Sarange, kad greiciau praeitu teletabio busena. STIPREK !!!
Šarange, sėkmingo prisijungimo atgal. ![]()
Šarange-puikios naujienos apie namus!
Su teletabiais kostmose gal įdomiau, bet pamažu pamažu, ir prisijungsi
Šarange, tu kuris: Tinkis vinkis, Dipsis,Lialia ar Pou?
smagu, kad jau atsigauna ji, iš akių matosi ;)
Šarange🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Šarange smagu kad priežasčių ligoninėj būt nebėr, dabar tik stipryn stipryn
Sveikos,
šiandien netikėtai prabudau paryčiui (nuo šokčiojančio vienakojo bildėjimo, vis tek namie šokinėja, nors jau dvejos poros ramentų....), širdis daužytis ėmė, varčiausi varčiausi, niekaip nėjo užmigti. tada pagalvojau, kad jau švinta, gal galiu ir keltis, eiti nemėgstamus darbus padaryti (laukia sutartys), dar bandžiau pagalvoti, ką iš tiesų megzti norėčiau - ant tų minčių ir suėmė miegas
. Ta prasme, kad visai nesigalvojo tom kryptim.... O mirtinai reikia kokio mažo lengvo ir patinkančio mezginio į kelionę. Vis kur išsitraukčiau gal.
tai nu turbūt kojinių?
Nu kad man jos žiauriai nuobodžios... T.y. įdomu megzti tik vieną. Megzčiau pirštines, bet kad biškį pamiršau jau ir tingėsiu su žiogeliais krapštinėtis, matuoti vis reikia pirštus priėjus. Pagalvojau, kad mielai kokį žgutą panerčiau, bet kas man suvers karoliukus... Laiko liko nedaug, o darbų namie milijonai...
Šarange, namuose ir sienos gydo. Pabėk iš tos ligoninės greičiau:)
Restar, megzk kišenėtą. Modelis garantuotas, akys vien geros, apie formavimus tik retkarčiais pagalvot reikia:)
Vis dar Nemezgu, drakius kažkur užgruzintas, iki brolio irgi ne prieinu, o ir laiko nerasta, vakarais dirbu statybinių medžiagų tiekėju. Bet šviesa tunelio gale jau matosi, kokį antradienį vidus jau bus baigtas. Liks baigti langus ir sulaukti užuolaidų. Tada jau megsiu:)
Labos
Šarangei siunčiu sveikatos
, kaip gera girdėt tokias naujienas, po truputį po truputį tik pirmyn ir pirmyn
.
Restar, abi kojines iš kart gali pardėt ant virbalų su valu, labai smagiai mezgasi.
Aš savo antpetinį lėtai judinu. Kai atsiskirs rankovės, turėtų viskas į vietas sustot. Bus aišku ar niekur 'mėsos' ne per daug.
received_721578021608823.jpeg 140,97KB
0 Parsiųsta kartų