Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar žiūrėjot jau serialą Černobylis? Kaip jum? Aš dvi serijas pažiūrėjau, megzt jo metu negaliu, o spalvų perėjimai tos suknelės labai traukia, tai mezgu ir klausau Grožio peilį vakarais :)

Atsakyti

Mb ziuri as dar kaupiuosi. Sese sake kad megzt nesigaus

Atsakyti

Aš tai mezgiau žiūrėdama...  :ax:   nu kai kur pailsėjau  :rolleyes: 

Atsakyti

Nežiūrėjau, kaupiuosi.... Ir taip nemažai lyg esu skaičiusi apie tai, fantazija mano itin laki, tai net nežiūrėjus jau pilnai įsivaizduoju, galiu pernelyg įsiaudrinti... O kam  žiūrėt, jeigu negali mezgt? :). Žodžiu, aš dabar tokia...

Atsakyti

žiūrėjau...tik 5 serijos dar ne.  

pažiūrėjau pirmas 2 serijas, paskui pradėjau skaityti knygą "Černobylio malda"...Tik tada susivokiau, kad serialas pagal tą knygą... tada perskaičiau knygą, o paskui pabaigiau serialą. 

Rodos, viskas, kaip ir žinoma... Bet vis tiek sukrėtė .Knyga labiau nei serialas. Gal primiršusi jau buvau, kokia baisi ta sistema buvo, kai viskas statoma ir laimima tik žmonių gyvybių sąskaita. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 05 birželio 2019 - 19:41

Nežiūrėjau, kaupiuosi.... Ir taip nemažai lyg esu skaičiusi apie tai, fantazija mano itin laki, tai net nežiūrėjus jau pilnai įsivaizduoju, galiu pernelyg įsiaudrinti... O kam  žiūrėt, jeigu negali mezgt? :). Žodžiu, aš dabar tokia...

Ir be mezgimo galima filmu mėgautis :)

Atsakyti

Kaip tik šiandien viena moteris pasakojo apie šį serialą, kad jai paliko labai gilų įspūdį.

Pati tai net nežinojau tokio, nors kai papasakojo, kad daug kas filmuota Lietuvoje, lyg  prisiminiau, kad buvau ką tai girdėjus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 birželio 2019 - 19:46

Aš be mezgimo  ziurejimu nelabai mėgautis moku. Tada skaitau jau mieliau tai suprantu Restar

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 birželio 2019 - 19:41

žiūrėjau...tik 5 serijos dar ne.  

pažiūrėjau pirmas 2 serijas, paskui pradėjau skaityti knygą "Černobylio malda"...Tik tada susivokiau, kad serialas pagal tą knygą... tada perskaičiau knygą, o paskui pabaigiau serialą. 

Rodos, viskas, kaip ir žinoma... Bet vis tiek sukrėtė .Knyga labiau nei serialas. Gal primiršusi jau buvau, kokia baisi ta sistema buvo, kai viskas statoma ir laimima tik žmonių gyvybių sąskaita. 

Man ta knyga Černobylio malda laaabai patiko  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Jo, tą knygą ir aš skaičius, seniai jau, bet įsirėžus giliai. Ir turiu ją. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ar yra kokių naujienų apie mūsų mergaitę? :4u:

Atsakyti

Kaži kaip Šarangė jaučiasi :unsure:​ 

Atsakyti