Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina taigi va kad galvojau megsiu iš wooly su blizgiukais lino su šilku, bet šovė galvon kardiganas paprastainis, nu tai ir mezgu tą

paskiau galvojau iš to Nitės siūlo megzt bet kažkaip savaime kita idėja išsirutuliojo tam

aš iš vis gal net trumpom rankovėm čaikos norėčiau arba vat iš kažkokio vasarinio siūlo

žieminiai man su tokia iškirpte nelimpa

Atsakyti

Mano turėjo būti trumpom rankovėm :rolleyes: gal dar ir bus  :D 

Atsakyti

Dar dėl pirčių- aš mėgstu tik garinę :) kur atėjus nusiplsunu savo sėdimą vietą. Na saunoj, automatiškai ant savo rankšluosčio sėdam- šitą praktikuoju tik su mezgėjom. Na, ir kur kitokios nebūna, t.y. kai pasirinkimo neturiu. MB irgi pirties ir spa mėgėjas, tai mums paprasta susiderint šitoj vietoj. 

Mezgu tą kur rodžiau- antpetinį. Lyg ir viskas neblogai. Tiksliau paaiškės, kai rankoves atskirsiu, nes lyg laisvas kaklas atrodo, bet originale jis dar didesnis, nei sau dariau.

Atsakyti

a man tai atrodo, kad pirteis karštyje turėtų išstipti visokios zarazos :D visad dezinfekcija

Atsakyti

Ai, aš irgi niekada negalvoju apie zarazas, tai ir nelimpa jos prie manęs. Šių dienų didesnė rykštė yra būtent sterilumas. Aš kaip iš kaimo, kur basa laksčius, gyvūnus bučiavus, savaitę nesiprausus, iš balučių gėrus ir vis dar gyva, tai kad pasibjaurėčiau, turi būti pakankamai akivaizdžiai apskretę kas nors :). Na, ir kkokiam nuomojama bute, tai nelabai galiu valgyti iš padėtų indų pati prieš tai jų neišsiplovus, čia toks nikis tiesiog dėl britikinimosi nesąmoningo.

Vilmak - čia tu dar viena užsislaptinus žolininkė????

Atsakyti

Sveikos, 

Aš dar klinikose, bet jau kaip ir neber tam rimtų priežasčių, tikiuos ir nebeatsiras, ryt dar bus apziura ir sprendimas. 

AAišku, į sveiką nesu panaši, vaikštau kaip teletabis nupučiamas vejo, atrodau irgi panašiai :) Šiandien buvau lauke antrą kartą tai kosTmosas visiškas, tiek atitrukus nuo realybes, kad man čia sudetingiausia, kaip vel prisijungt.... 

Atsakyti

Šarange, :wub: smagu girdėti,kad geryn...Kai situacija normalizavosi, tai dabar jau stiprėt pradėsi.  :4u:

Vilmak - čia tu dar viena užsislaptinus žolininkė????

nu,žolininkė... :D nežinau,ar žolininkė,bet toks gamtos vaikas esu...Visa vaikystė pievose vienkiemyje,taip jau buvo,kad net elektrą seneliams teįvedė,kai aš į pirmą klasę ėjau..tai ką veikt? :rolleyes:  Apie augalus tupinėt... :D

tas domėjimasis išliko..Vyras juokais Balvočiūte pavadina kartais...

o čia kitam mūsų  FB būrely atsirado moteris,kuri alembiką turi..atnešė mums tų hidrolatų,nu ir užsireikė man...O MB toks,jei labai nori,vadinasi ,reikia :D ,bet žino,kad pati tai jau neleisiu sau tokio pirkinio...Tai  Kalėdų senį pagalbon pasikvietė.. :lol:

Taip tas daiktas atsirado pas mane...

Dabar jau ir aš sodinsiu vietoj cukinijų ir pupelių Austino rožes,levandas , mėtas ir šalavijus  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 liepos 2019 - 17:53

Šarange  :4u:​ 

Atsakyti

Šarange, tegu jau nieko neberanda pas tave ir paleidžia greičiau. Namie gi ir sienos gydo :4u:  :4u:  :4u:​ .

Kaip fainai , Vlmak, parašei ♥, tai tada irgi esi artima dūšia. Tiesa, aš dabar kiek apsileidau, truputį dingo meilė žoliavimui, bet gal kad visko man perdaug.  Ar gaminiesi sau gėrybės, naudoji? Vėl sukilo noras ir man jį turėt, bet... nu neatsipirks jis man turbūt. nebent pensijoj užsiimčiau, dukrom, marčiom ir anūkėm gaminčiau :).

Atsakyti

tai, sakau,tik mėnuo jis pas mane... o laiko,laiko...Kur parduoda laiką? :hm: 

juk ir sužoliaut reikia...

buvo netikėtumų,,,patį pirmą vakarą puoliau bijūnus distiliuot... ir....koookio šlykštumo hidrolato kvapas :blink:  veukt.....bet,sako,po metų kvepėt pradeda  :D 

dabar rytas valau veidą rožių hidrolatu, tas kvepia  :wub:  ir pojūtis nuvalius malonus...

dar dobilus distiliavau,irgi nieko,sako  paraudusiai odai gerai...

šiandien liepžiedžių dar radau...nes jau nužydėję visur..

tai tiek tų mano darbų tik...

o kiek reikia sužinoti , o viskas įdomu... :D​ 

Atsakyti

o  dėl pirčių....nesam jų mėgėjai nei aš, nei MB. Ir  net nėra kaip paaiškinti, kai kartais svečiai klausia:" o kur pas jus pirtis?... " , lyg name būtinai privalu pirtį turėt... :D

man garinėje pirtyje net negera pasidaro...esu išgriuvusi ir pirtyje ir prigaravusioje vonioje..

druskininkuose patiko tik ta Afroditės, kur tokia dulksna krenta...

bet čia matyt, todėl, kad aš aname gyvenime šliužu ar rupke buvau... :lol:   man patinka drėgnas oras, tas, kaip latviai sako :" tas yr ne lietus, tas yr jūras migla", patinka tas smulkus lietus ( na, žinoma, kai nekošia ledinis vėjas) ...Galiu sau eit be skėčio, tiesiog jaučiu, kaip poros drėgmę geria   :D ....

Nu, sakau, rupkė buvau...  :D

Kuris ten rašytojas rašė:" Мне здесь прекрасно..  тепло и сыро" ,?   :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 liepos 2019 - 18:55

Šarange  :wub:  Tu tik stiprėk :) kad ir lėčiau, bet pirmyn. 

Atsakyti