Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, kas idomiausia ir man taip būna :D Kai lb noriu ir suvalgau ir ne ti, kad joks nušvitimas ir palaima neateina, atvirkščiai, jaučiu tešlos/rūgšties skonį ir pasigailiu, kad suvalgiau, su bulbom ir kažkuo saldaus nebūna taip, tik tiek, kad viskas kas budavo normaliai saldu, dabar per saldu :)

Lygiai taip pat su latte kava, vis dar mano silpnybė, tai leidžiu kartais sau, bet be cukraus, o va be cukraus reta kava skani, tai dažnu atveju pasigailejus, kad užsisakiau, tiesiog nebeimu, nes neskanu. Tik vienoj vietoj Ank yr skani ir be cukraus :D

Atsakyti

Kavą daug metų gėriau balintą, bet be cukraus. Vieną dieną prabudau ir pasidarė nebeskanu balinta :D tai dbr ramu. Juoda, nesaldi kaip gyvenimas  :D 

Atsakyti

Kurpienę nusipirkus. Skaitinėju. Patinka, kad iš praktikos (tris kartus svorį metė, kaip ir aš dabar trečią) aiškina. Kad vis dar sistemingai pati mokosi (ne vien mokina). Kad sudėlioja, kokios gali būt valgymo priežastys (apie miego trūkumą niekada nepagalvojau).

Ir geriausia jos mintis- kai nuspręsi, jog nori dėl savęs, o ne dėl kitų, tada skaityk, daryk ir keiskis.

Aš irgi ne dėl receptų, bet dėl motyvacijos, patarimų, paaiškinimų ją skaitau. Lėtai. 

Atsakyti

As kai su pienu geriu tai ji man nuo pieno savaime saldi, jau cukraus nesinori ten, o va prie juodos kartais koki saldaini suvalgau, bet nebutinai

Atsakyti

Jei taip visai visai nuosirdziai tai jei atsidurciau negyvenamoj saloj tai del grozio tikrai labai nesirupinciau, nu nebent sveikata susulubuotu

Sunku objektyviai sprest kada ka darom del saves kada del kitu kai esam sociume visada

Atsakyti

Kava be cukraus ir be pieno, tai geriau jokios kavos. Nors daug kas ir man jau per saldu.

Nuosirduk, dar visa vasarele linguot tureciau, o jei tinginukas kaip Lukas, dar ilgiau....

Atsakyti

Gal kas turit idejų ką pagamint iš varškės be miltų, nu ta prasme ne pyragą, ne varšketukus ir ne apkepą. Man neviltis, varškės visada turiu, bet idejų nulis. 

Atsakyti

O į apkepą miltų dedat? Aš tai ne. Nors pora šaukštų manų,  tai ta oati bėda.

Bet idėjų grynai varškei tai nema.

Atsakyti

Kotletus su varske 😉

Atsakyti

Varskes ir kiausiniu uzkepele

Atsakyti

As dedu manu irgi, miltu nea, bet manau Sarangei netinka ir manai

Atsakyti

Į apkepą manų pora šaukstų dedu, bet gi ir kondensofkes ar cukraus reik det, kitaip nieks nevalgys,  šiaip tai apkepas dar nieko, dažnai kepu, tik atsibodęs jau :)

Qqte, plačiau apie kotletus ir užkepelę? :) 

Atsakyti