Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man irgi idomu kodel kruopos gerai. kazkaip beveik vien angliavandeniai gi :hmm:

man tai baisiai gerai IF. kai as  pusryciu niekada nenoredavau . tai tas "leidimas" ju nevalgyt man labai tinka :D

Atsakyti

qqte, grikių iššūkis čia:

https://www.facebook...18099841956258/

Yra tokia grupė 30 dienų iššūkis, tai dabar bus grikiai :D

Deja, man su grikiais nepakeliui :) vaikystės darželio košė..

Atsakyti

Kas tas IF?

Atsakyti

Kurpienė duoną leidžia valgyt, tik rekomenduoja patiems kept. 

Atsakyti

Qqte,  viskam yra paaiškinimas.tik tyngiu plėstis, o ir tikrai visko nežinau.

Kruopos ne visos gerai, o tik to,  kurios neapdirbtos niekaip,  t.y. tos vadinamos visų dalių. O gerai,  nes ląstelienos daug.

Veganų yr įvairių,  bet dar negirdėjau,  kad rūgimo bakterijos būtų gyvūninės kilmės :D 

O grikiius esiu tik 7 dienas ištvėrus,  nu 30 būtų per daug

Atsakyti

Nu gal jinai leidžia. Čia viena dietologe pas mus atejus pasakojo kaip blogai. O kolege eme jai klausimeli o kas geriau ar  lašiniu kasniukas su juoda duona ar uzpilama kose. Tai ta net violetine is piktumo patapo. Ir issnypste kad as visada uz kose :)

Lusasita o kuo angliavandeniai blogai?

Atsakyti

Juokinga skamba, kai sakot Kurpiene leidžia, arba neleidžia.... Vel į lankas nukrypstama su kraštutinumais, pasiimkim kiek imanoma daugiau patarimų ir pritaikykim pagal save, kas sveikiau, kas skaniau, kas kam virškinama ir pan, kam reik to aklo tikejimo kaip dievu, o paskui sakom, kad netinka, nepatinka ar nesamone  :) Man pvz visa sveika mityba yra nesamone, nes aš nemegstu riešutu, kruopu ir visokių kokteilių ar marmalų, bet prisitaikau prie to, kas galima/negalima ir noriu/nenoriu, ar tinka/netinka :)  Kartais tiesiog reikia žinių, kas ir kodėl :) 

Atsakyti

Ha - Kurpienė ir leidžia lašinukus, ir pati valgo :D. Apie balandėlius irgi nieko blogo negirdėjau. 

Kai nori ginčytis, gali su bet kuo iki begalybės, kai ieškai žinių, iš bet ko, t. y. atsiejus nuo asmenybės, gali jų gauti. Aš nedievinu Kurpienės ir nedarau visko ką ji sako, bet radau daug logikos ir man suveikė.  Mitybos planų visai ne pasinaudojau, nes ne mano gyvenimui tiksli struktūra. Bet naujų dalykų esu atradusi ir džiaugiuosi bent kiek paįvairinus racioną. 

Atsakyti

Tai va ka as ir sakau. Apskritai ta sveika mityba tokia slidi sąvoka. Kas vienam sveika kitam net nuodas gali but

Atsakyti

Pasirodo aš lb laimingą vaikystę turėjau :D buvau mylima, mano nuomonė buvo gerbiama.
Net ir būnant aptukusia, nieks iš šeimos narių nėr įžeidęs. Vienodai mane mylėjo abu tėvai.
Aš gal taip net nemoku su savo vaikais elgtis, kaip su manim elgėsi.
Mama kažkaip diplomatiškai sugebėdavao paaiškint, kodėl vienokio rūbo ar kitokio nevilkėt.
Ir aš nesidraskiau. Su jos nuomone sutikau.

Gal geriau būtų buvusi sudėtinga vaikystė. Nes pasiekus pilnametystę, užklupo vargai vargeliai visu įmanomu sunkumu ir baisumu :oh:

Gal pusmetis, gal mažiau vengiu kviečių, kruopų. Svoriui tai niekaip nepasireiškė.
Seniau "mirdavau" dėl duonos su sviestu :D dabar jau net neprisimenu  :irnesakyk: 

Reiktų pereit prie kito etapo ir mest angliavandenius :B etiketes senai skaitau, ir kur ko yr daug maž žinau. Bet ledai ar gabaliukas šokolado, mane nuginkluoja :D

Atsakyti

Man trūksta juodos duonos, bulbų, vaisių ir uogų neribojimo :D Svoriui irgi itaka ne tokia kokios tikeciaus, tiesiog pasidare maistas visai nebesvarbus, kai žinaiu, kad nieko skanaus negausiu, o ir išvis galiu išbūt nevalgius gan ilgai, va čia tai man atradimas :) 

Atsakyti

Po kelių mėnesių be duonos, buvo noras iki rankų drebėjimo :D
Nusipirkau. Suvalgiau riekę, bet kažkaip nieko stebuklingo neįvyko, tai ir praėjo tas norėjimas.

Su blvėm man ramu. Nes jos man neskanu :B

Atsakyti