Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ot tie Liniukos rūpesčiai :D  sakyčiau visai smagūs tokie.

apie mėtines sukneles. pasimatavau kažkada vieną, tai iškart nusirengiau. :D  nu nes graži ant pakabos, ale bet žiauriai netinka man spalva. o geltona, kurios nemėgstu, pasirodo visai nieko :D

Atsakyti

Katuk, jau pasiilgai tokių rūpesčių?  :D Man tai jie irgi visai įdomūs. Nervina tik tol, kol sprendimą randu :)

Mezgu mėtinį megztuką :)​ 

Atsakyti

Pas mus buvo pradžioj šviesios sienos. Dabar salonas vos žalsvas. Virtuvė mėtinė (nuo pradžių). Nu neryškiai. Pasteliniai. 

Laukiu prie dantistės kabineto. Per tuos kosulius- pusmetis praėjo, kol užsiregistravau, nes planavau gruodį eit.

Atsakyti

Labos, atsigavinėju po streso,darbe užsidirbau per ilgai, ir nebespėjau pro namus prasukti prieš vizitą pas dantistą, tad ir visai kitu keliu pajudėjau nei įprastai, ir o vaikeli🙈... papuoliau į tokius nesibaigiančius kelio remonto darbus, kur besuku ten uždaryta, navigacija rėkia važiuok, ženklai draudžia, galiausiai visai pasimečiau kur esu... Mano vizitas prapuolė. 

Darbe vėlgi nuotykiai, atsidūriau naujam skyriuje, du kolegos pabėgo, nėr kam dirbt, tai nespėjau nė susivokti, kad aš jau ten pavadavimą darau, nors neturiu nė žalio supratimo pirkimuose🙈šiaip šiandien dar turėjau būt įvedinėjama, o jau skambutis, išsiunčiau Email'ą - užsakyk, sakau gi tu žinai, kad aš to nedarius, dar šįryt guodžiaus, atsakymas, daryk, susitvarkysi... Ir čia dar žmogus, kurį darbe draugu laikau, tad nedraugų jau net nereikia... 

kapstaus, kaip musė išrūgose. Tad tos, kuriom nervinės ląstelės ant ribos, nesijauskit vienišos ✌️

Atsakyti

Kapseika  :friends: . Va taip va ir įgyjama neįkainojama patirtis...

Man pavyko šį tą nudirbti šiandien, ryt, kiek žinau, išvis nemalonus darbas laukia, kurio net nežinau kaip daryti kol kas, ir ne iš namų. Gal nepakils temperatūra virš 30, nes darbe tada neįmanoma būti.

Nuotaika pagerėjo pažiūrėjus mažiukų vaikų foto. Tiek gražių kartu praleistų akimirkų buvo ♥. Ir kartu kažkiek graudu, nes nesugrįš tai...

Atsakyti

Kapseika, te balioną :4u: Puikiai suprantu,kaip sunku, kai šitaip įmeta į nežinomą situaciją. Pati irgi kelis kartus tokioje buvau. Žiauriai nemalonu, o jei dar atsakomybės jausmas neiš operuotas, tai dar sunkiau. Na bet banaliai kalbant - tik laiko klausimas, kada įsivažiuosi. Tereikia išlaukt :4u:​ 

Atsakyti

Restar :friends: 

O kas liečia mažiukus, tai tikrai kokie jie faini, kaip reikia tuom mėgautis, o tai ateina tas spygliuotas amžius, kad ojojoi...

Vienas bendradarbis, vis rodo savo maziukės nuotraukas, va išmoko eiti, va išmoko burbulus pūsti, sakau deja pas mus nuotraukos kitokios, va darėm išvyką draugo kateriu, regis pacanui geriau negalėtų būti, vairavo laivą, ledus mieste prisišvartavę šveitėm, o nuotraukose vistiek sėdi kankinio veidu🙈

Atsakyti

Aha Liniuka, čia ir bėda , tas atsakomybės jausmas, pati save gražiu, nes nu atrodo jei jau patikėjo darbą, tai griūk virsk turiu padaryti. Bet kaip ir sakai, laiko klausimas, praeis ir tai😉

Atsakyti

Na va mano Summeris...  :rolleyes: ramiai stovint atrodo pusė bieso, bet vos pradedu judėti - labai nepatogiai jaučiuosi... verdiktas - nenešiosiu, reikia ieškoti naujos šeimininkės  :unsure:  Bet sportinį interesą patenkinau, įrodžiau tai, ką ir turėjau įrodyti.   :oh:   Priedas  6F43DD84-AE63-4B34-9F42-2B672374B5B7.jpeg   377,26KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  926E5176-B3AA-4945-900C-98E273CAE73D.jpeg   401,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 18 birželio 2019 - 19:20

Na va mano Summeris...  :rolleyes: ramiai stovint atrodo pusė bieso, bet vos pradedu judėti - labai nepatogiai jaučiuosi... verdiktas - nenešiosiu, reikia ieškoti naujos šeimininkės  :unsure:  Bet sportinį interesą patenkinau, įrodžiau tai, ką ir turėjau įrodyti.   :oh:  

Kaip visada, atlikimas aukštumoj, spalva nuostabi. Gaila, kad nepatogus.

Atsakyti

Grazus sumeris. Ir spalva ir sypsena. Ir kakluosalas man labai fainas. Bet jo. Tau jis per mazas tiesiog.

Atsakyti

Lace, superinis! tau rankoves per siauros tiesiog. Sveikos, daržove kelia galva :)

Atsakyti