Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mano darbe eilinis gaisras (ne nuo karščio toli gražu....) ale bet vistiek galvoju vis apie Šarangę.

Atsakyti

Šarangė dėkoja už palaikymą, tik dar sunku labai pakomentavo. 

Atsakyti

Šaragė turbūt intensyvaus sekimo skyriuje vis dar.... 

Atsakyti

Ačiū. Gyva, ka tik is reanimacijos. 

Atsakyti

:daktaras  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 birželio 2019 - 10:09

nu, lauksim žinių, kaip ten viskas pavyko :4u:

Atsakyti

Prie Žalgirio arenos Open Kichen ketvirtadieniais vėl veikia. Išsiruošem su kolege papietaut. Apsukom garbės ratą, nusprendėm, kad po 7-9  eurus dienos pietų neįperkam, kai šiaip 3-4-5 max kavinėse mokam ir ne prastesnius patiekalus valgom. 

Atsakyti

Kaunas išlepęs... Gerąja prasme - padoresnės pas jus kainos ir pietų, ir šiaip turgeliuose. Per porą menkų kartų įsitikinau, kad Kaune ta prasme gyventi geriau. Nes Vilniuj aš net savo Ulonų paprastojoj elementariojoj valgyklėlėj, kur kartais nueinu neįtelpu į 4 eur, jeigu valgau pilną sriubą ir pilną antrą. Tai dažniausiai arba nevalgau visai, arba atsinešu ko, arba neinu į darbą :).

Atsisuko saulė mūsų darbe, tai jau ir padai, ir delnai drėgni, smegenys kaista, nebe darbas...

Šarange, atsigauk  :4u: , labai tikiuosi, kad viskas sėkmingai pavyko :angel2:​ .

Atsakyti

Rajonuose ir Kaune brangiau, nei centre pietaut. Paradoksas, bet ten mažesnė konkurencija, kainos maisto didesnės. Laisvėj yra daug pasirinkimo dienos pietų. 

Atsakyti

Vilniuj centre tikrai ne pigiau :).

Atsakyti

Kaip tingisi ką nors veikt.. :rolleyes: :B norisi tik pavėsio ir gaivumos  :D 

Kuklus lininis mezginys :rolleyes: gulimoj pozoj.
Gal kažkada, kas nors ir ant žmogaus pafotografuos.
Kur juostelės, ten blizgus siūliukas.

Priedas  1.jpg   319,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Prakutau, jau buvau ir atsikelus. Operacija iš esmes pavyko, gal neidealiausiu scenarijum, bet ir ne blogiausiu, dbr pirmos paros lb svarbios, kaip ten viskas gis... Operavo 5h.... Galesiu ir daugiau pakraupint jei bus idomu, pakamavo vakar mane gerai, bet palyginus snd visai gerai jauciuos, tik buvo zemas lb skaudimas tai silpna buvo, nu ir aisku turiu dar lb daug šlangučių ir kateteriu 

Atsakyti