Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, superinis! tau rankoves per siauros tiesiog. Sveikos, daržove kelia galva :)

Tegyvuoja daržovės  :bis​ 

Atsakyti

O neitų tų rankovių kažkokiu būdu paplatint?  :hmm:​ 

Atsakyti

Žiūriu, Summeris beveik kaip mano :), spalva tai tikrai. Gražus rūbas, bet tau erdvesnio reikėtų...

Šarange, smagu tave išgirsti  :4u: . Dabar pats daržovių klestėjimo metas, tai ir tau linkiu greičiau subujoti :4u:​ .

Atsakyti

Nereikia man platesnio ir rankovės man ne per siauros  :mmm: tiesiog konstrukciškai pečių nuolydžio kampas mano figūrai per status. 

Atsakyti

Lace,  nu tiesiog gaila. Kad tau netinka ir kad man netiks :D 

Aha-keliančios galvą daržovės yr tiesiog jėga :victory2:​ 

Atsakyti

Bet iš foto būtent rankovių siaurumss kliūva. Kadangi aš vargstu dėl rankų apimties, jei rūbai be elastano- avansu galvoju, ką keist, kad modelis tiktų. Nes visumoj- gražus. Ir manau, kad tinka tau :) 

Atsakyti

Rankoves paplatint tai anksciau iki sujungimo reiketu bet cia ne siaurume esme cia butent ta peciu linija per trumpa ar per zema..ta prasme mazai aukscio gaunasi. Ir kaklas tikrai per mazai gilus

Nu tiesiog matyt Lace teisi netinka modelis jos figurai. O gaila nes tikrai grazus..

Sarange smagu :yahoo:​ 

Atsakyti

Niuma jei del ranku apimties tai paprasta ten. Dalis mezgasi priekis atskirai nugara atskirai. Tai kaip nuleistose rankovese taa dalis aukstesnes pamezgi ir viskas

Atsakyti

labai gražus Summeris- ir spalva, ir atlikimas... :wub:

bet, jei nesmagiai jautiesi, tai ką čia bepridurisi- ne tas rūbas, ir tiek...

Šarange, kaip džiugu tave girdėti  :wub: . 

Atsakyti

Primenu, kad panašaus modelio esu dar dvi bliuzeles mezgusi :rolleyes:

šita labai gerai įrodo, kad platesnio rūbo man nereikia :)

Priedas  8E390B08-F197-4DCE-8321-B85828815022.jpeg   172,63KB   0 Parsiųsta kartų

O šita lygiai taip pat nepatogi ir irgi atrodo, kad rankovės siaurokos. Realybėje pločio užtenka, tiesiog per staigus kampas mano pečiams.

Priedas  89945470-BEC1-412C-9B64-DD5967AEFEE6.jpeg   266,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace tai apacioj ir nereikia platesnio. Tiesiog jo tau statytos rankoves graziau

O idomu jei pradzioj platint kiekvienoj eilutej o tik kai petys baigiasi pradet kas antroj gal geriau gultu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 birželio 2019 - 22:18

Primenu, kad panašaus modelio esu dar dvi bliuzeles mezgusi :rolleyes:

šita labai gerai įrodo, kad platesnio rūbo man nereikia :)

attachicon.gif8E390B08-F197-4DCE-8321-B85828815022.jpeg

O šita lygiai taip pat nepatogi ir irgi atrodo, kad rankovės siaurokos. Realybėje pločio užtenka, tiesiog per staigus kampas mano pečiams.

attachicon.gif89945470-BEC1-412C-9B64-DD5967AEFEE6.jpeg

O žinai, man atrodo, kad ne pečių nuleidime bėda, o per aukštai esančiuose pažastų išėmimuose. Tau juos reikėtų leisti žemiau, tuomet ta raukšlė išsilygintų. 

Na man taip į nuotraukas žiūrint rodosi.  :hmm: 

Atsakyti