Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarangut, stiprybės ir smagu, kad gryžti!!!

Atsakyti

Šarange, glėbį jėgų siunčiu :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Šarange, kaip tu?  :unsure: Kada bent koks aiškumas  bus, ar sėkmingos visos intervencijos buvo?  :unsure:

O žinai, man atrodo, kad ne pečių nuleidime bėda, o per aukštai esančiuose pažastų išėmimuose. Tau juos reikėtų leisti žemiau, tuomet ta raukšlė išsilygintų. 

Na man taip į nuotraukas žiūrint rodosi.  :hmm:

Nežinau, tada jau pažastų išėmimas žemiau privalumų būtų, o man gi dar būtinai krūtinės įsiuvus kažkur daryti reikia. :unsure: Man ir su pirktinėm trikotažinėm tokio modelio palaidinėm panašios problemos, matyt tiesiog ne mano figūrai.  :rolleyes:

Lace tai apacioj ir nereikia platesnio. Tiesiog jo tau statytos rankoves graziau

O idomu jei pradzioj platint kiekvienoj eilutej o tik kai petys baigiasi pradet kas antroj gal geriau gultu?

Va, qqute teisingą išvadą padarė - grįšiu prie patikrintų reglano arba perpetinių statytų rankovių.  :rolleyes:

Man jau nebkyla rankos tokiais teorinių hipotezių patikrinimo bandymais užsiimti - kai mezgu XXL  dydį du mėnesius tik tam, kad įsitikinti, jog vis tik ne mano modelis, gali ir meilė mezgimui praeiti... :D  O dar plius galvasopis - kur tą numegztą daiGtą dėti.  :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 19 birželio 2019 - 07:55

Labos :4u:

Šarange džiaugiuos už tave :4u:. Laikykis :4u: .

Atsakyti

5 mankštos, 5 šildymo procedūros. Dėl sulindusio slankstelio. O šiaip, rekomendavo mankštas vandeny-kur nėra stuburui svorio ir apkrovos.

Dėl darbo kompu ir mezgimo, sakė profilaktiškai porą kartų į metus praeit masažus po 10 kartų. Nemokamai skiria kokius 4-5, kiti su siuntimu būna pigiau. 

Keliauju linksmiau mamadienį leist- paštas (suknutės laukiu), batų kalnas, manikiūras-pedikiūras prieš atostogas. Gal net tarpe pas Vincį kavos užsuksiu :) 

Atsakyti

Sveikos, 

Šiandien jau geriau fiziškai ir del skausmų, bet silpna, kraujo rodikliai nuvaryti iki kritinių ribų, tai lašina, lašina, lašina... Operacija didelio masto, išgrandyta viskas kas reik ir nereik, su skaudžiom pasekmem, ypač psicholiškai, nes mano planas buvo A, o gavosi pirma B, po antros operacijos C, sumarum dar reiks ir plano D. Tiesiog reiks savo planus keist..... Kita savaitę gal net į reabilitacija mane jau sius. 

Atsakyti

Šarange, ar ten kas nors pas tave viduj dar liko po išgramdymų :4u:  o iš kitos pusės - tas galutinis rezultatas svarbus, tai jeigu po plano D galėsi visai kitos operos planus regzti, tai tu oir džiaukimės

Atsakyti

Šarange  :4u: džiaugiuos kad po truputi atsigauni.

Atsakyti

Šarange džiugu matyti atsigaunančią.

Lace, man tai tose nuotraukose sumeris labai gražiai ant tavęs atrodo. Kitas dalykas jei nepatogu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 birželio 2019 - 10:04

Katuk, viduj nieko, išorej irgi ne kažkas beliko :) 

Atsakyti

Šarange, tu ypatinga moteris, kaip ir pati žinai  :4u:  :4u:  :4u: . Gal nėra to blogo, kas neišeitų kur nors?

Atsakyti