Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, ne tau asmeniškai dėl tėvų taikiau ;) aš pati iki šiol galvoju, o jei mama būtų pasakius taip, o jei būtų nepasakiu, o jei nuvedus į tokį būrelį ir t.t. Vaikas buvau labai uždaras ir manau, kompleksuotas. Ir šiaip, labiau tėtės vaikas jaučiausi.

Pati dabar laukiu Gyčio iš kojos procedūros ir važiuosim į elgesio formavimo grupę. Buvau užregistravus nemokamom paskaitom, sulaukiau.

'Nemoku' su juo bendraut. Teoriškai žinau ko ir kaip reikia. Praktiškai neturiu jėgų ir noro jam vienam tiek dėmesio skirt. Klasikinis vadovėliuose aprašytas vidurinis vaikas iš trijų, be statuso, kai visais būdais atkreipinėja į save dėmesį. Pirmagimis, pagrandukas. Ir vidurinis. 

Atsakyti

Limit, yra dar Laumos faini apatinukai. Irgi juodi ir kūno spalvos.

Atsakyti

Nuoširdi, kitą trečiadienį, guluosi antradienį. Kaip bebútų keista, bet laukiu, noriu jau, kad kažkas pasikeistų.... 

Kalbant apie knygas, užsisakiau psichologes rekomenduotă ir gana  gerai vertinamą knygą, gal kuriai ir stresuolei ar pavarguolei padetų :) https://www.knyguklu...OUaAlHeEALw_wcB

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 28 gegužės 2019 - 14:33

aj, neseniai buvau Lindexe, tai tikrai dar yra tų apatinukų, net pagalvojau, kad gal reiktų pasiimt, bet tada prisiminiau, kad praktiškai nebenešioju jokios megztos ar nertos suknės

Atsakyti

aš kartais ir po pirktine apsivelku, ypač plonesnio trikotažo, daug geriau gula suknelės

Atsakyti

Šarange, o aš po tavo parašymo vis ieškodavau tai knygai nuolaidos, galvojau, gal nebloga....  O Kurpienės neturiu, nes galvoju, ką jau ji ten bus parašiusi, ko negirdėjau :). Nebent kai viskas užsimirš ir vėl apaugsiu :). Pas ją man patinka nuoseklumas ir mažų pokyčių įvedimas nuolat. Net šiandien važiuodama prisiminiau, kad man labai patinka jos rekomendacija pagalvoti, ką šiandien gero galiu padaryti dėl savęs? Nors 1 dalyką. Aš jau padariau 2 (ryte grikių košė, pietums lęšiai su daržovėm ir feta), tai dar iki pilnos laimės reikėtų, pvz., gerai pasivaikščioti ♥.  Pradėti keisti nors po vieną mažą dalykėlį ir tuo pasidžiaugti. Aišku, gali viską atmesti... gali įpulti kaip į sektą ir viską griežtai daryti ir kitiems pamokslauti. Bet aukso vidurys visada geriausiai :).

O dabar tavo parodytą knygą turiu  :bigsmile: , dar net neatsivertus, jau keli metai :). Ir daug turiu gerų psichologinių, bet jose tiek daug krūvio, kurio negaliu tiek pakelti vienu metu. Būna kelis psl paskaitau, suprantu, kad baisiai gera, tai po gabaliuką virškinu, o būna, kad net nepradedu, nes tokioj būsenoj esu, kai nenoriu jokios naujos informacijos ir žinau, kad neturiu jėgų nieko keisti... Šiaip informacijos baisiai daug kiekvieną dieną, vien per savo renginių sezoną tiek prikaupiu, kad paskui nieko naujo nebenoriu girdėti visą vasarą...

Aš galvojau, kad mūsų tėvų tarpe išvis siusi pusi nebuvo :). Nei kada nebuvo, nei mados tokios nebuvo. Apskritai toks žodis "myliu, meilė" gal vartojami nebuvo  :hm: .  Bet puikiai prisimenu, kai manęs mažos klausdavo, kuo būsiu užaugus, sakydavau tik viena : "mamytės dukrytė", nes nepajėgiau įsivaizduoti savęs atskirai nuo mamos, man ji buvo didžiausia laimė. Visų nuomone, tai buvau tėčio numylėtinė, jis girdavosi, kad nė karto nėra manęs mušęs, ale ot tai pasigyrimas, ane. Negalėjau pakęsti jo girto.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 gegužės 2019 - 15:00

aš kartais ir po pirktine apsivelku, ypač plonesnio trikotažo, daug geriau gula suknelės

jo, žinau, bet šiam etape ir tokių nenešioju :D

Atsakyti

Šarange, tai nuo antradienio jau siųsim geriausias mintis, būsim kartu su tavimi :heart: Išprašysim, kad tas "svečias" jau nešdintųsi lauk.

Qqčiuk, mezgei nuo viršaus? man dar rankovės labai mistiškai gražiai pas tave, man taip nesigautų :)

Atsakyti

Nuoširduk nuo viršaus

rankovėmis nesu visai patenkinta, nuotraukoj tik nesimato gal bet laisvokos gavosi

manau paprastu reglanu visai neblogai irgi būtų tokia :)

Atsakyti

Restar, aha, man kaip tik ir patinka jos strategija, viskas gan aiškiai, nuosekliai ir techniškai aprašyta. Nemegstu kai būna viskas labai griežtai, tada gaunasi atmetimo reakcija, ir nemegstu kai buna viskas vakrug do okolo... Tada neaišku ką daryt. Mano sese, gana lengva ranka numete 10kg vien perskaičius jos knygą :)

Nuoširdi, aha, aš dar priminsiu, nes tikrai reikės pagalbos  :4u:​ 

Atsakyti

ale tai, numesti kg vien perskaičius knygą, nu svajonė ne kitaip :D net kyla noras paskaityt

dėl tu visų reikalų :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Nu kaip.... Ne vien perskaičius, bet ir kai ką pakeitus :D

Atsakyti