveikatos, kur būna aprašyti keliai ir klystkeliai realaus žmogaus, o ne tik teorija. Ten ji ir aprašo kaip iki to priėjo ir ne ji pati sugalvojo patarinet, o žmonės pradejo pristot :)

Gaunasi, kad aš čia dabar reklamuoju, nors realiai gal kaip tik dabar galiu objektyviai vertint, kai skaitau tiesiog šiaip lyg iš šono :)

Išalkau bediskutuodama :D reik raugintų agurkų pagriaužt. 

Atsakyti

Kad cukraus visur sočiai tai tikrai.

Buvo čia toks iššūkis FB, nepamenu, kaip vadinosi, bet atsisakyt cukraus bet kokiuose pavidaluose (vaisiai, kai kurios daržovės ir pan.) tai paskaitinėdavau vis. Daugelis skųsdavosi, kad neįmanoma nuspirkt beveik nieko gatavo, viską tekdavo gamintis.

Dabar va mačiau, FB grikių iššūkis vėl artėja :D

Atsakyti

o kas čia per grikiu iššūkis?

nu tas visai visur cukraus atsisakymas man skamba panašiai kaip veganai kurie klausia ar galima su ta ar ana pasta dantis valytis ar jinai pakankamai veganiška :)

mes kažkada darbe nusprendėm kad net rauginti agurkai nėra pakankamai veganiška, nes ten gi daug gyvųjų bakterijų :)

ir šiaip aš tokia labai skeptikė tai suprantu kažko taip visai atsisakymą nebent jau liga ar baisi alergija sugriebia, o šiaip tai pradeda darytis panašu į nukrypimą ortoreksija vadinamą (aha nieko ne geriau nei kokia anoreksija deja)

Draugė Kurpienės kažkada lankė kursus tai iš to jau susidariau nuomonę atitinkamą

pvz balandėliai- blogai, o kodėl blogai?pas mane balandėliai visiškai dietinis patiekalas yra

kiauliena - blogai.

Kodėl?lietuviams tikėjimas leidžia kiaulieną valgyt ir jos tikrai yra dietinės pakankamai daliu, nes viskas kas kiauliena lašiniai

kruopos gerai-kodėl gerai jei man visai jų nevirškina pvz?

duona jau blogai-kepinys- o jei ji iš pilno grūdo miltų be cukraus ir be mielių tai kuo duona blogiau už tas kruopas perlines kokias

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 gegužės 2019 - 16:01

Sūdyti lašiniai pastaruou metu yra mano megstamiausias patiekalas :D :wub:  Obuoliu užsikandant.

Atsakyti