Šarange
nieks mūsų gyvenime nemoko, ką ir kaip pasakyti, sudėtingom gyvenimo akimirkom. Baugu leptelt, ką nors ne taip... bet tiesiog laikykis, kiek tik gali. O mes visos savo teigiamom mintim, stengsimės tave palaikyti
Ristina, nu tikrai. jau kokia penkiolika kartų rašiau ir pratryniau,,,,,
ir kaip būtų paprasta, kiekvienu gyvenimo momentu žinoti, ką daryti ir ką sakyti
p.s. kojinės išvažiavo. ale bet kadangi ne tas buvo galvoj, tai net nežinau, kas ką galvoja apie jas
turiu įtarimą, kad uošviai paskutintą kartą keliauja
Savaigalį buvau gimtuos kraštuos. Buvo klasės susitikimas. Po 20metų.
Taip savaime gavosi, kad visi susėdom prie stalo ir pasakojom kiekvienas kas įvyko per tuos metus. Ir verkėm, ir juokemės.... Išgirdom sunkiai suvokiamų istorijų. Labai džiugu, kad visos su laimigom pabaigom. Ir teko įsitikinti, kad žmogaus galimybės - neribotos. Kartais gali pakelti tai, ko net neįsivaizduoji, kad gali.
Šarange
turiu įtarimą, kad uošviai paskutintą kartą keliauja
manai dėl kojinių nebekvies
Dar kartą ačiū visoms ir visiems be galo be krašto, tiek palaikymo nesu turejus gyvenime ir aišku niekad nebučiau norejus turet, niekad netroškau demesio, bet šiuo metu tikra žvaigžde jauciuos, o su tuo tvarkytis nemoku, mane tai glumina, graudina ir pan.
Aš tai laikaus visai gal ir neblogai, aišku, 2sav.lovoj gerai išneša iš normalaus gyvenimo, bet didżiausias sunkumas tas, kad aš netikejau ir nenorejau tiket tuo iki pat galo, nors žinojau, bet vis galvojau, kad tai ne man, ne su manim ir tik ne dabar, nu tai va kazkaip reiks persiprogramuot....
Katuk, tai sėkmingai uošviai nuvyko? Kažkada skridom su kolege į Ameriką ir pas ją buvo ta papildomo patikrinimo žyma, tai vis ją išsivesdavo, o tada turėdavom ieškotis viena kitos ![]()
Šarange, kur reabilituosies? Gal reiktų kokį vasarinį kurortinį mezgėjų mytą ta proga pasiorganizuot
Katuk, tai sėkmingai uošviai nuvyko? Kažkada skridom su kolege į Ameriką ir pas ją buvo ta papildomo patikrinimo žyma, tai vis ją išsivesdavo, o tada turėdavom ieškotis viena kitos
O kokia proga ta žyma gaunama?
Šarange, lai viskas tik geryn dabar
Pamenat mano balkone kai kiaušinukus rodžiau? Jau išsirito ![]()
received_464102587748072.jpeg 127,96KB
0 Parsiųsta kartų
Olaiva, nauji augintiniai
Ingriga - nu, matyt- kažkaip nesuvedžiau tų dviejų kintamųjų
dar gyvai su jais nebendravau, nes tik naktį apie 1.30 apžiūros buvo baigtos. bet kadangi žinia tokia, kad jau namuose, į kuriuso vyko, tai reiškias patikra praėjo sėkmingai.
nelabai supratua, bet googlas rašė, jog tos spec patikros žymą gal iguati dėl įvairių rpiežasčių, tame tarpe ir atsitiktinai, vien dėl to, kad į padidintos rizikos šalį skrendi, t.y. Ameriką. uošvių baimės akys didelės ir jei iškart suvedė į tai, kad sūnus neturėtų būti ten kur yra, oficialiai. bet greičiaisiai vistik ta žyma atsirado tiesiog dėl Amerikos. na, dar gal dėl to, kad jau kelintą kartą, t.y. praktiškai kasmet vyksta.
vasarinis mytas? gal visai ir norėtau.
dė lsriubos, tai gal irgi pavyktų, vakarai ilgi dabar
O kokia proga ta žyma gaunama?
Spėju, kad atsitiktine tvarka kažkelintam ant bilieto ženkliuką išspausdina
OMG kokio bjaurumo tie paukštėkai
Turiu nemeilę paukščiams, į rankas paimt nemalonu labai. O čia dar pliki